UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 242
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 1 590
В социалните мрежи се появи публикация след мача на англичанин, който си е направил татуировка преди финала. Татуировката е еврокупата и 3 надписа. Първи надпис - Euro 2020. Втори надпис - England Winners. Трети надпис - It's coming home. Това не се нарича глупост. Това се нарича надменност. Толкова да си заслепен и надменен, че да не виждаш, че твоя отбор играе добре, но не е непобедим. Аз и по-рано писах - дори сега да бяха взели купата, допускам провал на световното догодина. Там ще се види истинското им лице.

Честито на Италия! Ако не беше фалшивата дузпа от полуфинала, то финалът можеше да е Италия-Дания. За мен Англия имаше само 2 силни мача в този турнир - срещу Германия и срещу Украйна. В групата също си взеха честно точките. Но толкова. Нивото им е макс полуфинал.

Друг такъв случай на надменност от домакин е световното 1958 г в Швеция. По онова време шведите са били много силни, високи, руси, снажни и като домакини са били фаворит. Бразилците пък все още не са били това име, което са днес и са бършели раните си от загубеното световно на Маракана през 1950. Та шведските футболисти и конкретно треньорът им преди финала с Бразилия са били категорични, че ще победят, присмяли са се на бразилците, че са неугледни и на недъга на Гаринча. Финалът завършва 5:2 за Бразилия и Швеция остава с калъфката. Това го има в един филм за Пеле, в който се разказва от къде е тръгнал и финалът на филма е първата му световна титла. Хем е исторически, хем е поучителен. Баща му също е бил футболист, но май заради контузия не стига далеч, но помага на сина си Пеле да стане това, което е станал.

Като излизаш на терена, трябва да излизаш със самочувствие и увереност, но не бива да се стига до надменност. Никога Simple Smile

# 1 591
В социалните мрежи се появи публикация след мача на англичанин, който си е направил татуировка преди финала. Татуировката е еврокупата и 3 надписа. Първи надпис - Euro 2020. Втори надпис - England Winners. Трети надпис - It's coming home. Това не се нарича глупост. Това се нарича надменност.

JoyJoyJoy

# 1 592
  • София
В социалните мрежи се появи публикация след мача на англичанин, който си е направил татуировка преди финала. Татуировката е еврокупата и 3 надписа. Първи надпис - Euro 2020. Втори надпис - England Winners. Трети надпис - It's coming home. ...

Ето това се нарича голяма прецаквация. Smiley

Аууу, пристигнали са в Рим. :Blue Heart

Английските фенове са нападнали италианските привърженици при напускането на стадиона. Полицията се е намесила. Имало е и леко ранени от италианците.

# 1 593
Точно снощи си говорихме какво ли ще сътворят английските фенове,не казвам че тифозите са много лесни де

# 1 594
  • София

44 млн. англичани са гледали финала между Италия и Англия, което е нов рекорд в историята на страната. Досегашния рекорд бе погребението на лейди Даяна, което е било наблюдавано от 32 млн.

Финалът е поставил абсолютен рекорд по гледане в Италия, където 21 милиона са наблюдавали триумфа на "адзурите" по "Рай" и "Скай Италия". Полуфиналът срещу Испания е изгледан от малко по-малко зрители – близо 20 милиона.

Джиджи Донарума стана първия вратар, който става играч на турнира според УЕФА.
Този приз се връчва от 1996 г. насам.
Ето и победителите:
1996: Матиас Замер (Германия)
2000: Зинедин Зидан (Франция)
2004: Теодорос Загоракис (Гърция)
2008: Чави Ернандес (Испания)
2012: Андрес Иниеста (Испания)
2016: Антоан Гризман (Франция)
2020: Джанлуиджи Донарума (Италия)

Леонардо Бонучи изравни Бастиан Швайнщайгер за най-много мачове на еврофинали – 18

Джорджо Киелини записа името си в историята на европейските първенства. На 36 години и 331 дни той стана най-възрастният футболист, който извежда своя отбор като капитан във финален двубой.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 16:41 от Diavolo

# 1 595
  • София
Никъде не намирам реакцията на Хари Кейн.

# 1 596
  • София

И аз така, попаднах  само на един клип " Хари Кейн утешава  жена си след мача" Smile

# 1 597
  • София

И аз така, попаднах  само на един клип " Хари Кейн утешава  жена си след мача" Smile
Satisfied Ясно. Все пак очаквам и неговото мнение.  Имаше снимки на жена му с приятелката на Шоу, ако не се лъжа, как преди мача вдигат наздравица за купата.

Назад в темата писахте за Стърлинг. Аз смятам, че той беше доста ефективен. Все пак точно той ги класира на финал. Ако не се лъжа, той е и играч на Англия за ЕВРО 2020.

# 1 598
# 1 599
  • София
Гледам клипове в тубата, които са пускани от фенове на Италия по трибуните. Настръхвам.

regina di cuori, гласуваха ли ви един ден отпуска в Италия?

# 1 600
България ще е съперник на Италия в квалификациите за Световното.
Дяволче,ако може да помоля ,ако правиш тема за ШЛ и Световно да постнеш линк тук.Много хубаво си хортувахме всички и да не взема да ви изтърва случайно 😁

# 1 601
Бобчи, с някои от групата се знаем от...последното световно. Така, че виж къде е Мери, Дяволчето, моя милост... няма да ни пропуснеш.

# 1 602
  • София
пусната е нова анкета, последна и обобщаваща
мерси на Бубанка. Simple Smile

Бочита,
ШЛ я коментираме в темата, Фенове на футбола, съседната тема в подфорума 'Спортни фенове'
Иначе мисля тази седмица да направя тема за лятната олимпиада, макар че ще е без публика и ми се уби доста от ентусиазма, но олимпиадата си е олимпиада. Simple Smile

И не се разотивайте още, защото имаме нова анкета, а ви чакат още и доста статистики/рекорди/любопитки до ден/два. Simple Smile

ЛОЛ, вижте това видео.
Италиански и англлийски фенове гледат дузпите
за малко да стане боя, но браво за поведението като цяло...

# 1 603
Гласувах с 8 в анкетата. Фантастично и най-доброто, което съм гледала, щеше да е, ако България беше вдигнала купата Joy Днеска още не съм си пила хапчетата, за това бълнувам Joy Joy

Въпреки че моите фаворити Германия отпаднаха безславно, доволна съм.

Най-приятно ме изненадаха Дания и Швейцария.

Яд ме е много, че Хърватска и Нидерландия не стигнаха по-напред в надпреварата.

# 1 604
  • София
Английските фенове в пълния им блясък
гледа се и без регистрация
https://www.facebook.com/watch/?v=1511518062548955

А тук има няколко видеа, но трябва фейсбук регистрация
https://www.facebook.com/mark.gray.37

Мой приятел е на Острова и ми каза, че е станал свидетел как в Лондон отделни групи са вилнели и са биели афроамерикански граждани заради пропуснатите дузпи на чернокожите?!

Общи условия

Активация на акаунт