Паническо разстройство - 49

• 29 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
За пръв път пия - да. Но първите три дни, когато пиех по четвърт хапче нямах никакви проблеми. Сега хем увеличи дозата, хем маха ксанакса, а на мен ми е адски зле. По цял ден крака, ръце всичко трепери, стягам се, място не си намирам, отделно пък не ме държат краката. Не знам вече какво да правя. Днес ми е 12ти ден от приема. Ако трябва да чакам месец да подейства, и да се махнат страничните, мисля, че няма да издържа. Особено както маха сега ксанакса… 😔

Пих го ципралекса 1 месец но преди две години пак го пиех. Страничните му действия при мен бяха засилена тревожност,треперене, пресъхване на устата. До обяд изпивах 1,5 л вода. А също и всекидневно разстройство. Към края на първият месец усетих леко подобрение. Ксанакса се приема докато отшумят страничните ефекти на АД. След това се намалява постепенно. Така ми го обясни психиатъра.

# 661
Пих го ципралекса 1 месец но преди две години пак го пиех. Страничните му действия при мен бяха засилена тревожност,треперене, пресъхване на устата. До обяд изпивах 1,5 л вода. А също и всекидневно разстройство. Към края на първият месец усетих леко подобрение. Ксанакса се приема докато отшумят страничните ефекти на АД. След това се намалява постепенно. Така ми го обясни психиатъра.
[/quote]

Абсолютно същото е и при мен, плюс гадене. Вече не ми се и яде, едва изяждам едно мляко, и една филия с нещо вечер. Трепери ми цялото тяло, направо се побърквам. Ще говоря с нея пак да не махаме този ксанакс още. Не, че умирам от желание да го пия, обаче се чувствам наистина отвратително.

# 662
Много рано ти махат ксанакса. Можеш още да си го приемаш. Но май си за смяна на АД... Незнам дали е нормално от 1/2 хапче такъв тремор... Обади се на пси.

# 663
Много рано ти махат ксанакса. Можеш още да си го приемаш. Но май си за смяна на АД... Незнам дали е нормално от 1/2 хапче такъв тремор... Обади се на пси.

Не толкова тремор, колкото тревожност. И не знам как да го обясня отвътре ми трепери все едно. Нямам сърцебиене, но ми е адски напрегнато, и отново изгубих всякакъв апетит. Не знам дали може да е свързано и с цикъла ми. За пръв път ми идва, откакто съм на ад, и е по-обилен. Знам ли и аз вече

# 664
Аз днес за пръв път се ПРЕДАДОХ. Просто започнах да се хиля с глас като луда, и си казах “Умирай!”. Легнах и зачаках, даже донякъде го исках, защото то това живот ли е… и ми мина.  Цял ден съм нормална, няма ускорен пулс, няма деперсонализация, няма го всичко. Не казвам, че съм се излекувала, но страхът бе изместван от гняв, и се получи. Защото наистина ми писна от това. Омръзна ми да съм жив труп. Та така.

# 665
Психиката причинява мнооооого мъка, и на мен не ми е лесно, днес мислех за самоубийство, от страх заради еметофобията, много трудно се живее с такава фобия, постоянно треперя и съм под стрес, кога ще се случи нещо как, и колко време ще продължи, единствено да се молим на бог да ни е по-лесно!

# 666
Психиката причинява мнооооого мъка, и на мен не ми е лесно, днес мислех за самоубийство, от страх заради еметофобията, много трудно се живее с такава фобия, постоянно треперя и съм под стрес, кога ще се случи нещо как, и колко време ще продължи, единствено да се молим на бог да ни е по-лесно!

Не си обяснявам каква е тази фобия. Имаш ли позиви за повръщане по принцип?

# 667
Аз да попитам също 😒 нормално ли е да се чувствам в депресия след като вече приемам АД от 10 дни .Вчера бях добре ,днес нещо не ми е ок.Нямам атаки или някакви физически проблеми само се чувствам депресирано

# 668
И аз с поредния си въпрос. Само психиатър и невролог ли могат да изписват ксанакс? Например личният може ли да изпише?

# 669
Аз да попитам също 😒 нормално ли е да се чувствам в депресия след като вече приемам АД от 10 дни .Вчера бях добре ,днес нещо не ми е ок.Нямам атаки или някакви физически проблеми само се чувствам депресирано
Не искам да те отчайвам,но аз съм от 1г на АД и съм в депресия

# 670

Не си обяснявам каква е тази фобия. Имаш ли позиви за повръщане по принцип?

Почти всеки ден от декември 2020.

# 671
На мен личната ми дава клонарекса.
10 дни не е кой знае колко като време, бъди търпелива ще стане.
Много зависи и колко време си отлагала приема на лекарства. Поне при мен - сега се усетих по-бързо и мисля по-бързо се връщам към нормалното. Ще пиша де, защото днес ме тресна тежка криза но ходих до Общината и до мобилен оператор в топлото. Не пих нищо сега ще изпия медикаментите си, но се поуспокоих като се прибрах.

# 672
На мен личната ми дава клонарекса.
10 дни не е кой знае колко като време, бъди търпелива ще стане.
Много зависи и колко време си отлагала приема на лекарства. Поне при мен - сега се усетих по-бързо и мисля по-бързо се връщам към нормалното. Ще пиша де, защото днес ме тресна тежка криза но ходих до Общината и до мобилен оператор в топлото. Не пих нищо сега ще изпия медикаментите си, но се поуспокоих като се прибрах.

Не съм търпелива, защото ксанакса ми свършва, а докторката не иска да го продължавам по нейни думи. Но днес махнах едната половинка, и ме тресе жестоко. Изобщо не мога да се успокоя. Пак спрях да ям, просто е някакъв ужас. 😔

# 673
Пабло пиеш ли нещо? Много дълго бе. На мен това ми е симптом - позиви за повръщане и реално повръщане, обаче ако не го овладея с лекарства ставам парцал, слабея, не ям. Много е гадно. Направо ти се възхищавам как се справяш. Честно.

# 674
Ксанакс повече от 15 дена поред не е добре да се взима. Впрочем е много коварно лекарство, защото той потиска нещата, но за разлика от клонарекса, е като язовирна стена. Отмине ли ефекта му, е опасно тая стена да се скъса и да залее мощна паника. Аз имах такъв случай, най силната ми ПА, която съм имал, беше точно след ксанакс. Бях тотално изтръпнал и парализиран с пулс над 220. Да отбележа че нормално ми е между 50 и 60. Отмина след 20 минути, но такова чудо не бях усещал.
Та с ксанакса внимателно. АД действа след минимум 14 дена и то съвсем начално. Вече след 28-35 дена може да се каже дали работи АД или не.

Общи условия

Активация на акаунт