UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 272
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 960
Швейцария - Испания - 2:1
Белгия - Италия  3:2

Не, не, как?! Пепел ти на клавиатурата Joy
Сори. Blush Знам, че тук всички сте за Испания и Италия.

# 961
Ти искаш всички големи и стари сили във футбола да изпаднат май Joy
Днес съм за Испания, за Италия ми е малко все тая, ще гледам за шоуто.

Москита, за Румъния и Унгария съм съгласна, че е шанс. Даже си спомних, че имаше преди години някаква идея ние, заедно с Гърция и Румъния да сме домакини на първенство /олимпиада, ама кой ще ни го даде Joy

# 962
Ти искаш всички големи и стари сили във футбола да изпаднат май Joy

Като ще е гарга, да е рошава. Mr. Green

# 963
  • Далечният изток
Английските фенове, пътуващи до Италия за четвъртфиналния сблъсък с Украйна на Евро 2020, бяха предупредени, че няма да бъдат допуснати на стадион „Олимпико“ заради мерките срещу коронавируса. В изявление на италианското посолство в Лондон се казва, че поради настоящите коронавирусни рестрикции в страната „всеки, който е бил в Обединеното Кралство в предишните 14 дни, без значение от националност или статут на пребиваване, няма да бъде допуснат на стадиона, дори и да има билет“.
„Само тези, които могат да докажат, че са пристигнали в Италия поне преди шест дни, са се карантинирали за пет дни и са си направили тест за коронавирус след периода на изолация, който е бил отрицателен, ще бъдат допуснати на „Олимпико“. Изключенията от карантината в Италия по законови причини няма да доведат до позволение за влизане на стадиона. Всеки, който бъде открит и не се изолира, ще бъде наказан“, продължава съобщението.

https://trud.bg/angliiski-fenove-s-po-malko-ot-5-dni-izolaciya-n … olimpiko-za-mach/

# 964
  • София
Брекзит за ингилизите навсякъде из Европа!
Да видят какво е, хаха. На стадиона ще има само украински фенове... Simple Smile

Дона,
идеята е на тогавашния шеф на УЕФА, Мишел Платини, в чест на 60 годишнинаната от европейските първенства по футбол.

за днес:
Швейцария - Испания 1:2
Белгия - Италия 0:2

Форца Адзури!

# 965
  • София

Е, не всички. Аз много харесвам Белгия и смятам, че заедно с Франция показаха един от най-стабилните игри на първенството, но уви, топка е, кръгла е, върти се ......

# 966

Аз не съм Grinning Твоята прогноза ме устройва Wink

# 967
Аз съм за Испания. И за Италия. Белгийците са ми ок, нооо италианският е един от отборите,  които съм харесвала още от дете. С татко, светла му памет, побърквахме майка с викове на техните мачове.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 14:01 от cardhu

# 968
Адзурите трябва да са леко по притеснени, защото май Де Бройне ще играе. Това е дербито на 1/4финалите. Аз ще направя прогноза от тук до края на първенството. Победители в 1/4финалите: Испания, Италия, Чехия, Англия. Полуфинали: Испания-Италия 2, Англия-Чехия 2, Финал Италия-Чехия 2. Но тука ще съм доволен, и на 1, но повече на 2. Защо, защото това бяха двата отбора, на които заложих за шампион преди първенството. Избрах си един фаворит, и един аутсайдер. Италия за 12,00, Чехия за 151,00. Имах някакво усещане, че Италия след неизвиненото отсъстиве от Мондиал 2018, ще направят много силно Европейско, до момента се получава. А чехите, от аутсайдерите ми се виждаха най способни за чудо, а вече са и го правили. Ако и сега направят чудо, ще спечеля един малък джакпот. Обаче съм сериозно притеснен че ще се размина и с джакпота и с титла на Италия, Grinning Имам някакво усещане че и двата отбора ще отпаднат на 1/4финалите, а шампион ще бъде Англия след победа над Испания на финала. Титлите се печелят от защитите а Англия продължава да показва феноменална защита, и след историеската победа над Германия, имам усещане че ще вземат титлата. Просто победата над Германия, е като знак от съдбата че времето на Англия е дошло след половин век чакане. Имам чувството че ако сега не вземат титлата, още половин век ще чакат да спечелят голямо първенство. Всичко сочи към това, историческата победа, желязната защита, високата ефективност в атака, разбира се няма да е празник за футбола, Англия шампион, заради неатрактивният, предпазлив стил на игра.

