UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 843
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 405
Според мен цяло чудо ще е Шотландия да измъкнат нещо от този мач. Въпреки че си падам по чудесата и винаги търся изненадите в прогнозите си. Понеже този мач е най старото дерби, всъщност 1-вото дерби, 1-вият мач между национални отбори в историята на футбола през 1876 ли беше, може и да бъркам годината ама там някъде, още не е започнала третата българска държава, няма я България на картата когато играят Англия и Шотландия за първи път. Завършват 0-0 в Глазгоу май беше мача, пред 3 000 зрители или нещо такова. Тогава не е имало стадиони като днес, играли са сигурно на някаква поляна край Глазгоу. Но понеже този мач е специален, различен, Англия ще излязат на 100% надъхани и затова си мисля че ще бият Шотландия. Не че и Шотландия няма да излязат надъхани. Но да видим.

# 406

Удари ме прави в емоциите с тази снимка Joy Любим филм Blue Heart

От цяла Великобритания най си мечтая да ида в Шотландия. Ще стискам всички пръсти да се представят достойно и да бият, що пък не!

Не знаех това за първия мач, мерси Тесла за поредната доза любопитна информация Simple Smile

# 407
precious*, нямате шанс Stuck Out Tongue Не че съм голям фен, но така предполагам в този мач...
Знам, че шотландците нямат шанс срещу Англия. Имат само нашите симпатии. Blue Heart
Иначе, ето я и моята прогноза. Макар, че сега като се замисля май 3:0 трябваше да дам.

Скрит текст:
Швеция - Словакия 2:1
Хърватия -Чехия  1:1
Англия - Шотландия 2:0

Днес ще стискам палци на Хърватия и Шотландия. Дано Англия, не ги бие...много. Yum

# 408
  • София
Ели-Мели,
и на мен ми е любимият филм. Никой филм не ме е удрял така в сърцето като този шедьовър.
Ето и сега вали дъжд над Уембли, а как бе репликата на Уилям Уолъс когато отиде да закача Марън, да я вземе на разходка с коня. Баща и се цупеше, а Уилям, вика: ''Вали дъжд, какво толкова, прекрасно шотландско време, а и пада косо'' Grinning

Много ще се израдвам на един равен тук, да им се натрият носовете малко на брекзитци. Как само освиркаха химна на Шотландия, аргх

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 22:17 от Diavolo

# 409
Аз нямам нищо против Англия, но съм за Шотландия, защото това е малка футболна нация, която никога не е минавала групите нито на световно, нито на европейско, а мисля че заслужават да направят пробив все някога, макар да не вярвам да е на този турнир. В зората на футбола, преди 100-на години, са били от най-добрите, но в първите 20-30 години на организирано световно(европейското се появява по-късно) британските държави отказват участия, защото смятат, че им е под нивото да ходят да ритат с не-британци. Та на първото световно в Уругвай участва нефутболната тогава(а донякъде и сега, но поне повече хора знаят що е сокър) нация САЩ. Натурализират набързо 4 шотландци и се превръщат в добър отбор, който стига до полуфинал, което остава и най-големият успех на САЩ във футбола до днес, а говорим за далечната 1930 г.
Шотландците, за разлика от англичаните, не смятам, че са арогантни, може би защото са малка държава и почти нямат успехи. Така че успех на Шотландия днес!

Обикновено не познавам с мачовете, затова давам прогноза 3:0 за Англия, за да им объркам сметките Grinning

# 410
Важното е, че съм симпатична Heart Eyes
Лесна е вашата, аз прекарах първите минути от мача в обяснение на майка ми каква е разликата между United Kingdom и Great Britain, защо показаха Сър Алекс (Еййй, този човек е един път!!!) по време на химна на едните и че Англия и Шотландия играят отделно Joy

# 411
Важното е, че съм симпатична Heart Eyes
Лесна е вашата, аз прекарах първите минути от мача в обяснение на майка ми каква е разликата между United Kingdom и Great Britain, защо показаха Сър Алекс (Еййй, този човек е един път!!!) по време на химна на едните и че Англия и Шотландия играят отделно Joy
Пак добре, че не ти се налагало да обясняваш какво е засада. Първото полувреме отиде. Trollface

# 412
  • София
Тесла, май 1872 г. бе първия мач между Англия и Шотландия.
И Шотландия определено имат превес до втората световна война. Разликата в баланса идва след това. Ако Шотландия участваше на първите световно първенства през 30-те години на 19 век, кой знае можеше да имат дори повече световни титли от самите англичани... Grinning

# 413
  • Другата България
Сигурно съм единствената, която за пореден път пише, че НЕ е за Англия.
Не само сега, по принцип.
Ами не ги харесвам.
Прогнози не съм давала, но се надявам да паднат или поне на равен.

# 414
Не си единствена. Всъщност сме доста. Simple Smile

# 415
  • София
Днес бях за Хърватите.
Казват, че голямото бъдеще на световния футбол в момента е на терена - Маунт, Берингам, Фоудън.

# 416
Ха, някой очакваше ли това равенство? Simple Smile За шотландците си е направо победа. Simple Smile

# 417
  • София
Дървосекачите и докерите спукаха топката, това мога да кажа. Grinning
Браво на шотландците за точката. За мен бяха по-футболния отбор на терена, която звучи скандално, но факт. Англия разочарова.

# 418
  • Далечният изток
Като цяло разочароващ мач. Не очаквах от Англия толкова слаб мач...

# 419
  • Другата България
Наистина много слаб мач.
Веднъж да имам възможност да гледам цял и да ме е яд, че не си легнах, или не си пуснах филм.

Общи условия

Активация на акаунт