UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 891
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 420
О, аз не съжалявам, че го изгледах. Шотландците, тези смели сърца ме изкефиха тази вечер!

Унгария - Франция 0:2
Португалия - Германия 1:1
Испания - Полша 2:0

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 01:19 от precious*

# 421
  • София
За Шотландия - Англия сте казали всичко каквото може да се каже, затова ще се огранича само, че може и "приятелски" да са се пуснали за хикс, пък после всеки да се оправя както може. Имайте предвид, че победителят от тази група (Д) се изправя срещу втория от група Ф - Франция/Германия/Португалия. Докато, ако Англия спретне сега един хикс и с Чехия, за да ги "короняса" чехите на първо място, то Англия може да остане втори в групата си и да играе с втория от група Е -Швеция/Испания/Полша....да видим....

За днес двубоите са ми много непредвидими, изключая може би
Унгария - Франция 0:3
Смятам, че Германия със сетни сили ще бие Португалия с 2:1,
А хич и не мисля, че на Испания ще е толкова лесно срещу дружина полска, но все пак давам 2:1 за Еспаня.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 07:00 от Ronald

# 422
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Днес ще бъде интересно, чакам с нетърпение мачовете от група F. Ще подкрепям Франция и Португалия.
В 22 часа силно се надявам Испания да покаже повече игра срещу поляците.
 Прогноза:
 Унгария - Франция 0:2
 Португалия - Германия 1:0
 Испания - Полша 2:0

Приятно гледане! Heart Soccer

# 423
Твърдо съм за Германия днес, защото са си моите хора, а и съм много против Португалия Joy

За другите мачове Унгария и Полша са ми  симпатични, ще стискам палци за тях. На унгарците ще им е трудно срещу машинките от Франция, но сме виждали всякакви чудеса. Иначе с удоволствие ще гледам Франция, много ми харесаха как играха предния мач, за разлика от моите любими дойчовци. Интересен футболен ден ще бъде Blush

# 424
Моите неутрални очаквания днес:
Унг - Фра 1:3
Пор - Гер 1:1
Исп - Пол 2:1

# 425
  • София
Унгария 0:2 Франция
Португалия 1:1 Германия
Испания 1:1 Полша (изненадка)

# 426
Немците загубят ли и втория мач за тях ще е равно на самоубийство, макар че на световното бяха по зле, никога не бях ги виждал  толкова слаби, надявам се на  минимум равен, а и не харесвам гелосания португалски нарцис 😊

# 427
След вчерашният много тъп ден. Според мен вчера беше най слабият ден на Европейското. Само 3 гола в 3 мача, и като цяло и 3-те като качество не бяха кой знае какво, особено британското дерби, което немските фенове днес са много доволни че са загасили телевизора и са го пропуснали. Grinning Спукаха топката е слабо казано. Но най вече Англия разочарова. За Шотландия този хикс е исторически успех, а облаците около Англия за спечелване на титлата сериозно се сгъстяват. Защото гледайте какво става. Англия вече има сериозна опасност да не спечели групата, както изглеждаше много сигурно. И ако не я спечели, и остане 2-а, или дори 3-а защото и това е възможно изведнъж Англия сами си слагат тръни по пътя към титлата. И то какви. От 15-те възможни разпределение на мачове между победители в групи и 3-ти отбори, (което зависи от кои 4 групи ще излязат 3ти отбори, възможните комбинации са 15) 10 от тях са с варианта 3-тия в тяхната група да продължи. От тия 10 варианта при 5 от тях 3-тият в тая група, ще играе с Холандия на 1/8финал. И няма да имат хич по лесен 1/8финал, защото няма да играят с някой от групата на смъртта. Да играят срещу Холандия вместо срещу Португалия или Германия не ми изглежда много по лесен 1/8финал, още повече че Холандия вече си спечели групата и в последният мач с Македония, ще излязат с резервите, ще съхранят силите на титулярите и те свежи като нищо ще изхвърлят Англия и ще гледаме поредната катастрофа и разочарование за английските фенове на голямо първенство. Ако Англия остане 3-та от другите 5 варианта 2 са направо ужасяващи, защото включват мач срещу Белгия които най вероятно ще си спечелят групата, още на 1/8финал. А този вариант е ужасяващ за Англия освен тежкият съперник още на 1/8финал но и че после ще трябва да минават и през Италия и Франция, за да стигнат финала, както се развиват нещата. Другите 3 варианта са да играят срещу победителя от група Е (доста вероятно Швеция) което е добър вариант, но може и срещу Испания ако си спечелят групата, или пък срещу Полша, които ако бият Испания и Швеция ще спечелят групата. Този е най добрият вариант защото избягват тежкият поток на Италия, Белгия, Франция в елиминациите. Ако останат 2-и за тях според мен е най зле, защото ги чака сблъсък с 2-ият от същата група, да речем Испания. Simple Smile В комбинация с отиване в тежкият поток. Ако наистина стане така, Англия и Испания завършат 2-и в техните групи, това ще е джакпот за лалетата, защото пътя към финала ще им е постлан с цветя и рози, и лалета. Grinning В единият поток ще са Италия, Франция, Белгия, Англия, Испания. В другият за Холандия най сериозното препятствие до финала ще е Германия или Португалия. Останалите в тоя поток ще са отбори от типа Швеция, Чехия, Уелс, Полша, Дания, Русия, подобни. Така че Англия не си ли спечелят групата сами ще си направят пътя към титлата труден.

