UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 318
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 990
  • Другата България
Не мога да си сипя, че съм на работа.
На валидол съм.
Офф.

# 991
Тихо,тихо че и тоз ме дразни
Първо малко пия от сега,а скуадрата даже не загряват по тъч линията.

# 992
Мале, тези сега ще вземат да вкарат някой льольовски гол накрая.

# 993
Ти остави,ами баш льолото да не даде продължение още.Еб@хти глупака.

# 994
  • София
Ей тоя Зомер бееее... Какво са му дали на това момче 120 минути подскача като скакалец на вратата..

# 995
Зоме, дръж се мойто момче! Hands Muscle

# 996
Оф, препотих се, лошо ми беше... докато тоя пе... симпатяга не свири края...

ГЕРОИ! Герои са Швейцария! Опълченците на Шипка!

Зомер е моя нов идол! Колко много голове спаси!

Айде дано късмета да е на странат на кръстоносците! Направо ми се в свило под лъжичката! Заслужават го!

# 997
  • София
Много, много съжалявам за Швейцария! Заслужаваха повече от Испания да продължат напред. Испания нямат вкаран гол в редовното време на този мач.

# 998
Не заслужаваха!Но уви,сал един Зомер не стига.Евала,страхотен е!
Но ,Италия ще ги смажат ,стига да бие Белгия де.

# 999
  • София
Испанците не са за финал, определено! Безрезултатна игра.

# 1 000
  • Другата България
Йес!
Футболната логика е факт, страхотна Швейцария, браво, напрежението им изигра лоша шега.
Хайде сега и Скуадрата, и да си работя с кеф.

# 1 001
  • София
Футболната статистика обаче гласи 1:1 с два гола на Швейцария. Smiley

Макар и да съм фен на Унай Симон, за мен Ян Зомер е по-добър.

# 1 002
Думи нямам! Какво направиха тези хора, само на Зомер ли разчитаха, че и на дузпите ще ги спасява?!???  Ами да... сал един Зомер не стига... Днеска написах, че ще съм ок, ако Испания продължи... НЕ СЪМ! Продължават без един гол в редовното време... разчитайки на контузени швейцарци и съдийско рамо... Абсолютно незаслужено! Но това е... Sad

А Зомер е велик! Не го знам къде играе, но ще получи сериозни оферти за големи отбори след този мач! Hands ClapHands ClapHands Clap

# 1 003
Йес!
Футболната логика е факт, страхотна Швейцария, браво, напрежението им изигра лоша шега.
Хайде сега и Скуадрата, и да си работя с кеф.
Мери, твойта ла фурия хич не беше фурия тази вечер. Калитковски отиват на полуфинала.

# 1 004
  • София
Думи нямам! Какво направиха тези хора, само на Зомер ли разчитаха, че и на дузпите ще ги спасява?!???  Ами да... сал един Зомер не стига... Днеска написах, че ще съм ок, ако Испания продължи... НЕ СЪМ! Продължават без един гол в редовното време... разчитайки на контузени швейцарци и съдийско рамо... Абсолютно незаслужено! Но това... Sad

А Зомер е велик! Не го знам къде играе, но ще получи сериозни оферти за големи отбори след този мач! Hands ClapHands ClapHands Clap
Аз още при започването на мача казах на ММ, че съдията ще удари в подходящия момент рамо на Испания.
Зомер играе в Германия- Борусия Мьонхенгладбах. Миналата седмица му се роди второ дете.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 21:55 от missence

Общи условия

Активация на акаунт