Италия - Белгия е дербито на 1/4финалите. Ще стискам палци за Италия, но съм сериозно притеснен че Белгия ще ги отсранят. Този отбор вече няколко години е начело на ранглистата на Фифа без да слиза. Звезден състав, те са Франция 2, на това първенство, ама за разлика от Франция, са много солидни никакви грешки не допускат, не се разклащат, не изпадат в игрови кризи по време на мачовете, имат много широк състав, способни са да отсранят Италия и без Де Бройне и Азар. И все пак Италия е Италия, и с играта си на европейското, могат да отсранят Белгия. Но мача си е 50 на 50 ако Де Бройне играе, ако не играе, или пък играе ама не е същият, става 60 на 40 за Италия.

Но да не забряваме че това са 1/4финали на голямо първенство. Както казва в коментара си Касабов по време на историческият мач Германия-България през 1994 г. На 1/4финал на световно няма слаби отбори, всеки може да отсрани всеки, като ние го доказваме тогава, детронирайки, действащият световен шампион. Като това важи и за 1/4финалите и на Европейско. На 1/4финал на Европейско няма слаби отбори, всеки може да отсрани всеки включително Швейцария Испания, Чехия Дания, Украйна Англия, макар че последното ме съмнява.

# 969
Тесла, много хубава прогноза Wink Чехия шампион! Най-добрия завършек за мен Simple Smile

# 970
Швейцария-Испания 0:2
Белгия-Италия 1:1, тук може и драма

# 971
  • Другата България
Днес ще съм смела Simple Smile

Искаш аз да съм ?
МОлА ти сА, не с лошо.
Прогнози не правя, искрено се надявам "моите"  два отбора да продължат напред, ако не може двата, поне единия, по възможност Скуадрата.
Няма да гледам, ще ви чета.

# 972

Белгия - Италия  3:2
Искаш аз да съм ?
МОлА ти сА, не с лошо.
Прогнози не правя, искрено се надявам "моите"  два отбора да продължат напред, ако не може двата, поне единия, по възможност Скуадрата.
Няма да гледам, ще ви чета.
Simple Smile Това означава, че днес ни очакват страхотни мачове. Вечер като онази на Хърватско-Испания и Франция-Швейцария. Какъвто си карък, вероятно отново ще си на работа по време на футболни шедъоври. Извън шегата, аз очаквам днескашните мачове да са 5-звездни, и да са по хубавите 1/4финали чисто като футболни достойнства за неутралният зрител. В сравнение с утрешните. Като очаквам Англия и Украйна да направят най безинтересният 1/4финал за неутралният зрител, Украйна 100% ще се окопаят и ще играят много защитно, а Англия няма да упражнява силен натиск, а в неин стил, предпазливо, с много внимание към защитата, очаквам 1 на 0 за Англия, може и в продълженията ако не успят в редовното време, но очаквам това да е най скучният 1/4финал, освен ако не стигнат до дузпи. Така че очаквам днес да са по хубавите 1/4финали, с повече голове, положения, атакуващ футбол и т.нат. Макар че не е изключено и утре Дания и Чехия да направят спектакъл. Един от суперкомпютрите в света е използван преди първенството, да направи симулация на Евро 2020, като е предрекъл че ще има изненадващ шампион.........Чехия. Simple Smile Според суперкомпютъра по пътя към титлата Чехия ще срещнат Дания, и ще направят хубав мач, спечелен от Чехия с 2:3. Само че суперкомпютъра преди първенството, е очаквал да се срещнат на финал, а не на 1/4финал, вероятно според симулацията Чехия е трябвало да бъде в другият поток, т.е. да излязат като 2-и в групата си, а не 3-и. Те завършиха с равни точки с хърватите, но заради голова разлика останаха 3-и. Но прогнозата му за мега изненадващ шампион все още е актуална. Ако стане това ще е като гръцкото чудо. То впрочем и Дания шампион, ще е изненада, но не толкова голяма, защото датчаните бяха скрит фаворит преди първенството. Оценяваха ги с най високи шансове след основната група фаворити, на футболните суперсили, с по високи шансове от да речем световният вицешампион Хърватско преди първенството. Те имат много качествен състав, и не бих ги отписал за титлата ако елиминират Чехия. Още повече че са побеждавали Англия на Уембли и то в официален мач скоро, в края на миналата година в лигата на нациите. Иначе след груповата фаза, беше направена друга симулация пак от суперкомпютър, вече като се знаеха потоците, която вещаеше май Франция шампион, след победа над Англия във финала, ако помня правилно, май тука в темата я обсъждахме.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 14:58 от Никола Тесла

# 973

Искаш аз да съм ?
МОлА ти сА, не с лошо.

Мери, ниЙ сме дами и не правим такива неща. Но винаги мога да те почерпя едно бяло вино, да удавиш мъката си, ако съм познала. Hug

# 974
  • София
Адзурите трябва да са леко по притеснени, защото май Де Бройне ще играе. .....
Добра новина за феновете на Белгия. А Е. Азар?

Общи условия

Активация на акаунт