UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 877
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 885
# 886
  • София
Чистката в немския отбор трябваше да започне още след СП и загубата от Корея. Трябваше да подмладят отбора, да го обиграят, а те оставиха ЛьоФ и той върна Мюлер.

# 887
Уаааааааааааааа, крещя!!! Йес бе!
Много време се чака тази победа, много Simple Smile Даже не вярвах, че ще се случи днес, честно казано.

Football's coming home!

# 888
Лошото ми предчувствие се сбъдна Cry Ах, Германия... трагична защита. Трагични  бяха и Англия... За мен Англия са най-слабия отбор от класиралите се напред.

Какъв ужасен пропуск на Мюлер Confused

Оф... дано някой да ги отмъсти германците Grinning

# 889
  • София
Лошото ми предчувствие се сбъдна Cry Ах, Германия... трагична защита. Трагични  бяха и Англия... За мен Англия са най-слабия отбор от класиралите се напред.

Това пък защо? Те си бяха трагични и сами си се насадиха в тази саксия. За мое съжаление прогнозата ми се сбъдна, но победата е напълно заслужена.

# 890
Доволна съм. Англия игра разумно и рационално, в защита бяха железни. По принцип симпатизирам на германците, но тази вечер бяха неузнаваемо слаби и безидейни в нападение.

# 891
А такааа. Поне този път не заложих на куц кон.Браво Англия !!!
Мери, вчера не можах, но днес и аз си сипах едно винце, от яд.
Подиграват ги тук френските футболисти - Давайте сините, прибирайте се у дома.

# 892
  • София
И защо ги подиграват? То не стига, че им е тегаво, ами и тези непрестанни "анализи" по медиите.

Аз пак да кажа, че Погба ми е супер, супер арогантен и както пише в немската преса, изтанцува танца на победата много рано.

Аплодисменти за Англия. Кейн си е Кейн.

# 893
Цитат

На Англия такъв им е стила. Залагат на силната защита, и играят много предпазливо. Мача беше много скучен, заради цялата история на сблъсъка и напрежението което имаше и в двата отбора, и двата отбора играха много предпазливо и на сигурно. Обаче Англия с този неактративен стил, с наистина обаче непробиваема защита, и висока ефективност в атака, и двата отбора създадоха много малко положение, но на Англия бяха по опасни, а Германия освен Мюлер дето изпусна сам срещу вратаря, нямаха друго опасно положение, това им беше единственото, но не защото не могат да атакуват, те вкараха 4 гола на Португалия, и 2 на ултразатворената Унгария. Англия играе по начин по който се печелят титли, печелившо. И се доказа в този мач. С тази игра по абсолютно същият начин в огромното напрежение на финала, където ще е същият тип мач Англия може да бие всеки, включително Италия, Испания или Белгия. Като че ли е узрял момента Англия най после да направи голям удар, и да спечели първата си Европейска титла.

# 894
  • София
Йоги унищожи немския футбол след световната титла. С целия потенциал и играчи за толкова много години провалите са повече. Ханзи Флик ще върне танка там, където му е мястото.
Немците трябва да се изчистят от чужденците и да играят истински немци по немски начин. Директен и мачкащ. Не тики-така, не изчаквателно.

Напълно заслужена победа за Англия, въпреки уникалния и непростим пропуск на Мюлер за 1-1.
Джак Грийлиш реши мача за мен. Участва в комбинациятя за първия гол (подаде на Люк Шоу) и после даде превъзходен пас на Хари Кейн.
Не вижам вече кой може да попречи на Англия да стигне финала, може би само Дания, ама тях ги чакат неприятните чехи. С нидерландците щеше да им е по-лесно да си разиграват коня.

# 895

Това пък защо? Те си бяха трагични и сами си се насадиха в тази саксия. За мое съжаление прогнозата ми се сбъдна, но победата е напълно заслужена.

Защото това е шега... Neutral Face

# 896
Ами на всички загубили им е тегаво. И поддръжниците не са щастливи. И го показват.

# 897
Тесла, този стил на вечна защита не ми е по вкуса. Аз гледам мач за удоволствие и искам да има динамика, а не да паркират автобуса и 90 минути да кютат като пъдари на вратата си. Разбира се, от тяхна гледна точка важното е да вървят напред и да печелят, дреме им, че на Елка й е скучно да ги гледа Joy

Дяволо, тоя Льов е мега трагедия вече. Какви бяха тези смени в 91 минута, какво чакаше, да изравнят ли... свежи сили при такава загуба се вливат не в последната минута...

# 898
  • София
Напълно заслужена победа за Англия, надминаха и най-смелите ми очаквания. Да, търпеливо, но не и страхливо, да - бавничко, но не и приспивно, и да - когато трябва поразиха. Не съм съгласен, че са най-слабия отбор, продължили напред, само изчакайте победителя от следващия мач, да не говорим, че Дания и Чехия - тяхното продължаване е....... думи нямам Grinning

Йоги Льов пък не спря да си бърка в носа отново и да си яде топчетата там, тююю, като за последно нали. Даже коментаторът не се сдържа и рече от сорта, че ...не би трябвало точно сега да прави това, което прави, но... това е Йоахим Льов

# 899
Ъъ, откога Англия е започнала да играе защитен футбол? Вярно, че напоследък не внимавам много в националните отбори, но като цяло Англия се свързва с всичко друго, освен със силна защита, просто сега германците бяха доста слабички Grinning

Иначе за мен добрата игра в защита е признак на тактическа зрялост на отбора, а не на безсилие.

Общи условия

Активация на акаунт