UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 64 273
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Това е футбол и изненади винаги може да се очакват. Simple Smile Предвид видяното в групите и предстоящите съперници, смятам че и за Хърватия и за Германия максимума е осминафинали, но както казах, надявам се на изненада. Да не казвам колко ме сърбяха пръстите да пиша победа за Белгия и Швеция на четвъртфиналите, които съм дала между Белгия и Италия и Швеция и Германия. Simple Smile
За днешните мачове:
Уелс - Дания  1:2 в редовното време
Италия - Австрия 2:1 в редовното време
Кака ви пак позна. Е, не беше в редовното време, но пък точен резултат. Simple Smile

# 661
Дадох на жабарите финал, но ми прецакаха  фиша днес с хикса, дано белгийците им скъсат задника, анатемосах ги 😊

# 662
  • София
Дания европейски шампион според мен няма да стане...
И дано не станат!
Отчитам първата си по-сериозна "победа" - Италия - Австрия 0:0, само дето в продълженията бях дал 1:0 за Италия, то пък голов трилър стана:)))

В крайна сметка, за мен остана неясна слабата игра на Уелс, далеч не мисля, че Дания са толкова добри. По-скоро продължавам да мисля, че са "яхнали вълната".
Както и очаквах, напрежението върху скуадрата си каза думата - очаквания за победа в редовното време, очаквания за суха мрежа, очаквания за едва ли не безпроблемна победа над Австрия. Видя се, че с идването на продълженията оловото е прехвърли в краката на австрийците, които сякаш трудно вярваха, че могат да отстранят Италия.

За днес мачовете са повече от любопитни: Нидерландия се надявам да бие Чехия с 2:0, но не изключвам един хикс в редовното време и там.
Що се отнася до "мейн ивента" - Белгия 2:0 Португалия.
Това са моите прогнози:)

# 663
Честито на всички италианци в темата Blush

Днес ще викам за Белгия. Между Нидерландия и Чехия съм с една идея повече за Нидерландия, но и да бият чехите ще се радвам.

Моите прогнози Soccer

Белгия - Португалия 2; колкото и да имам усещнето и желанието Белгия да бие, все пак в средата на второто продължение с гол на Роналдо Португалия ще бие с 3:2

Холандия - Чехия 1; 4-2 в напрегнат двубой; чехите ще вкарат първите два гола

# 664
Италия снощи си направиха живота труден, австрийците не забелязах да са особено силни - играеха силно защитно, но нямаше почти никакви контраатаки, второто полувреме малко се разиграха и това им беше.
Италианците добре играеха, ама иди пробий току така 10 защитници Joy
Ако бяха признали гола на Австрия, съм крайно скептична, че Италия щеше да успеете да изравни, просто в онзи момент австрийците се бях окопали зловещо. Все пак се радвам, че след целия трилър нещата си дойдоха на мястото.

Днес се надявам Белгия да напляска португалците, а при Нидерландия Чехия не очаквам изненади, лалетата ще продължат.

# 665
Нидерландия - Чехия - 3:1
Белгия - Португалия - 1:2

# 666
  • София
Уф, препотих се няколко пъти снощи. Голяма драма стана, неочаквано, но това е Италия. Феновете на този отбор са калени от какви ли не драми през годините... 'Драма Куин', това е Италия. Simple Smile

Факт, че Италия изигра труден мач. Но на голям форум неминуемо има такива мачове и понякога те идват когато най-малко ги очакваш. Примери хиляди.
Добре е, че този труден мач дойде сега, защото мач с мач не си прилича и съм сигурен, че Италия на 1/4 финала ще е много по-опасна и ефикасна. Независимо кой ще е съперник. Чисто игрово Белгия е по-удобна за стила на Манчини. С Португалия ще е тежко, но някак си трябва да се излъжат. Разбира се Италия може и да си отпадне, лошо няма. Никой не ги е гласял за супер фаворит или за задължителна титла. Това е ново, младо поколение, което се развива много добре и догодина в Катар ще са още по-силни. Манчини върши чудесна работа. Но имам една малка критика. След като си спечелил два мача с по 3-0, не може да вадиш Локатели. Верати е много добър футболист, но много често бърка важни топки, не е бърз и изобщо твърде прехвален е. Нищо не казвам, добър футболист, но нищо по-специално. Локатели пасна идеално с Барела и Берарди и ето сега с Верати не се получиха нещата. В момента в който вкара Локатели и Песина нещата започнаха да се променят. Не веднага, защото трябва време да се свикне с играта и обстановката, но Италия заигра футбола. Киеза също се включи страхотно и може би заслужава да излезе титуляр вместо Берарди. Аз бих започнал с Локатели, Барела и Киеза. Много ми хареса и включването на танка Белоти. Изобщо опции има много и в средата на терена и в атаката. Simple Smile

