UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 780
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 330
Нещо пропуснах ранните мачове, но този ще се гледа. Италианците не са ми любимци, обаче как си пяха химна с пълно гърло!!!

И да се посмеем:
Скрит текст:

# 331
Аааа дубле))) Наздраве тогава))
Колко сме за Швейцария?

# 332
Аз съм за равен

# 333
Аз съм за Швейцария!

Ако ви кажа що не съм за Италия... Joy Дилета Леота - водеща на Серия А... загаджи се с любимия ми турски актьор, господина в подписа ми... от тогава и Италия ми е черна! Joy Фенка, фенка на футбола, ама женската злоба и реваност са над всичко! Да му мислят италианците, милиони жени по света им желаят загубата по същата причина JoyJoy

Хайде да видим!

# 334
  • София
Красота!
шах и мат за швейцарската защита.
До тук на първенството нито един отбор не плете такива комбинации като скуадрата на магесника Бепе Манчини. Simple Smile

# 335
Оффф , как красиво вкараха тези((
Не съм за италианците, защото ни порязаха мечтата и бяха незаслужено бутани за финал на "нашето" световно.
Обаче..не знам как ще паднат, стоят много добре на терена((

# 336
Чудесни са италианците. Бързи са, играят умно, голът беше красота. Очарована съм Манчини каква работа е свършил с отбора.

Фани, това е преди сто години, да бъдем великодушни Laughing

# 337
  • Другата България
Италия.....Heart

# 338
  • София
Много красиво играе любимата ми скуадра. Simple Smile
Тези комбинации на скорост, това мощно преливане от едната в другата фаза, тези красиви комбинации на скорост с едно докосване. Не виждам такъв футбол от останалите топ отбори до тук. Това което ме притеснява е ясно. Няма големи фигури, няма ги онези, които с едно отиграване ще направят разликата. Инсинье е магьосник, но не е Баджо или Дел Пиеро. Разчитах много на желязната защита, ама Киелини се контузи. Дано отборния футбол на Манчини вземе връх ама ще е много трудно, защото основните конкуренти също играят силен отборен футбол, но имат и супер футболисти в атака, а ние нямаме. :/
Друг плюс е, че изглеждаме свежи, кондиционно скуадрата е подготвена отлично. Simple Smile

# 339
Отборите в групата на Италия са им под нивото, поне в момента и е нормално италианците да изпъкват.
Ще бъде интересно да ги видим с конкурентни отбори на елиминациите. Как ще стоят срещу Франция, Англия, Холандия, Португалия, Белгия.

Мен до тук най-много ме впечатлиха Белгия и Франция, защото само те от големите показаха силна игра като гости.

# 340
Днес не ми върви гледането... Но поне си върнах гола да видя, класа са си италианците, няма да си кривя душата.

Обаче само мен ли ми боде очите садията... какво е това крещящо розово екипче... само него виждам на терена Grinning Grinning Grinning

# 341
  • София
Дано контузията на Джорджо не е сериозна, но така бързо да излезе и то по своя воля никога не е добър знак.
Италия винаги е била синоним за класна игра в защита. Най-добрите защитници в историята на футбола са италианци. Франко Барези бе определен за най-добрия защитник на 20 век и отделно за най-добрия/велик италиански футболист за 20 век. Ами Паоло Малдини? Най-универсалния защитник. Защото в началото играе на левия фланг, но после се преквалифицра в централен защитник, а често бележеше и голове.
Алесандро Неста - защитникът магьосник. Най-техничния и елегантен централен защитник. До него скалата и биткаджията Фабио Канаваро. Бяха велик тандем. И сега имаме Джорджо Киелини (капитана и лидера на отбора) + Бонучи. Ново страхотно дуо, но все още не велико, защото нямат тази аура на великите си предшественици, нито техните успехи, но двамата заедно са почти непробиваеми. И сега ако Киелини е аут от първенството ще е голяма загуба за скуадрата.

# 342
Паоло Малдини много го уважавам Simple Smile

# 343
Давам ви да се насладите още 24 мин с фантастичните финтове, пасове и голове,  магьосника с който футбола беше атрактивен и радост за очите

https://www.youtube.com/watch?v=U6Mpx3dSjuk

# 344
Великолепна Италия, надминаха всичките ми очаквания. Много ме изненадва бързината, с която играят, а защитата им е наслада за окото.
Дяволче, като каза Малдини - ето това му липсва на Роналдо. Благородството на терена Wink
А Неста играеше с финес, който не съм виждала у никой друг защитник.
Италия сега нямат такива ярки личности, но имат чудесно сплотен отбор и очевидно треньор, който знае какво прави.

Общи условия

Активация на акаунт