Всичко за Instagram / Инстаграм – 2

• 71 975
  • 614
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте,  явно аз нещо не съм направила, но не откривам Trial Reels. Какво не съм направила?

# 586
Някакъв хубавец ми хакна профила смени име ,никнейм ,телефон и мейл само снимката ми стои още.
Може ли нещо да се направи или всичко е загубено?

# 587
Здравейте, знаете ли в Инстаграм дали излиза ако разглеждам на някой снимките без да го харесвам и следвам. Ще разбере ли че съм разглеждала профила му?

# 588
Нищо на никого не излиза, Sunny.girl90. Можеш да столкваш на воля.😸 (Шегувам се.🌞)

# 589
Здравейте, знаете ли в Инстаграм дали излиза ако разглеждам на някой снимките без да го харесвам и следвам. Ще разбере ли че съм разглеждала профила му?

Вижда профила ти само ако разглеждаш сторитата му..

# 590
Възможно ли е да се сортират търсенията по дата.Интересуват ме публикации,примерно лента,сортирано по ключова дума и най-ранни.

# 591
Здравейте,
създадох профил на дъщеря ми с мой мейл и различна парола от тази на моя акаунт, на моето устройство. При опит да вляза в профила от нейния телефон изписва, че е грешна паролата или потребителя. Изписваме ги точно както са при регистрацията, пробвахме и от друг телефон, отново същият проблем. Каква може да е причината?

# 592
Здравейте,
създадох профил на дъщеря ми с мой мейл и различна парола от тази на моя акаунт, на моето устройство. При опит да вляза в профила от нейния телефон изписва, че е грешна паролата или потребителя. Изписваме ги точно както са при регистрацията, пробвахме и от друг телефон, отново същият проблем. Каква може да е причината?

С друг имейл пробвайте.

# 593
  • софия
Поискайте забравена парола.

# 594
  • Berlin
Може ли на един мейл два акаунта?

# 595

Не. То затова не става и не могат да влязат.

# 596
Здравейте,профила ми беше хакнат. Получавах едни и същи съобщения,които не спираха. Смених парилата и уж се оправи,но в последствие instagram ми закри профила. Съответно обжалвах и след разглеждане ми върнаха профила,но не мога да вляза в него. Заявявам забранена парола,като ми пращат линк на emaila,но след като въведа определения код ме отхвърля и не ми дава да вляза в профила. Как мога да процедирам? Не ми е за друго,но имам снимки в този профил

# 597

Не. То затова не става и не могат да влязат.

В такъв случай трябва да правя нов акаунт ли?

С искане за нова парола пробвахме, но от моя и се отказах, защото няма смисъл да я сменя и пак да не се получи.

Факт е, че стана с един мейл, но от друго устройство не може да се влезе.

# 598
  • Sofia
Ох, от около един месец насам имам много странен проблем с Instagram.
Значи, поначало го ползвам предимно на лаптопа – когато искам да разгледам дадена страница или снимки. Не качвам лични фотоси.
Разбира се, имам инсталирано и приложението на смартфона си.

Преди няколко седмици, след рестарт на лаптопа, се опитах да вляза в профила си в Instagram, но ми изписа, че паролата ми е грешна (което няма как да е вярно). Опитах многократно да вляза и всеки път ми излизаше същото. Накрая, зададох опцията за забравена парола, смених я успешно и познайте! Отново не мога да вляза дори с новата парола! Пак ми изписва, че е грешна, което няма как да е истина, защото с нея влизам успешно в профила си през смартфона. Там нямам никакви проблем – бъгът се проявява само през лаптопа.

До ден-днешен не мога да вляза в основния си профил през лаптоп – нито през моя личен, нито през чужд. Confounded Всеки път ми изписва това за грешната парола.

На вас как ви звучи? Какъв може да е проблемът? Опитах да изтрия бисквитките, но нищо не се промени. Доста тъпо!

# 599
На мен ми се случи същото. Но минаха няколко месеца и изведнъж влязох без проблем...

Общи условия

Активация на акаунт