Иначе големи глупости наговори снощи Владо Манчев в стдиото на БНТ. Че Италия разчитала на една основна единайстерока?!?! WTF??? Точно Италия ли?
И заради това щели да бъдат уморени за 1/4 финала. Хахха, Божке, Божке...
Ако Италия загуби, няма да е от умора, а просто победена от по-добър отбор или спортния шанс.

Малко факти и рекорди от вчера Simple Smile

Италия:
31 пореден мач без загуба – нов рекорд за Италия! (световния рекорд е 35 мача бе загуба на Испания на Дел Боске и на Бразилия)
12 поредна победа (световния рекорд е 15 поредни победи на Испания)
1168 минути без гол (нов световен рекорд за Италия - старият рекорд на Дино Дзоф бе счупен на кота 1144 минути!)

* Матео Песина вкара своя 4 гол за скуадрата за последните си 4 мача/появявания?! И не е титуляр... Манчев да чете...
и пак Владко да чете - единиствения отбор на първенството, който е използвал абсолютно всички свои налични футболисти е именно Италия!
Grinning

* Италия вкара 9 гола вече с което изравни своето най-добро постижение в историята на еврофиналите, от Нидерландия/Белгия' 2000 г. Тогава обаче Италия игра финал, а това постижение бе изравнено още при 4-ия мач за скуадрата.

* Италия изигра своя 8-ми мач в продължение на европейски първенства. Нито един друг отбор в историята няма толкова! Ами --> драма Италия! Wink

* Федерико Киеза се присъедини към баща си, Енрико Киеза като голмайстор на еврофинали. Киеза старши вкара 1 гол през 1996 г. в Англия.

Дания:
* Първият отбор в историята на еврофинали класирал се напред след 2 загуби в първите си 2 мача от групата!
* Първият отбор в историята на еврофиналите вкарал 4 гола в два поредни мача!

# 667
Нидерландия - Чехия  2:1
Белгия - Португалия  2:1

# 668
Искам да видя съкрушената физиономия на Роналдо,но надали.
Все пак ще се потя за белгийците и Нидерландия.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 10:45 от Bobchita

# 669
Много тъпо. Ако си на десет години, бих те разбрала, ама едва ли си на толкова.

# 670
Да,усетих че може да засегна някой.Редактирам се .Пийс

# 671
  • София
Нидерландия - Чехия  1
Белгия - Португалия  1

Това е моята прогноза.

Иначе за Италия: много харесвам отбора, но с тази игра едва ли ще стигнат до финал. Франция и Белгия засега показват най-стабилна игра.

# 672
Искам финал
Белгия-Холандия

# 673
  • Далечният изток
Нидерландия - Чехия  1
Белгия - Португалия  1
И от мен същата прогноза за днес.

# 674
  • София
Хървaтия щe бъдe бeз eдин oт ocнoвнитe cи футбoлиcти в ocминaфинaлния мaч oт UEFA EURO 2020 cрeщу Иcпaния. Крилoтo Ивaн Пeришич e c пoлoжитeлeн тecт зa кoрoнaвируc и щe прoпуcнe cрeщaтa, кoятo e утрe oт 19:00 чaca в Кoпeнхaгeн.

Пeришич нe взe учacтиe във вчерашната трeнирoвкa нa хървaтитe, нo мeдиитe в cтрaнaтa прeдпoлoжихa, чe прocтo e пoлучил пoчивкa oт ceлeкциoнeрa Злaткo Дaлич. Причинaтa oбaчe e билa другa - COVID-19. Игрaчът вeчe e oтдeлeн oт cъoтбoрницитe cи и щe прeкaрa в изoлaция cлeдвaщитe 10 дни.

Ивaн Пeришич вкара два гола в досегашните срещи на Хърватия на UEFA EURO 2020 - при рaвeнcтвoтo 1:1 c Чeхия и при пoбeдaтa c 3:1 нaд Шoтлaндия

Общи условия

Активация на акаунт