Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 322
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Забравих да добавя и че според мен езиковата бариера се усеща и в песните им на английски. В никакъв случай не са лоши, музиката естествено е хубава и те също ми харесват, но текста е много по-семпъл, докато на италиански и в изпълнението се усеща емоцията.

# 151
  • в сърцето на един мъж...
Нормално е, те си пишат текстовете и на италиански все пак е доста по-богат от към възможности Simple Smile И понякога много по-мелодичен.

# 152
Слушали ли сте песента им I wanna be your slave? Като я чух, мислех, че пеят нечия песен и И правят кавър, толкова позната ми беше. Сякаш я бях слушала някъде. Напънах се да се сетя и ми проблесна. Песента много ми напомня на една на Лейди Гага, Paper gangsta се казва. Те обаче я изпълняват по-бавно и тежко. Не е копие, но лично на мен много ми напомня.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 23:43 от Dewi D

# 153
  • София
Не съм чула на Лейди Гага песента, сега ще я потърся. В профилите на групата и на Дамиано в инстаграм, като сторита вървят челните им места на тази песен и на евровизионната. Явно много се слушат.

# 154
Има нещо подобно, на мен тя и For Your Love (тя също е от последния им албум) доста ми приличат на песните на Arctic Monkeys от албума им AM (в същата категория са ми като R U Mine?, Do I Wanna Know?...). А относно слушаемост донякъде е очаквано по-новите им песни на английски да се слушат доста, имайки предвид колко хора в Европа говорят английски и колко италиански, но въпреки това ми се иска да продължават да творят главно на италиански и тук-там някое парче на английски.

# 155
Аз предлагам на направо да прекръстим темата на Måneskin 😃 Аз лично съм много тежко влюбена...

# 156
  • London
Леле ще ме накарате да си ги пусна в тубата .....срам не срам така и не ги слушах на финала. Много фоново ги чух за кратко, рока не е много моя тип музика.

# 157
Да, забелязва се, че темата от Евровизия се измества на фен клуб на Maneskin. Grinning
И аз не съм много по рока. Песничката е хубава, но цялостното им излъчване не е по моя вкус. Не съм гледала други техни изпълнения. Като имам време ще погледна все пак.

# 158
  • London
Във вокалистчето има много тестостерон, не знам откъде ви хрумна, че е гей......само като го види човек какво присъствие има на сцена и му става ясно, че е голям мъжкар. Е, шашав навярно и харесващ оргиите, но интересен. Готини са....а ние пратихме едно детенце на фона на това.Joy

# 159
  • DE
Как детенце, Виктория е на 23, италианеца на 22.

# 160
  • London
Има вид на детенце......непорочно някакво. Италианеца и по-млад да е....друго е положението като излъчване цялостно на групата.

# 161
Виктория е набор 97, Дамиано е 99. Наистина от него лъха яко на секс 🤣 Някак си не е типичен красавец, но излъчва много силна сексуалност, а гласът ми звучи малко като на Аксел Роуз. Винаги съм била рок фен, но винаги съм предпочитала осемдесетарския рок, за първи път ми харесва съвременен рок. Някак си е съчетание на стария добър рок и модерното.

На Виктория разбрах какво не ми понася в нея. Гласът ѝ направо ми се струва, че гъгне. Не харесвам Билито Айлиш, не харесвам и Виктория. И този отнесен поглед и непривична за възрастта ѝ инфантилност... Ох, пак я нахраних 🤣

# 162
  • London
Виктории много, докато италианците са доста патентовани. Това е рядко в днешно време, изгледах няколко клипа .....артисти са си. Ние къде сме тръгнали.....нито артисти имаме, нито песни като хората.

# 163
  • София
Точно! Не е типичният красавец, но просто много въздейства. И на мен не ми харесаха сценичните им костюми там, неговият панталон нали се сцепи даже. С късата коса както е сега повече му отива.
И за да не е само по темата за тях - мислите ли, че у нас би могло да се организира такъв конкурс. Аз честно-казано много не си го представям. Не че скоро някой ще ни го даде.
Вики наистина носи детско нещо и много меланхолия в себе си. Няма лошо, това си е тя.

# 164
Не знам, явно хората правилно са казали: "Вкус другар няма“. На мен Дамиано ми е прекалено слаботелесен. Китаристчето още повече. Може би затова не ми хареса облеклото им на Евровизия. Особено впитото в чатала гащеризонче на Дамиано. Като цяло имат странен вкус по отношение на облеклото, който не ми допада. Особено ей това боди-прашка /предполагам/ ми идва в повече.

Само барабанистът ми е ОК в тялото /май... Grinning/. Има нещо женствено във всичките, което явно ми пречи да са ми особено привлекателни. Как да ме привлече мъж облечен в дамско боди?! Но хората затова сме различни и имаме различен вкус, за щастие. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт