Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 457
  • 633
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Имам 3 профила в Инста
От единия виждам един акаунт, а от другите 2 не го виждам
Нали, като блокират единия и другите се блокират
Много е странно това
Направих нов и търсения профил го намирам
Защо така се получава?

# 257
Дами, снощи успях да вляза в профила си. Писах на хелп центъра и почти веднага след това се логнах със старата парола, но през браузър гугъл и само рефрешнах отворения прозорец в мозилла в който си стоях от неделя. Не го направих по - рано, защото не бях сигурна дали ако се логна от друг браузър няма да ме изхвърли от там, където бях логната - /с други сайтове ми се е случвало/. Имах намерение първо да запиша имената на някои от профилите, които следя - стотици са и няма как да помня всичките. В крайна сметка рискувах и победих Smile

alisa212, редактирах поста си, който последно си цитирала, защото съм дала грешен линк. Ако желаеш, редактирай и ти.

# 258
Браво. Радвам се , че си успяла. И при мен беше минало време не много де докато ми писаха за това ти казах . Сега си включи двуфактовото и недей да обръщаш внимание на непознати заявки и съобщения . Но защо не го изтеглиш на телефона си ? Ако компютъра ти е нов става да си го изтеглиш на него . Аз имам вайбър на лаптопа .

# 259
  • Berlin
Имам 3 профила в Инста
От единия виждам един акаунт, а от другите 2 не го виждам
Нали, като блокират единия и другите се блокират
Много е странно това
Направих нов и търсения профил го намирам
Защо така се получава?

Мммм, мисля, че когато се блокира профил, има две опции за избор - блокираш акаунта само или блокираш профила и евентуално и други акаунти, които този потребител може да създаде (или вече е създал). Нещо такова пишеше, но не съм го пробвала.

# 260
Каква може да е причината да не мога да гледам, ако някой се е пуснал на живо излъчване от лаптопа? Сторита няма проблем, но при живото излъчване стои само черен екран, а чувам звук

# 261
Каква може да е причината да не мога да гледам, ако някой се е пуснал на живо излъчване от лаптопа? Сторита няма проблем, но при живото излъчване стои само черен екран, а чувам звук

Да не би да не е разрешено проверете в настройки и разрешенията . Може този който се пуска да е забранил нещо .

# 262
Кое да не е разрешено? Нещо не разбрах и кое да погледна От телефона мога, но от лаптопа не. Звук има, но картина не, стои само черен екран и това при всички не е само при един човек. Даже и не знам от какво се получи това явление 😀 преди не беше така

# 263
Кое да не е разрешено? Нещо не разбрах и кое да погледна От телефона мога, но от лаптопа не. Звук има, но картина не, стои само черен екран и това при всички не е само при един човек. Даже и не знам от какво се получи това явление 😀 преди не беше така

Влез си в профила , горе в дясно 3 -те ЧЕРТИЧКИ и натисни на НАСТРОЙКИ И ПОВЕРИТЕЛНОСТ , след това на ИЗВЕСТИЯ и после потърси НА ЖИВО И ЛЕНТИ и виж дали всичко ти е включено . Прегледай и допълнителните настройки .

# 264
  • Somewhere far away
Знаете ли какво се случва с този инстаграм- имам чувството че е много бъгав. Как да видя кога някой е бил последно на линия? имам и разговор с въпросния човек и пише  9 седмици. което не е възможно, но ок да кажем че го приемам. В същото време на друг човек ми пише вчера че е бил на линия преди час, а днес ми  изписва 2 седмици. wtf??

# 265
Имам малко странен въпрос Знам, че има ограничения,но защо някои хора могат да публикуват повече емоджита като коментар,а аз не. На мен ми казва Инстаграм, че ограничава дейността,за да защити общността,но после виждам, че някой друг все пак е успял  да публикува повече емоджита от мен. Някой знае ли на какво се дължи разликата. Просто ми е любопитно и затова питам.

# 266
Здравейте.. Като си влизам в Instagram профила ми дава все едно аз съм гледала сторитата на разни мои приятели, а аз въобще не съм ги поглеждала. Въпроса ми е - Нормално ли е това? Случва ми се вече доста пъти.

# 267
  • София-Младост
А как ви го дава това? Да не влиза и друг с вашия профил от някъде;)

# 268
  • Berlin
Ако ги гледате и през Фейсбук, се отчитат като гледани в Инстаграм и обратното (ако не се бъркам).

# 269
А как ви го дава това? Да не влиза и друг с вашия профил от някъде;)
Да, и аз си мисля, че е някой друг, защото имам хакер във фейсбук, а те са свързани мисля 🤔 А и ми го дава често гледани истории без въобще да съм ги отваряла. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт