UEFA EURO 2020 (11.06 - 11.07.2021) - тема за коментари

• 62 299
  • 1 674
  •   1
Отговори
# 1 545
Браво на Италия , супер се получи!!!!

# 1 546
  • София
То не бяха дузпи, лазери, почивни дни, приветствия от кралицата ........... понякога е хубаво да покажеш малко уважение, скромност и смирение! Но все пак Англия игра много добре този мач.

Яд ме е за Дания, но много се радвам за Италия! Аплодисменти за Донарума, който дори не можа да се израдва след последната дузпа от напрежение.

# 1 547
Човекът!!! Толкова млад, с такава психика! Не знам кой, кога го е плюл, но когато трябваше не трепна! Стрхотна Италия, борбена до край, по-добрият отбор! Blue Heart

# 1 548
Смятайте моя мъж излезе и ми пише на вайбър да спра да му пиша след втората дузпа.Пиша после "спечелихме,шампиони сме",глас в пустиня.Отидох да го прибера ,гръм го удари .

# 1 549
  • София
Сега да им дадат обещаният почивен ден на Англичаните, за да се наплачат на воля.
FORZAAaaa

# 1 550
Това първенство показа колко важен в един мач е именно вратарят! Някак си, и Шмайхел днес получи възмездие. Поклон пред психиката на италианеца !

# 1 551
IT'S COMING ROMEEEE!!!! Grinning

Приятна почивка на англичаните утре...

Е, признавам си жал ми стана за тях... такъв резил насред Лондон... А най ми е мъчно, че Дейвид Бекъм тъгува в момента...

# 1 552
  • Другата България
Навън зареваха, и аз разбрах!
Не мога да опиша колко се радвам, по-добрия отбор спечели! Heart
Предчувствието ме излъга, за което МУ благодаря!
Браво момчета, мъжки момчета! Heart

# 1 553
  • София
Сега да им дадат обещаният почивен ден на Англичаните, за да се наплачат на воля.
FORZAAaaa
Той мисля, че този ден е вече гласуван. Това няма значение. Важното е, че футболната справедливост възтържествува.

# 1 554
Искрено се накефих на тъжните рояли ,сори.
Абе ,думи нямам ,видя се кой е по-добрият отбор!

# 1 555
Принцове и принцеси в ложата. Нищо, тъкмо видяха как се играе футбол по италиански.

# 1 556
  • Другата България
Дания е овъзмездена!
Адмирации за съдията също!

А Саутгейт с тези смени се изложи тотално.

# 1 557
Голямо бутане на англичаните и много, много неприятно тяхно всеобщо държане,
затова италианците имаха толкова подкрепа,

=====
да не прозвучи расистко, но двамата черни изпуснаха и като видях, че пак черен ще бие последната дузпа си казах- опа ....

# 1 558
Yessss Честито! TadaTrophy Не вярвах, какъв мач. Иначе и двата отбора са добри, дори малко ми е жал за Англия.

# 1 559
IT'S COMING ROMEEEE!!!! Grinning

Приятна почивка на англичаните утре...

Е, признавам си жал ми стана за тях... такъв резил насред Лондон... А най ми е мъчно, че Дейвид Бекъм тъгува в момента...
На мен всеки път ми дожалява за футболистите пропуснали дузпа, независимо от кой отбор са.

Общи условия

Активация на акаунт