UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 63 823
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 780
Усещате ли мириса на трети гол за Швейцария? Grinning Grinning Grinning Оф, айде да бие някой в редовното, че утре пак ще гледам като теле на работа Grinning

# 781
Може. Може и да победиш фаворит, късмет. И до там. Аз искам да гледам не това.

# 782
  • София
Усещате ли мириса на трети гол за Швейцария? Grinning Grinning Grinning Оф, айде да бие някой в редовното, че утре пак ще гледам като теле на работа Grinning
Не смея да го изрека на глас. Моите очаквания бяха за разгром на франсетата и супер лесна победа. Засега съм в тотална грешка.

# 783
  • Далечният изток
Не смея да го изрека на глас. Моите очаквания бяха за разгром на франсетата и супер лесна победа. Засега съм в тотална грешка.
И аз така, мислех, че ще е много лесно...
Оф, Божеееее, ще ме докарат до инфаркт, да, няма начин... Втори мач същото развитие, луда работа...

# 784
Тази вечер за всички отбори  е  мъкааай

# 785
Каква поредна футболна драма Joy
Уаааааааааа, много се накефих, лудница е днес!!!

# 786
Ммм,днес е добър ден за футболните фенове ,драма и драма да искаш.

# 787
  • София
Значи изпусната дузпа, отменен гол и 3:3 т.е. 3:5 иначе, така ли излиза? Егати чудото!

# 788
Какво става тази вечер! Истинска голова фиеста!

# 789
  • София
Какво става тази вечер! Истинска голова фиеста!
Аз не мога да повярвам какво се случва днес с Испания и Франция!!!!! Испанците някак се справиха, да видим сега франсетата.

Ле-ле-ле-ле!

# 790
Май няма да лягаме тази вечер Joy

# 791
Страхотен ден днеска и двата мача са невероятни. Както бях убеден че Хърватско бяха приключили при 1:3, така бях убеден че и Швейцария са приключили още при 2:1. Уникална вечер. Швейцария как се вдигнаха след 3:1 и възкраснаха. Не е истина. Айде време е и за драмата на дузпите. Simple Smile Ама да видим първо продълженията. Ако стигнем до тях, че Лорис отново спаси Франция в последните секунди. Мача отново е спиращ дъха. Гледаме втори спиращ дъха исторически мач. А тепърва предстоят продължения.

# 792
Абсолютно на шега го написах, 100% не вярвах, че ще вкарат швейцарците!!! Joy Твърдо бях за Франция, но кръстоносците се оказаха сърцати!! Нека победи по-добрия или този с по-голяч късмет!

# 793
Оф,най-сетне мога да пуша ,напрежих се .
Май няма да лягаме тази вечер Joy
Мъжа ми захърка сигурно ,какво е туй сърце,аз скачам по дивана тука ,а той ..

# 794
  • Далечният изток
Мисля, че ще им вкарат французите 2 гола, точно повторение на предишния мач... Ама все пак нямам кристално кълбо де...

Общи условия

Активация на акаунт