Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 513
  • 633
  •   1
Отговори
# 270
А как ви го дава това? Да не влиза и друг с вашия профил от някъде;)
Да, и аз си мисля, че е някой друг, защото имам хакер във фейсбук, а те са свързани мисля 🤔 А и ми го дава често гледани истории без въобще да съм ги отваряла. 🙂

Няма ли да стане ако си вкл. двуфактовото и да си смените паролата . Така ще влизате с тел. номер и няма могат да имат толкова лесен достъп . Аз пък имам някакви , които изобщо не познавам или помня че съм последвала или че съм се сприятелила във фб .

# 271
А как ви го дава това? Да не влиза и друг с вашия профил от някъде;)
Да, и аз си мисля, че е някой друг, защото имам хакер във фейсбук, а те са свързани мисля 🤔 А и ми го дава често гледани истории без въобще да съм ги отваряла. 🙂

Няма ли да стане ако си вкл. двуфактовото и да си смените паролата . Така ще влизате с тел. номер и няма могат да имат толкова лесен достъп . Аз пък имам някакви , които изобщо не познавам или помня че съм последвала или че съм се сприятелила във фб .
Пробвах и с двете.. Не става 🤔 И вашето е странно.

# 272
Ако пратя съобщение на някого, с когото не се следваме, въпросният човек ще получи съобщенията, нали? Нещо сериозно е, не в личната сфера.

# 273
Ако пратя съобщение на някого, с когото не се следваме, въпросният човек ще получи съобщенията, нали? Нещо сериозно е, не в личната сфера.

Ще го получи да

# 274
Благодаря, alisa212! 💞😽

# 275
Всъщност незнам дали ако тоя човек си е направил настройка да не получава съобщения от непознати . Тогава може и да не го получи . Ти пък пиши нищо няма да загубиш .

# 276
Не мога да харесвам публикации в инстаграм. Колко време ще съм блокирана?

# 277
В Инстаграм, ако се прегледа стори на профил с който не се следваме, ще покаже ли профила  който го е гледал?...

# 278
# 279
Има сайтове за анонимно преглеждане на инстаграм сторита.
Примерно instanavigation.com

# 280
на компютър ако цъкнеш на съседното стори и се виждат двете отляво и двете отдясно
ако е клипче няма да го изгледаш, ама за снимка става за клюкарстване

# 281
Има ли начин дадено стори (снимки и клипчета) да бъде свалено от последовател или като цяло от някой, който не е собственик на профила?

# 282
Има ли начин дадено стори (снимки и клипчета) да бъде свалено от последовател или като цяло от някой, който не е собственик на профила?
Има да споделяш на стори или да пратиш на някого. Но е възможно ако го пратиш на Месинджър или ФБ да се изтегли от там.

# 283
Само информативно ми е питането - ако аз пусна стори (без значени снимки или клипчета), може ли някой да го свали?

Например, таблоидните издания използват снимки от Инстаграм сторита от официалните профили на популярни личности за написването на статии или пък клипчета стават вайръл, а пък са били в нечие стори. Как става това?

# 284
Deya 2, лесно, за минута. От всяко стори на комп. може да се свалят и клипчетата, и снимките. Последните даже няма нужда да ги сваляш, правиш скрийншот.

Общи условия

Активация на акаунт