Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 74 496
  • 633
  •   1
Отговори
# 450
Те тия разбиват яко профили..😂

# 451
Вярно ли? Как им изтрябва да разбиват профилите на обикновени хора не разбирам. В моя няма нищо интересно. 😁

# 452
Вече репортвам веднага!✌️ Благодаря за отговорите!

# 453
Еми това са хора , които нямат какво да правят и се занимават с глупости . Използвайки профилите за други хакерски атаки предполагам иначе няма за какво . Моя го разбиха като едната вечер едно момиче ми пише да отворя даден линк и да гласувам за нея и аз за да помогна и го отворех и така след 2 дни нямах никакъв достъп до акаунта си . Просто трябва да работят повече за сигурността на акаунтите .

# 454
Здравейте! Преди около седмица забелязах, че не мога да последвам никой в Инстаграм. Когато натисна "Последване" ми излиза това. След това само пише заявено и това е. Пробвах различни хора всички с публични профили и нищо не става. Изтрих приложението, после пак го изтеглих и пак нищо.

# 455
Не мога да вляза в Инстаграм. Изписва:

"Помогнете ни да потвърдим,че това сте вие"

Маркирам "Не съм робот",но не ме пуска да отбележа "Напред"?

# 456
Искам да попитам при вас от известно време има ли бум на акаунти на разни жени или страници тип "hot girls", които искат да ви следват? Акаунтът ми не е публичен и винаги първо преглеждам профилите, които искат да ме следват, за нещо съмнително, имат ли последователи и т.н. Та имате ли някаква идея кой или какво стои зад такъв тип профили и защо го правят?
Такова чудо не е било просто..

Дааа При мен са корейски.
И сторита на приятели като гледам, измежду тях ми излизат от тези спонсорираните пак на корейски жени.
Не знам какво става. Аз винаги репортвам като спам. После имам фийд, че сигналът ми е прегледан.
Факт е, че повече не ги виждам, но те са многобройни..излизат други...много е досадно.
А и не само, пак тръгнаха тези реклами на всяко скролване чужди профили...сторита пак.....кофти е.

# 457
toxic.f, аз ги докладвам като неподходящо съдържание в IG, после ги блокирам. От време на време проверявам блок листа и виждам, че са изчезнали, явно наистина е важно да се докладват такива профили, аз в началото просто ги игнорирах. Но все още ми изкачат, факт..✌️

# 458
Може ли вече качена история да се крие за определени потребители и те да спрат да я виждат като са я виждали преди това или настройката влиза в сила след качена нова история?

# 459
Може ли вече качена история да се крие за определени потребители и те да спрат да я виждат като са я виждали преди това или настройката влиза в сила след качена нова история?

Има да . Всяка качена история могат да не я гледат потребители, които не искаш . Порови се в настройките.

# 460
Здравейте, имам проблем с Инстаграм. Излезе ми това както си цъках в приложението. Някой знае ли защо имам този проблем и как да го разреша?

# 461
Имала сте някакво наказание на акаунта и сте поискала преразглеждане.Уведомяват ви че ще преразгледат акаунта ви, а докато това се случва той няма да е видим в Инстаграм и няма да можете да го използвате.
Ако преценят, че всичко е ок - ще можете да използвате Инстаграм отново, а ако не е - ще изтрият акаунта.

# 462
Имала сте някакво наказание на акаунта и сте поискала преразглеждане.Уведомяват ви че ще преразгледат акаунта ви, а докато това се случва той няма да е видим в Инстаграм и няма да можете да го използвате.
Ако преценят, че всичко е ок - ще можете да използвате Инстаграм отново, а ако не е - ще изтрият акаунта.

На някой от вас случвало ли се е. Четох, че на доста хора им се е случило, но все в чужбина. Притеснява ме да не ми премахнат профил. Интересното е, че не съм  качвала или коментирала нещо от много време. Основно си пиша там.

# 463
  • София
Как да запазя шрифта, който използвам при риплейване за постоянно? На всяко излизане от фоториплея, шрифтът, с който пиша е забравен и се задава автоматичен.

# 464
Заглуших историите на потребител. Как мога да върна настройката и да ми излизат пак в потока?

Общи условия

Активация на акаунт