Нашите цветя - обща тема 9

• 35 578
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Карзче, Нати, толкова е цветно при вас, приказно Heart Eyes
Ени, много нежни рози, всичките.
Моето балконче прилича по-скоро на зеленчукова градина Grinning (като се изключат едногодишните, които ги купих готови разсади). Всичко останало е мнооого зеленина и пъпки, които чакат слънчице да се яви някога евентуално.
Дипладенията тъкмо потегли, започна да пуска нови листа, даже и някое ластунче, и спря. Сигурно и е студено, доста се задържаха ниските температури. Бугенвилията има едни новички червеникави листенца, оооом, дано е цвят Heart. Снимки обаче нямам, всичко е сбутано и скрито под една импровизирана найлонова "козирка". Съседите сигурно умират от смях ако гледат как разпъвам и прибирам, закачам, връзвам, голям цирк. Няма цветя около мен, 3 блока виждам, заедно с нашия, никой нищо не гледа.
За да не е само спам, едно калибрахое, което съм показвала, но само до него имам достъп сега Simple Smile

# 136
Розите ми полудяха. Не знам как трябва да ги подрязвам, но явно се получава.

А това е коледният ми подарък хелеборус с едно ново цветче и цъфнала върбинка, подарък от сина ми

# 137
Ева,впечатлена съм!Много обичам рози!

# 138
Ева, прекрасни са розите ти! И аз обичам, но не ми се получават в саксия.
Буба, ще цъфне бугито, моето орязано също има вече наченки на прицветници.
Около мен всички балкони са цветни. Е преобладават сукулентите, но и цъфтящи има много. Аз все зяпам чуждите тераси и градинки Simple Smile

# 139
  • София
Колко са коренчетата от този цикламен разкош?

За жалост около мен няма много цветогледачки.Има една съседка с цветя на терасата и за мое учудване тази жена само полива цветята.Нито веднъж не е излезнала да изпие кафе или винце на терасат.Иначе има и масичка и столчета.За сметка на това ние с ММ само се местим от една на друга тераса.

# 140
И няколко часа по-късно същата розичка от предния пост:

# 141
Simple SmileЕни, много нежна и красива е розичката Sparkling Heart !
Бубе, разкошно калибрахое,  направо ми останаха очите в него, много красив цвят Heart Eyes! Аз също постоянно качвам и свалям от парапета сандъчетата като има изгледи да вали Simple Smile.
Ева, прекрасен двор и рози, завиждам много Simple Smile!
Натуся, цикламеното е само един корен, но е на 3-4 години и има пет разклонения, ходих да ги броя сега Simple Smile, а останалите са такива два корена.

# 142
  • София
Natt***, а мога ли да замоля за чепчица от разкоша на есен?

# 143
Ако искаш още утре мога да ти пратя Simple Smile, времето е есенно, ще се хване!

# 144
Момичета, може ли да направим отделна тема за мушкати, ако няма вече такава
 Blush
Имам проблем с моите - не цъфтят. И пъпки няма, а са ми наследство от баба и знам как цъфтяха. Много ме е яд на себе си.

# 145
Ева, купи тор за цъфтящи и ги поливай веднъж на две седмици, или пробвай рецептата на Карзчето с маята.

# 146
  • София
Кои са тези цветя?

# 147
Момичета, може ли да направим отделна тема за мушкати, ако няма вече такава
 Blush
Имам проблем с моите - не цъфтят. И пъпки няма, а са ми наследство от баба и знам как цъфтяха. Много ме е яд на себе си.
Подкрепям с две ръце, то си имаше тема за балконските цветя и не искам да звучи двусмислено, но на мен си ми харесваше да са отделни. Аз например гледам само балконски цветя, мушкатите и сакъзите са ми страст и много бих се радвала отново да има отделна тема.

# 148
Ева+ и моите тази година още се ослушват. Ама с тези температури навън...
Да ви разкажа за индришето, което отгледах миналата година в градината. Беше огромно, есента начупих клоните и раздадох на познати, моето не оцеля. Преди седмица се оказа, че има коренче което е презимувало в градината. Вече има 10-на малки листенца.

# 149
Ако искате,някой да направи нова тема,но после се почва едно лутане-кое къде да пуснем,къде да питаме.. За това ги обединихме. Може би ние с градинските цветя,прекаляваме със снимките и постовете,но за мен цветята са си цветя,независимо дали са в градината или в саксия.
Ева,и моите в едната саксия нещо не са добре,цъфтят,но листата са странно завити навътре и едни лилавеят такива.. Май ги преполях. При теб наистина пробвай с тор за цъфтящи. Те стари растения ли са или нови чепки? Защото съм чела,че миналогодишните не цъфтят така,както ако си сложила нови чепки за вкореняване. Изтощават ли се,какво ли,не знам. Опитай с тор.

Общи условия

Активация на акаунт