Но да видим какво става днес. Според мен след вчерашният най тъп ден на Европейското, днес ни предстои най добрият до момента. Така че изстудявайте бирата и се пригответе за 3 футболни спектакала. Тамън е събота та най добрият ден идва в пефектен момент. Днес ще видим всичко. Дръзки обрати, футболни драми, голове, опряни до стената гиганти без повече място за отстъпление, отбори застанали на ръба на пропастта, в ситуация загубиш ли, си елиминиран, (Полша), ще видим истинска футболна атмосфера и пълен стадион, ще видим най добрият отбор в света, супердерби между титани, сблъсък Давид срещу Голиат, различни футболни философии, ще гледаме тики-така, директен футбол, бетон, игра на контраатака. Ще гледаме финно подбрана селекция от най добрите футболисти през този век, ще гледаме номер 1 на 21 век за мен Роналдо, най добрият вратар през този век Нойер, бъдещият футболен крал Мбапе, неофициалният актуален носител на златната топка Левандовски,
ще гледаме младите и талантливи Испански фубтолни надежди, завърнали се легенди след дълго отсъствие от националните си отбори, Бензема и Мюлер. Още ли мислите че днес няма да е най добрият ден на Европейското до момента. Очаквам 3 непредвидими футболни спектакъла, с драми, голове, обрати, футболен празник.

Прогнозите ми за днес. Сензация на препълненият Пушкаш Арена, окрилени от фанатичната подкрепа на препълненият стадион, очаквам бетона на унгарците, да сервира най голямата изненада на първенството. Макар че сам не си вярвам на тази прогноза но:
Унгария - Франция 1Х, да не ме е яд после че не съм прогнозирал най голямата изненада на първенството ако най силният отбор в света сензационно не успее да победи Унгария. Не изключвам унгарците да изненадат французите на контра, които за да пробият бетона им ще трябва да опразнят собствената половина.

Германия - Португалия, тука старата любов ражда не хваща както се казва, заради Роналдо, 2, победа за Португалия.

Испания - Полша прогнозирам победа за тики-таката на Испания, и елимиране на Полша от първентвото, но Левандовски и компания няма да се дадат без бой и според мен мача ще е страхотна драма.

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 13:56 от Никола Тесла

# 428
  • Другата България
Аз ще мога да гледам само последния мач.
Но :
Победа за Германия, Франция и Испания.
Изненада не очаквам.

# 429
Нямам търпение и аз днешните мачове. Бира не пия, но преди малко си купих футболна чаша за кафе и тениска на първенството, така че след малко обличам екипчето, правя се едно хубаво кафе и сядам да гледам. Гледат ми се голове днес. Soccer

Скрит текст:
[/spoler]

# 430
  • София
Немците загубят ли и втория мач за тях ще е равно на самоубийство, макар че на световното бяха по зле, никога не бях ги виждал  толкова слаби, надявам се на  минимум равен, а и не харесвам гелосания португалски нарцис 😊
Немците още след СП трябваше да освободят Льоф и да подмладявам/ обиграват състава. Те какво направиха? Едно нищо. То се и вижда, де.

Засега най-перспективни са съставите на Франция, Италия, Нидерландия, Белгия и донякъде Португалия.

# 431
  • Далечният изток
Напълно съм съгласна, че и трите мача днес ще са едни от най-добрите и интересни на първенството.
Унгария - Франция 1:3.
За Португалия - Германия, тук честно казано който и да бие, за мен няма да е изненада. Все пак мисля 1:2. Чакам точно този мач с най-голямо нетърпение.
Испания вече трябва да победи днес, затова казвам Испания - Полша 2:0.

# 432
  • София
Франсетата се мъчиха с такива затворени отбори и в Русия. Срещу Германия им бе по-лесно, защото имаха пространства.
Но това не ги извинява. Абсолютния фаворит за титлата с такава плеяд от звезди и не могат бият Унгария... тц тц 😮
Браво на Тесла за прогнозата! Simple Smile

# 433
  • София
......
Прогнозите ми за днес. Сензация на препълненият Пушкаш Арена, окрилени от фанатичната подкрепа на препълненият стадион, очаквам бетона на унгарците, да сервира най голямата изненада на първенството. Макар че сам не си вярвам на тази прогноза но:
Унгария - Франция 1Х, да не ме е яд после че не съм прогнозирал най голямата изненада на първенството ако най силният отбор в света сензационно не успее да победи Унгария.
Скрит текст:
Не изключвам унгарците да изненадат французите на контра, които за да пробият бетона им ще трябва да опразнят собствената половина.

Германия - Португалия, тука старата любов ражда не хваща както се казва, заради Роналдо, 2, победа за Португалия.

Испания - Полша прогнозирам победа за тики-таката на Испания, и елимиране на Полша от първентвото, но Левандовски и компания няма да се дадат без бой и според мен мача ще е страхотна драма.
Браво! Изненадата е факт.

# 434
Тесла, боб ли хвърли преди мача Grinning Добре ги разконспирира французите как ще се изложат. Браво на Унгария, много ми е раздостно за тях. Малко ги подцениха франсетата.

А сегашия мач пък съвсем ме радва за сега, въпреки че Португалия вкараха три гола Grinning Моичките бая се надъхаха накрая, дано да вкарат и те някой признат гол, да се зарадват като хората.

Общи условия

Активация на акаунт