UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 135
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 120
Македонците имат много исторически причини да не са признателни и благодарни, ама понеже темата е за футбола, да кажа, че се получава много приятен мач. От това, което видях, де, щото и аз като Аида, имах зор да видя финала на Ролан Гарос Grinning

# 121
  • European Union
На мен не ми хареса мача, особено в сравнение с ранния. Аз бях за Австрия, но не вярвам да стигнат много напред и те.

# 122
Футболната легенда на Македония Горан Пандев, на 37 г. е вторият най възрастен футболист отбелязал гол в историята на Европейските първенства. Рекорда се държи от австриец, Ивица Вастич е най възрастният голмайстор в историята на Европейските първенства отбелязвайки през 2008 г. на 38 г.

Първа победа в историята на Австрия на Европейско при 3-тото им участие.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 21:15 от Никола Тесла

# 123
Не можах да изгледам второто полувреме. Поради обтегнатите отношения между нас и македонците, хич не ми е тъжно, че са паднали. Ако бяха били, щях да се радвам за тях, но пък при загуба не мога да се пречупя и да им съчувствам.

Да видим какви ще ги свършат украинците и нидерландците.

# 124
  • София
Уау, какво начало на Нидерландия и Украйна. Бясно темпо и положения и пред две врати. А дано, тук очаквам шоу и голове Simple Smile

Австрийците с историческа победа на ЕП, а и за първи път вкарват 3 гола на европейско.
След 60 минута просто смляха физически македонците.
Много ми харесаха как играха, страхотни атаки, центрирания. Абе бундеслигата рулира тук. Wink

# 125
Тъкмо и аз идвам да кажа, че се кефя на макс от мача, а са минали само 8 минути Simple Smile Трябва да има голове, и двата отбора са доста нахъсани.

# 126
  • София
Значи като гледам нидерландците без Ван Дайк, а днес Пикфорд как си изигра мача, и направо ми иде ...... Толкова да ми е на сърце този защитник, че не мога да се побера в кожата си ....

Малко клюки, но не знам колко са верни- украинците трябвало да си преправят фланелките, че имало политическо послание на тях.

Смях се с глас във фейса: Талисманът на С. Македония Пандев бил по-възрастен от държавата си. Sweat Smile

# 127
Какво вихрено начало за Лалетата. Украйна след 1-вата минута когато изпуснаха положение, не могат да излязат от тяхната половина. Холандците от фаворитите са ми най непознати. В смисъл най малко техни играчи мога да назова, но в духа на добрите стари традиции, показват защо имат толкова много фенове извън ниската земя. Просто играят красиво. Отбора е млад. Любопитното е че в Холандия има традиция да се играе винаги в схема 4-3-3, всички отбори в Ередивизие играят в тая схема, обучват своите юноши в тая схема. Обаче новият тренъор на Холандия който е сменил Куман, понеже Куман отиде в Барселона играе в схема 3-5-2. И е имало полемика из холандските медии, и притеснения дали не е грешка да не играят на Европейското със схемата която се практикува в техният футбол. Феновете също са против тази схема, дрон с призив към треньора да се върне към 4-3-3 е прелетят над игрището при една от последните тренировки на отбора. Като гледам как играят обаче , треньора си знае работата.

# 128
Смях се с глас във фейса: Талисманът на С. Македония Пандев бил по-възрастен от държавата си. Sweat Smile

JoyJoyJoy

Да добавя и аз малка хумор. Кога разбираш, че си остаряла... когато като тийнейджърка си си падала по Андрий Шевченко, а днес той вече е треньор на националния отбор Sob Grinning

# 129
  • Далечният изток
А тези, дето сме си падали по Ван Бастен... Направо баби Smile

Ивайло Ангелов цели 30 минути не е сбъркал нито едно име... Joy

# 130
Вярно е, че сме един народ -две държави с македонците. Там и други неща играят роля. То са почти асимилирани и нямат много глас в държавата си от доста време чистите македонци един вид , но пък сега на религиозна основа не е момента да пишем. Само дето едно не разбирам. С Гърция се разбират, но с нас...не, еми... Колкото до имената и на мен ми направи впечатление, че няма от албански примерно нещо си окончание. Там са си доста вече това население и ....
Ми видяхте ли вратаря на австрийците какъв екип имаше и цвят, хареса ми.)) Те изобщо много интересни цветово екипи имаха.
Мача Англия-Хърватия ме изнерви визуално с игралното поле-падаше сянка и когато са там футболистите лошо се виждаше. Как пък не са съобразили това, много неприятно за гледане беше.
Като цяло нищо не познах за резултатите днес. Още не знам за кой ще викам, нямам си фаворит, но няма да е от "силите"-Италия, Франция, Германия, за Англия съм в чуденка-все отпадат нещастно, а имат добър отбор и играят хубав футбол, ни лягат и ритат, не се лигавят...
Шведите също ги не искам, те ни биха на световното, а и все си ни бият де, ами...сега се сещам за Исландия на едно първенство какво направиха, май те бяха)) Направо страхотни и те, а им се подиграваха дори в началото. Чакам следващите  фази , да има продължения и дузпи , това ми харесва, може да не е справедливо, ама  е тръпка
ПП. Май ще съм за Чехия. Не ми се смейте , нямат шанс , ама по-натам ще се преориентирам)) Няма да пиша защо, досещате се.

# 131
Оо, аз винаги съм за аутсайдерите Grinning Някак си мило ми става като се появи някой отбор-изненада и сложи всички в малкия си джоб. Исландците ми напълниха душата на макс, както и Уелс на предните първенства. Аз не мога да говоря много с точни факти, коя година, кое първенство, хич не мога да ги помня, но като цяло говоря. Помня доста паметни моменти през годините.

Аз преди малко пак разгледах програмата и да ви кажа май ще стискам много палци за Унгария, нищо, че в групата е моят вечен фаворит Германия. Горките унгарци, в каква група са се паднали, ще имат нужда от всякаква подкрепа Grinning

Иначе и аз ще викам за Чехия. Много я обичам тази страна, била съм колко пъти там и имам само страхотни спомени. Много са ми готини чехите Heart

# 132

JoyJoyJoy

Да добавя и аз малка хумор. Кога разбираш, че си остаряла... когато като тийнейджърка си си падала по Андрий Шевченко, а днес той вече е треньор на националния отбор Sob Grinning
И аз това си мислех, как по време на тийн годините ми Шевченко беше в любимия ми Милан, а сега гледам тогавашните футболисти като треньори - и той, и Манчини, кой знае колко още ще се появят.
Хубав мач, много динамичен,нищо че няма голове.

# 133
Ай, какъв гол забиха холандците!!!

# 134
Крайно време беше.

Общи условия

Активация на акаунт