UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 885
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Diavolo, чакай де, той Мбпапе е още на 22г. Къде го засилихме при Меси и Роналдо? Той тепърва ще се развива. За Мората още вчера казах, че това е безумие.

# 871
  • София
Е, той е мега звезда вече 4 г. и не виждам кой знае колко да се е развил, по-скоро има регрес. 2 сезона подред не прави нищо решително с ПСЖ в ШЛ в най-важните мачове.
Меси и Роналдо на тия години пореха яко. Wink

Саутгейт отново е излязъл за 0-0 и ако могат да вкарат и да бият с едно на мъка. При толкова талант той започва с дефанзивна схема. Йоги е по-смел. И от това което вижам, Саутгейт е прекалено респектиран от Германия. Т.е. излиза не за да играе своя футбол, а за да разруши футбола на Германия. Доста страхливо, а са докамини и фаворити.
Играх го 1:1, 2:2 и дузпи, но така като гледам съставите и концпециите нищо чудно Германия да избухнат и да бият още в редовното.
2-1 за Германия, сменам си прогнозата.

# 872
  • Другата България
Твърдо за Германия съм аз.
Нямам претенции с колко ще отнесат Англия, самото "отнасяне" ще ми е достатъчно.

# 873
Мбапе на 20 г стана световен шампион - нещо, което вероятно никога няма да се случи на Меси и Роналдо. Те са футболисти, които имат солидни успехи предимно на клубно ниво. Има други футболисти, които правят впечатление на световно или на европейско, но на клубно са средняци.  Например един Харистеас, който беше основен футболист за Гърция през 2004 г на клубно ниво е играл в прилични отбори, но е далеч от такива като Меси и Роналдо. Марадона е направил много за Аржентина, но на клубно ниво е далеч от успехите на Меси и Роналдо - например не е бил клубен шампион на Европа никога, а те са били по няколко пъти. Клозе, Бирхоф бяха страхотни футболисти за Германия на националните турнири, пък в клубовете не бяха кой знае какво. Бирхоф дето спечели титлата на Германия през 1996 подритваше в средняк като Удинезе. Вярвам, че Мбапе има свой път. Има скромно изражение и много талант. И мисля, че напред ще постигне още много успехи.

Прогнози
Англия - Германия 1:2
Швеция - Украйна 2:1

Едит: Мбапе даже е бил на 19 г като става световен шампион, защото световното е лятото, а той е роден декември Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 19:19 от zzrr

# 874
  • София
Точно от това се опасявах - да не тръгнат Англия и Германия да играят дефанзивно, и очаквах Германия да не го стори, защото има позитивна промяна в играта им. Не очаквах обаче такава защитна схема от Саутгейт...

# 875
Днес викам твърдо за Англия, надявам се да спрат с това отпадане на осминафинали.

П.С. Не знам кои фенове са по-зле - английските или българските Confused

# 876
Големи тъпанари са английските фенове. Как само освиркаха химна на Германия. Confused

# 877
Ей сега вече правя завой и ще викам за Германия,тез тъпанари много ме ядосаха.Страшни селяни са.
Залагам на дузпи,а има ли дузпи Германия ще бие,Нойер е половин отбор.

# 878
Аз прогноза няма да давам,че съм пристрастен-на всички световни и европейски съм за Англия и те все така продължават да си се дънят.Мисля си,че в настоящия момент ситуацията е по-добра за Англия-имат по-силен състав като индивидуалности,а и играят на Уембли.Това,което може да обърка нещата при Англия са Саутгейт и вратарчето Пикфорд.Очаквам възможни лоши тактически решения от първия и грешка/и на вратата от втория.Дано не позная!

# 879
Толкоз е скучен този мач, че най-интересното бяха Дейвид Бекъм и Ед Ширън в публиката JoyJoyJoy

Ей, бате Бекъм не остарява, бе... все така хубав, с костюма, класа! Heart Eyes

# 880
Не знам защо, но имам чувството, че шведите и украинците ще направят голям мач.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 21:29 от precious*

# 881
  • София
Много предпазливи и двата отбора. Слабо дотук, никаква класика не се получава, но се усеща напрежението, атмосферата. Ето защо такива мачове са ценни, дори и 0-0 да са до момента.
Германия стои една идея по-добре на терена, но това е малко илюзорно, защото Саутгейт това иска и да ги издебне на контра, а Йоги го знае това и на свой ред не смее да атакува по-смело.
Дотук Хаверц и Кимих ми харесват. Горецка с безумни грешки. Мюлер е слаб. Кроос не видях да направи нещо съзидателно, но върши доста работа в отсъствието на Гюндуган.
В Англия ми е трудно да отлича някой. Може би Стърлинг пак, общо взето малкото интересно нещо което видяхме от Англия в това първо полувреме бе негово дело. Добре, че бе този безумен пропуск на Хари Кейн в края, че да го видим, че е на терена.

# 882
Леле, какъв пропуск направиха германците, майкооо.
Льов дали да не вземе да се пенсионира Joy

# 883
  • Другата България
СипАх си.
От мъка.
Пффф.

# 884
Историческа, шампионска победа за Англия. Предстоят  последни минути, в които в историята Германия е правила чудеса, но не и срещу тази защита на Англия. Англия направи шампионски мач, това беше все едно спечелен финал на Европейско. Такъв интензитет има този мач. Потеглят към титлата. Това им е най трудният мач, а те го спечелиха, следващите мачове ще са по лесни, до финала.

Общи условия

Активация на акаунт