UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 255
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 915
Заспах снощи към 11:30, признавам си Joy Мача го гледах с половин око, да не кажа, че въобще не можах да се съсредоточа кой е по-добър на терена. Но важното е, че Украйна е била. Много се радвам за тях.

За напред ще викам от сърце и душа за Чехия и Украйна, пък докъдето стигнат.

# 916
  • София
Бях сигурна, че Швеция няма да има проблем, но сгреших. Радвам се за украинците. Страхотен жест на Шева към контузения играч на Украйна. Играта накрая от твърда стана груба и това не ми хареса.
Не съм убедена, че Англия ще отупат лесно Украйна.

Дешан остава на поста си.

# 917
Дами,имаме два да изперем мъжете и да сготвим .
Стискам палци за моите хора скуадрата, и за Украйна да натрият носа на англичаните .

# 918
  • София
Дами,имаме два да изперем мъжете и да сготвим .
Стискам палци за моите хора скуадрата, и за Украйна да натрият носа на англичаните .
Sweat Smile Smiley

Я мъжете в темата да се изкажат, дали половинките им следят ЕВ2020 като тях? Аз съм даже по-запалена от ММ и той се е хванал за главата с мен. Smiley

# 919
  • Другата България
ММ никога не е гледал футбол, не се е интересувал от футбол, не знае кога какво къде има и кой кой е и за какво се бори. Аз съм родена едва ли не на стадиона, баща ми беше футболист, синът ми израстна с футбол, сега е по-запален от мен и от дядо си /лека му пръст/, намери половинката си на стадиона.....изобщо ние сме луди калинки, кръвно луди.
А аз освен луда калинка съм и абсолютен карък, ама това вече ви го казах - в петък отново съм на работа, по време на "моите мачове". Ще ви чета, и много ще "викам" наум за Италия и Испания! Heart

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 12:29 от Merri_An

# 920
  • sf
Мачовете са в петък и събота.
Стискам за Испания!

# 921
Моят мъж миличкият не харесваше футбол, но заради мен беше принуден да гледа мачове от всички първенства, които следя- СП, ЕП, ШЛ, ЛЕ и най-големият му кошмар, мачовете от нашето първенство. Trollface Иначе разбираше самата игра и коментираше доста компетентно, но просто не харесваше футбол и се интересуваше от други спортове.

# 922
  • Другата България
Мачовете са в петък и събота.
Стискам за Испания!
Жега, размекнат мозък......извинявам се.
И мерси.
В петък съм на работа, днес и утре почивам, то това ми беше поводът за яд.

# 923
Моят мъж гледа Формула 1 и  Льоман. Футбол, изключително рядко.
Аз ще викам също за Испания и Италия.

# 924
И аз съм по-запалената фенка в нашето семейство. От дете гледам футбол. Дядо ми ме зариби. Като гостувах на село, вместо детски филмчета гледах мачове Grinning Имала съм и гадже футболист, та съм била и в „кухнята” на милото родно първенство Grinning

# 925
  • София
С моя мъж си гледам заедно мачовете. Става интересно когато подкрепяме различни отбори. Той  е за Англия аз за Испания.

# 926
Мъжът ми ме запали,гледала съм преди него,но той го направи да ми е интересно.Той е болен фен на Ювентус,плакал е,викал е ,блъскал е,много ги изживява.Сега на ЕП е за който бие,само да не са Англия .Най-интересно е като сме за различни отбори,всеки дразни другия ,а ако е на работа вечер и има мач ,го държа в течение  ежеминутно.
Една вечер ми звъни приятелка и си говорим и чува "....майката,ше те убия мършо,м....а ти долна да ..." и т.н.и млъква и ме пита наред ли е всичко,наред е викам Ювето падат 😂

# 927
Bobchita, върха сте Joy

Вкъщи се е гледало футбол, но не много запалено - най-вече световни, европейски първенства, понякога ШЛ. Баща ми е луд фен на Формула 1 и покрай него и аз следях дълги години, тенис също харесват нашите.  Аз на 12 години от нищото се зарибих по футбола, в частност Манчестър Юнайтед и английското първенство. Помня една лятна ваканция, в която всеки ден четях 7 дни спорт и Меридиан мач, за да вляза в час в тоя спорт Simple Smile

# 928
  • София
Скрит текст:
Мъжът ми ме запали,гледала съм преди него,но той го направи да ми е интересно.Той е болен фен на Ювентус,плакал е,викал е ,блъскал е,много ги изживява.Сега на ЕП е за който бие,само да не са Англия .Най-интересно е като сме за различни отбори,всеки дразни другия ,а ако е на работа вечер и има мач ,го държа в течение  ежеминутно.
Една вечер ми звъни приятелка и си говорим и чува "....майката,ше те убия мършо,м....а ти долна да ..." и т.н.и млъква и ме пита наред ли е всичко,наред е викам Ювето падат 😂
Е, не! Sweat Smile

Германия сменя ЛьоФ.

# 929
  • София
Шведите между другото за първи път допуснаха гол през първото полувреме на тазгодишното ЕВРО 2020.

Емил Форсберг стана първия шведски футболист с 3 гола в 3 поредни мача на еврофинали

Емил Форсберг стана първия шведски футболист с повече от 3 гола на еврофинали, в случая 4 гола.

Англия спечели едва първия си мач на директна елиминация на еврофинали без да се стига до дузпи, от 1968 г. насам, когато победиха СССР.

Англия в 4-ти пореден мач не допуска гол на голям форум. За последно са го правили 1966 г. на СП в Англия. Ако Англия не допусне гол и стрещу Украйна ще подобри това си постижение.

Общи условия

Активация на акаунт