Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 339
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Хората са глeм рокаджии. Как може да им коментирате облеклото и визията въобще толкова неадекватно? Все едно аз да се изкажа, че сръбските чалгарки не ми допадат на външен вид, защото не се носят като Анна Уинтур.
Най-известните представители на глем рока са Мотли Крю. Погледнете телосложението на Томи Ли, също и дрехите им. Аз съм ги гледала от метри и мога да кажа, че италианците са бледи имитатори, но браво за усилията.

# 166
  • София
Хаха, да, не е много мъжествено. И аз не обичам такива слаботелесни, но се абстрахирам от сценичното облекло. На клиповете от времето като са били улични музиканти изглеждат по-нормално.
Ако някой иска да направи наистина тема за тях, да не се дразни някой тук.

# 167
С това съм напълно несъгласна. И не, Били Айлиш за мен изобщо няма подобно излъчване. Но явно провокаторите повече се котират (не визирам конкретно Монескин).
И аз не си падам по подобни физики и външности...и стил на поведение. Няма шанс да се почувствам обсебена от Монескин. Sunglasses Напротив, направо ги заобикалям отдалеч 😆 Което си е трудна мисия  ☺

# 168
А защо да не можем да направим такова шоу? Справихме се чудесно с Детската Евровизия през 2015.
Скрит текст:

Всичко е възможно с достатъчно средства. Имаме арената, водещи ще се намерят(без Генова, ако може Rolling Eyes ), режисьори също. Все пак EBU няма да ни оставят сами, те също активно ще участват.
Ако Украйна с многобройните им проблеми през 2017 успяха, ще успеем и ние.
Все пак нашият екип от БНТ от 2017г. насам вече всяка година участва, за да се бори за победата, а не просто да отчете участие. Щом участват за победа, значи смятат, че са готови да се справят с домакинстването.

Някой в предната тема беше казал, че нямаме хора за interval acts. Не съм съгласна. От БНТ ще поканят Мистерията на българските гласове, някой класически музикант като Васко Василев или Веско Ешкенази, някой модерен танцов състав, ще поканят Монс Зелмерльов да изпее песен, както той всяка година прави Smiley, диджей ще включат. В кръга на шегата това, но не много далеч от истината Wink

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 01:29 от BronzeIce

# 169
Съгласна съм с по-горното мнение. Защо пък да не можем да се справим. Аз лично харесвам и Поли, но съм убедена, че не е единствената водеща в цялата страна която би се справила. Имаме и отлични специалисти... И аз в кръга на шегата, но имаме участници от Евровизия за които считам, че публиката би се зарадвала да ги види пак. 😁 Общо взето, когато не участваш само заради участието, имаш желание+ възможности (спонсори), положиш необходимите усилия...не виждам какъв е проблемът да организираш подобно събитие...

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 04:42 от dolce miele

# 170
Виктория е набор 97, Дамиано е 99. Наистина от него лъха яко на секс 🤣 Някак си не е типичен красавец, но излъчва много силна сексуалност, а гласът ми звучи малко като на Аксел Роуз.
Аксел е с диапазон от пет октави. Този и срещу него да тича, пак не може да го стигне.

# 171
Защо да не можем да коментираме облеклото на италианчетата?Щом можем  пижамата на Вики,ще можем и за сетчетата на Монескин. Без значение в кой стил творят.

# 172
  • nowhere
И според мен Дамиано прави групата. Виктория се опитва да е на неговото ниво на провокативност, но честно казано не И подхожда, няма edge при нея.

Между другото, излезна инфо,  че родителите на Дамиано са от Албания и Косово.

Родителите на швейцарския представите Gjon са от Албания и Косово, Дамиано си е чист италианец.

Иначе и аз съм обсебена от тях, лъхат на секс, на живот на енергия. Песните им са страхотни според мен, особено тези за Марлена, Дамиано е писал текстовете, които са смислени, не просто някакви нахвърляни думи. Не помня кога последно нечия музика и присътвие на сцена така са ме завладявали.

В песента на нашата Виктория ми харесваше текстът, но ми се стори монотонна, Изпълнението й на финала не ми хареса. Тя няма самочувствие и това си личи от километри.

# 173
  • London
На първата снимка го е докарал на Джони Деп на младини.

# 174
Може и това със самочувствието да е имитация на Били Айлиш. Поне Виктория е към 1000 пъти по-добре изглеждаща от нея (разбирайте - нямам високо мнение за външния вид на Билито).

# 175
  • Вестерос
Това са рокаджии, супер са им сценичните костюми, грима, лакираните нокти- всичко на рок ми бие, малко в повече са ми обеците на Дамяно, но така са решили. Запомнят се. Едва ли в живота така си ходят. Всичко е измислено как да са облечени на интервюта, на сцена и т.н.

И аз съм завладяна, също не помня последно кога така рових за инфо и гледах всичко в тубата за изпълнител.

Песента на Вики трябваше да има някаква кулминация, това ми липсваше.

# 176
За мен изпълнението на Виктория на финала беше най-хубавото и'. Не мисля, че няма самочувствие, а и песента предполага "демонстриране" на емоции и уязвимост, а не на самочувствие. Интересен факт:
Скрит текст:

Гледах част от детската Евровизия в България. Ами, много добре си е била организацията. 👍

# 177
  • Вестерос
Между другото, нали коментирах как ми харесаха визуалните ефекти, освен на Вили и на испанеца, Ами те били измислени и правени от едни и същи. Гледах клип в инста, същите са направили на швейцареца и на някоя от дивите, ама не разпознах на коя.

# 178
  • София
Писах, писах и ми изчезна пак форума...
Бях забравила за Арената и понеже в НДК много не си го представям, затова изразих такова мнение. Не че тя е много хубава за музикални събития... За детската Евровизия бях забравила също. То и тази не бях гледала от години, но сега малкият ми син видя рекламата за финала и даде зор да го видим. Сценичните костюми и на Вики, и техните не бяха най-ужасните. Явно целта е да те запомнят с нещо, независимо дали е зле. Аксел ми е любим от детските години, напомня в леките дрезгавини. Виктория (не нашата, а от групата) също има доста пресипнал глас, по интервютата ми направи впечатление.

# 179
Кои визуални ефекти? Стейджингът ли? На швейцарецът сценичният директор е друг, на Испания и България е Marvin Dietmann. Всъщност, Марвин беше сценичен директор общо на 7 държави на тази Евровизия.

Общи условия

Активация на акаунт