UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 776
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 345

Обаче само мен ли ми боде очите садията... какво е това крещящо розово екипче... само него виждам на терена Grinning Grinning Grinning
Екипа на съдията е нищо, сравнен с екипа на вратаря на австрийците мисля. Поне гащите му черни бяха на съдията, онзи цял Пинко, но му отиваше))
Не съм доволна, никаква драма нямаше, че и пак победиха италианците. Ми добри са, ама не бях за тях.

# 346
  • София
Такааа, понеже съм изключително доволна и от играта и от резултатът на Скуадра сега съм се наместила и чакам повторението и ще го гледам пак. 😂🤪.
Ели-Мели фен съм ти. И на мен розАФкото на съдията ми избоде очите и като спомена Малдинииии/уффффф голяма либоФ ми е. /

# 347
  • София
Италия:
Първия отбор, който се класира за ЕВРО 2020
Първия отбор, който се класира за 1/8 финалите на ЕВРО 2020
29 пореден мач без загуба
10 поредна победа
10 поредна суха мрежа

Simple Smile

# 348
Украйна - Сев. Македония 2:1
Дания - Белгия 1:2
Нидерландия -Австрия 2:0

# 349
  • София
Тази Италия много трудно може да бъде победена. По-скоро може да бъде излъгана с дузпи или нещо подобно.
Разбира се, още е много рано, но хипотетично, ако Италия и Франция финишират първи в своите групи, то се очертава полуфинал между тях, което ще е велик мач и голямо тактическо надлъгване. Разликата е, че Италия не разполага с такива ярки индивидуалности каквито имат французите и това може да се окаже решаващо.

# 350
  • София
Диаволо, ти си прав - тази Италия играе съвсем различно. Красиво, великолепно дори, бих казал!
С всеки мач човек харесва все повече играта им, в която освен всичко друго, има и много настроение. Както казах още преди първенството - очаквам минимум полуфинал за скуадрата. Дано по пътя натам не се срещнат с някой от другите изявени фаворити - Франция/Германия. Защото Италия са млад и романтичен отбор. А това понякога (да не кажа винаги) не е достатъчно за титла).

Доволен съм от вчерашните резултати.

За днес:

Украйна - Сев. Македония 3:0
Дания - Белгия 1:2
Нидерландия -Австрия 2:1

Нидерландия и Белгия могат да станат следващите 2 отбора, които ще се класират за 1/8-финалите, и честно казано -би трябвало да го направят безпроблемно. Симпатягите от Дания - дори днес да изкопчат един X, не е изключено Русия да ги изненада у дома им в последния мач и така да ги остави извън 1/8-финалите. Ясно е, че от чисто футболна гледна точка това първенство няма да е на Дания, нито те ще са "приятната изненада". Те получиха вече своя подарък.

# 351
Украйна - Северна Македония - 1:1
Дания - Белгия - 0:0
Нидерландия - Австрия - 4:0

# 352
  • София
Много  са добри Скуадрата и мен ме е яд за Киелини . Много  ще се изкефя да гледам мач Англия срещу Италия.

А Гарет Бейл как можа да изпусне дузпата....

# 353
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
“Bellissima Italia”  Heart Играта на италианците все повече ми харесва. Вярвам, че ще стигнат далеч - минимум полуфинал.

Прогноза за днес:
Украйна - Северна Македония - 1:0
Дания - Белгия - 0:2
Нидерландия - Австрия - 2:0 Soccer

# 354
И да се посмеем:
Скрит текст:
По този повод днес прочетох следния коментар във ФБ във връзка с това, че Италия мачка наред, защото са й слаби противниците...

"все пак моментното състояние на Турция и албанците с готин паспорт - не е завидно" JoyJoyJoy

Обаче не мога да се съглася с това, че са й слаби противниците на Италия и за това побеждава. Играят си момчетата, може да нямат големи звездни имена в момента, но не това е най-важното, поне според мен. Нямам търпение да излязат от групите, да се отсеят силните отбори и да почват сблъсъците на титаните Hands Muscle

Точни прогнози не ми се правят за днешните мачове, нека има голове (признати! Grinning) и добър футбол Soccer

Ще подкрепям с все сърце и стиснати палци Нидерландия

# 355
То и тема имало ,благодаря на Фанито че ме светна!
Фен съм на Италия ,и всичките ми палци са за тях!

# 356
Много често срещу слаби противници всъщност се играе много по-трудно. Или се бетонират в защита и не смеят да минат центъра, или всичките усилия са им просто да разрушават играта на силния и изобщо, не един силен отбор се е мъчил срещу слабаци.
И дори и да приемем, че побеждават, защото са слаби Турция и Швейцария, има няколко неща, които се виждат в италианския отбор и сега - добрата организация, бързината, добрите пасове, комбинативността при головете и не на последно място по традиция играта им в защита е красота. Швейцарците не ги затрудниха особено, но на няколко пъти просто предизвикаха моето възхищение колко бързо, адекватно и непреодолимо си защитават вратата. Имаше един момент, в който двама защитници от различни посоки едновременно направиха шпагати и блокираха топката - ами за мен това е гледка, не по-малко красива от головете Grinning

Дотук Италия, Нидерландия и Франция са отборите, които ме впечатлиха приятно. За Франция не съм щастлива да го призная, ама на, как да ги нахейтя, като играха чудесно.

# 357
  • София
Швейцария изобщо не са толкова слаб противник. И да не забравяме, че нито те, ни дори Турция “паркираха автобуса” пред наказателното си поле, подобно на швеЦите да речем…..

# 358
  • София
Украйна да бие с 2-0, залагам на малка изненада и 1-1 на Дания-Белгия, а лалетата прогнозирам, че ще бият Австрия с 2-1

# 359
  • Sunshine state
За Украйна съм днес и викам поне 2:0 да го вземат. Италия играха страхотно вчера. Много се радвам, че любимецът ми Имобиле успя да отбележи. 😋

Общи условия

Активация на акаунт