UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 842
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 765
Леле, каква поредна футболна драма Grinning Връщам си думите назад за скуката Grinning

Любим Бензема! Велик! Единствения ми любимец в отбора на Франция, но достатъчен, за да ги подкрепям и доказва защо!!!!

# 766
Някой си е мислел, че може да се закача с петлетата. Simple Smile

# 767
  • София
И пак стигаме до вратарите- спасената дузпа даде криле на Франция! Бен-зе-ма!

Някой си е мислел, че може да се закача с петлетата. Simple Smile
При 2:0 францетата бяха чао!

# 768
Ами това е, футбола е и много психология. Ако Швейцария бяха реализирали дузпата, Франция щяха да бъдат елиминирани, но Лорис, спаси Франция. Измъкна ги в този мач. Благодарение на Лорис, Франция ще оцелее. След изпусната дузпа, разочарованието в главите на Швейцарците които усетиха че в тоя момент изпускат да елиминират Франция, а адреналина от оцеляването в мача за французите, за минути преобърнаха целият мач. Франция оцеля в този мач.

# 769
Нещо да кажете за петлите? Ааааа, не са за лесно отписване. Я вижте испанците какъв обрат изработиха. Класните отбори се борят до последно. ( Тук къщите са украсени със знамена. Навсякъде се продава квот се сетиш със символите на националния отбор).

# 770
Нещо да кажете за петлите? Ааааа, не са за лесно описване. Я вижте испанците какъв обрат изработена. Класните отбори се борят до последно. ( Къщите са украсени със знамена. Навсякъде се продава квот се сетиш със символите на националния отбор).
Не бързайте все пак да гърмите шампанското още, че за 20-25 минути много обрати могат да станат. Simple Smile

# 771
  • София
Нещо да кажете за петлите? Ааааа, не са за лесно отписване.
Скрит текст:
Я вижте испанците какъв обрат изработиха. Класните отбори се борят до последно. ( Тук къщите са украсени със знамена. Навсякъде се продава квот се сетиш със символите на националния отбор).
С тази игра няма как да станат шампион, макар и да са ми фаворит. Тотална, тотална промяна трябва, защото имат късмет, че се паднаха с/у швейцарците. Срещу по-класен отбор днес бяха 100 % чао.

# 772
  • София
Да не си на мястото на Рикардо Родригес...
Човека подходи ултра процентно и консервативно, но Лорис го усети и също заложи на сигурното и психологически спечели дуела.
Слес това окрилени французите се развихриха и стана страшно. Буквално за няма и 5 мин. ги популяха с много красиви комбинаци с по едно докосване.

Големия проблем пред Франция е играта в защита. Това не е онази защита от световното в Русия. Много голове допускат, а и доста положения им създават, не е само до головете. Как я мислят срещу много мощната в атака Испания?

# 773
  • София
Скрит текст:
Да не си на мястото на Рикардо Родригес...
Човека подходи ултра процентно и консервативно, но Лорис го усети и също заложи на сигурното и психологически спечели дуела.
Слес това окрилени французите се развихриха и стана страшно. Буквално за няма и 5 мин. ги популяха с много красиви комбинаци с по едно докосване.
Големия проблем пред Франция е играта в защита. Това не е онази защита от световното в Русия. Много голове допускат, а и доста положения им създават, не е само до головете. Как я мислят срещу много мощната в атака Испания?
Ако играят като първите 45мин днес, не ги виждам с/у Ла Фурия. Защото испанците няма да им простят и Лорис няма да ги спаси. Тотални глупости прави Дешам. Погба и той се прави на голям треньор на терена и от цялата работа добрето е, че са с/у Швейцария.

# 774
  • София
уауууу, какъв гол на Погба
красота!

феновете на Ман Ю пак се питат, защо не играе така за нас?

# 775
Цитат
С тази игра няма как да станат шампион, макар и да са ми фаворит. Тотална, тотална промяна трябва, защото имат късмет, че се паднаха с/у швейцарците. Срещу по-класен отбор днес бяха 100 % чао.

По скоро според мен, трябва се поработи психологически с отбора, а може и тактически, какво да правят когато изостават в резултата. Проблема в мача за Франция според мен не беше в играта. В началото на мача, Франция стояха много добре, след гола на Швейцария, те се притесниха, да не вземем да отпаднем от Швейцария, мале какво ще стане. Представиха си каква катастрофа е да отпаднат от Швейцария, и от притеснение не приличаха на себе си, до спасената дузпа. Тя просто ги съживи. Ако Лорис не я беше спасил, Франция беше аут. Аз затова си мисля че проблема на Франция е по скоро психологически не толкова игрово. Страхотен гол-шедъовър на Погба, за 3:1 Игрово Франция стои много добре, когато не са притеснени, и затова трябва психологически да се поработи с отбора образно казано, да не пълнят гащите като изостават в резултата. Grinning

Мача обаче не е свършил Швейцария се връщат 3:2

# 776
Е, хайде сега. Ама мач с мач не се повтаря. Та...каквото дойде. Като я няма България, ще викам за Франция ( детето ме питаше какво ще правим ако има мач България-Франция.Ще викаме за България, разбира се).

# 777
  • Далечният изток
Голям гол беше.
Но наистина, добре, че играят срещу Швейцария днес...

Ха, стана интересно. Има време за обрат Simple Smile

# 778
Никакъв обрат. Аааа
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 779
  • София
Е, хайде сега. Ама мач с мач не се повтаря. Та...каквото дойде. Като я няма България, ще викам за Франция ( детето ме питаше какво ще правим ако има мач България-Франция.Ще викаме за България, разбира се).
Аз не говоря за емоционалната страна. Имате право да викате за когото пожелаете. Моят пост беше насочен към футболните качества и тактическите решения. Не може да не доминираш срещу Швейцария на 1/8 финал и да искаш да вдигнеш купата.
Добре, че беше засада иначе ставаше 3:3. И не ми се мисли какво очакваше Франция.

Аз съм фен на стойностния футбол, а не на този и онзи отбор по някаква друга причина.

Използвам момента да кажа, че съжалявам на шахматистите, но Испания си е Испания.

Общи условия

Активация на акаунт