UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 825
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Швеция 1:0 Словакия
Хърватия 1:1 Чехия
Англия 2:0 Шотландия

# 391
  • Далечният изток
Аз пък снощи си припомних тези три звезди - Гулит, Ван Бастен и Рийкард Simple Smile
Скрит текст:

За днес:
Швеция - Словакия Х
Хърватия - Чехия 2
Англия - Шотландия 1

# 392
  • София
Любимото ми трио, заради тях станах болен фен на Милан Simple Smile

А Швеция и Словакия спукаха топката, като основната причина е в анти отбора на Тре Крунур.
Най-скучния мач от началото на Еврото.

# 393
Аз днес съм за Словакия, Хърватия и Шотландия.

Нямам възможност да гледам сегашния мач, че май и втория ще пропусна. Надявам се да хвърля едно око на UK сблъсъка.

# 394
  • София
Разиграха се малко швеЦите и имаха две хубави положения за гол. Сега пък Словакия нищо не играе. Слаб мач, бавно темпо, върви към скучно 0-0.

# 395
  • София
Словакия, според мен, почва да играе вече за 0:0, което си ги класира....швеЦите ще почнат да се "Събуждат", ама...да видим дали не е късно либе за китка....

EDIT: докато съм писал, моята прогноза, а и на много други от тук, е на път да се сбъдне  - 1:0 за швеция...

# 396
Аз се включих в мача в средата на 2-ото полувреме, тамън да пропусна скуката преди това, да видя тоя Исак как пропусна да вкара един от най хубавите голове на Еврото, премине страхотно с дрибъл и техника през 4-ма словаци но ударът му беше спасен от Дубравка. Но хванах дузпата и гола за Швеция. Сега трябва да изчакам да видя дали ще ми излезе прогнозата. Този Исак много добър, току що отново премина през словашката защита на дрибъл и ново положение изпуснаха шведите. Но след европейското като гледам Исак ще бъде купен от някой от грандовете. Той направи и дузпата, като разсече с чудесен пас словашката защита.

Мачът завърши 1-0. Доста се завързва тая група.

Швеция      4
Словакия   3
Испания     1
Полша        0

Като Швеция продължава да върви по график за спечелване на групата, което ще е много лошо за Испания, защото това значи че и фуриите ще се озоват в тежкият поток в елиминациите (Италия, Франция, Белгия, Испания, само един от тях евентуално ще стигне до финала при сегашното развитие на групите), ако излязат от групата, което въобще не е и сигурно към този момент. Защото Левандовски и компания ще играят на живот и смърт срещу тях. Загуба прави Полша вторият елиминиран отбор от Европейското.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 17:58 от Никола Тесла

# 397
Първия мач го пропуснах, но сега ще гледам и стискам палци за Хърватска и Англия. Надявам се на 2:0 за англичаните срещу Шотландия.

Тесла, чета ти анализа, гледам тая 1 гола точка за Испания и ми се реве човекоооо Joy

# 398
Много са ми симпатични хърватите, но играха доста разочароващо през първото полувреме.

# 399
  • София
Хайде смели сърца!

# 400
  • Далечният изток
Ай чистито на Роналд, Диаволо и Питам2! За познатите два мача. Joy

Аз пък, се оказа до тук, познавам първото полувреме в двата мача Joy
Вече сме за Англия всички май! Simple Smile

# 401
  • София
Благодаря, два точни резултата от днес, дотук 😀
Водещият на Нова, незапознат с новините-На Уембли на полуфинала щяло да има 45 хиляди… едно, че отложиха разхлабването на мерките в Англия, второ, че по тая причина УЕФА се чуди дали да не мести финалната фаза в Будапеща….

Да видим най-старото дерби, дано има повече голове…

# 402
Вече сме за Англия всички май! Simple Smile

За Шотландия съм аз Wink Браво на позналите!

# 403
Браво на всички познали резултатите от двата мача! Аз познах само равенството от втория мач, а така ми се искаше хърватите да бият.
Стискам палци на Шотландия. Flowers Four Leaf Clover Яко стискане ще трябва да падне обаче. Yum
АIDA, Donna и другите фенове на Англия, много сте ми симпатични, но сори. Нищо лично. Simple Smile

# 404
  • Далечният изток
Ами изравниха и спряха да играят... Аз много се учудих на Хърватия, на които им трябваше победа. А те спряха да играят. Те и Чехия спряха, но тях ги устройва равенството.
Следващият мач категорично мисля победа за Англия.

precious*, нямате шанс Stuck Out Tongue Не че съм голям фен, но така предполагам в този мач...

Общи условия

Активация на акаунт