UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 861
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 900
Е, не знам откога играе в защита. Но цял мач вардиха и чакаха своя момент, дочакаха даже два. За което евала, но Германия бяха слаби. Ако Англия се изправи срещу някой нападателен и свеж отбор, не ги виждам с тази им игра. Но ето, че някои виждат велика игра и ги виждат на финал, аз не мога да кажа същото. Ще се види на финала, което и пак не е гаранция, че най-добрия печели.

# 901
  • Далечният изток
Хм, да, възможно е да се докопат англичаните до финала. Финал Белгия - Англия. Европейски шампион - Белгия. (Звездите ми го говорят)... Joy

# 902
  • Другата България
Ако Англия стигне финал, няма да е заради формата и качествата на отбор и футболисти.
Ще е заради късмета на жребия при и в групите.
Пристрастна съм, ясно е, ама на фона на снощната Испания Англия си бледнее направо.
Спечелиха заради слабата Германия, основно и заради това, освен треньорските и игрови...проблеми и решения, правилни или не.

Украинците засега добре вървят.

# 903
Хм, да, възможно е да се докопат англичаните до финала. Финал Белгия - Англия. Европейски шампион - Белгия. (Звездите ми го говорят)... Joy
Бива. Испания също би ме зарадвала като шампион. Даже я предпочитам.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 22:44 от cardhu

# 904
Традиционно за мен изпуснах първите 30 минути, пускам ТВ, гледам 0:0, викам си „о, не... май да ходя да спя”... и бам! Украйна вкарва. Ех, разбитото ми немско сърце направо подскочи от кеф! Grinning

Много са ми готини двата отбора, в любимите ми синьо и жълто. От цялата си душа пожелавам победа за Украйна.

# 905
С мноооого малко, но предпочитам шведите.

# 906
  • SF
След като моите фаворити си тръгнаха (Португалия), сега ще викам за другите ми фаворите - ИНГЛАНД!!! Също и за другите иберийци.
Още има надежда за мен!
Сега съм за Швеция. Но само, ако разглеждам мача в момента. За моите хора ще е по-добре да играят с Укрнайна.

# 907
  • София
Много приятен мач спретват Швеция и Украйна. Много по-интересно е отколкото на ''голямото дерби''
Три греди, две на сметката на Емил Форсберг, който прави уникално първенство. Simple Smile

# 908
Ще остане ли цял украинец до края?Каква е тази груба игра,швеците направо прекалиха

# 909
Много съм щастлива за Украйна и за любимия ми Шева, браво на момчетата Heart

А как ще стискам палци за тях срещу Англия, майкооо Joy

# 910
  • SF
Ах, как ще стискам палци на Англия срещу Украйна!!!
Много се радвам, че Украйна победи, за да може англичаните да ги отупат по-лесно в Рим и да имат сили за финала!

# 911
Това първенство е омагьосано. Било е да има сюрпризи, но такова аз не помня. И се сетих кога и ние бяхме един такъв сюрприз, каква сладост за душата беше... та ги разбирам сега и отборите и феновете на Швейцария и Украйна. Ами да победи по-добрият, така трябва.

# 912
  • София
Tези осминафинали не протекоха точно както смятах - взехме си довиждане не само с два фаворитa, както се очакваше (Белгия/Португалия и Англия/Германия), но и с Франция и...Нидерландия. Хърватия също напуснаха.

Прави впечатление, че за разлика от груповата фаза, където футболът бе предимно динамичен и атакуващ, в първата част от елиминациите атрактивният футбол леееко отстъпи за сметка на...сметките, проучването и "опипването" на отборите, една добре позната тактика от минал първенства.

Все по-внимателно ще действат отборите и в 1/4-финалите. Имаме 2 дни почивка и за жалост четирите мача от следващата фаза са струпани в 2 дни, по 2 мача на ден, а не в 4 дни по 1 късен мач, но...така е изготвена програмата.

Не е изненадващ факта, че моите любим лалета отпаднаха, изненадващо е, че се случи точно от Чехия. Което пък, според мен, ще даде криле на последните да спрат възхода на Дания и да помечтаят за нещо повече, както го сториха през 1996 г. И да, тогава играха на Уембли, сега - пак, поне на полуфинала, защото не вярвам, че чехите ще стигнат отново финал. Но то и през 1996 г. никой не вярваше.

За Франция - лично аз знаех, че световни няма да станат, понякога е по-добре да имаш само една звезда да свети (напр. Роналдо), отколкото цяло съзвездие и едни други да се "заслепяват" ярко.... Разбира се, това не изключва  догодина Франция да станат световни шампиони.

Испания изненадващо набира скорост, състав, който заедно с италианците, преди началото на ЕП никой не слагаше в сметките. Къде са Белгия? Срещу Италия. Познатото ни катеначо сякаш ще се прилага повече от Белгия в директния им сблъсък и се очертава доста любопитен мач. Надявам се Испания и Англия да нямат проблеми срещу Швейцария и Украйна, но да видим.

1/4-финалите са и мястото, където се зануляват жълтите картони.

# 913
  • София
Аз смятам, че финала ще е Англия срещу Испания. Снощи бях за Англия, обаче ме издразниха коментарите им след мача, все едно вече са взели купата.

# 914
  • Другата България
Много съм доволна за Украйна.
Дано отмъстят за Германия на Кейн и сие.

Общи условия

Активация на акаунт