Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 316
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • в сърцето на един мъж...
Даже се чудя защо не са спечелили Фактора, първият дали е бил някакъв много добър хмм ще го проверя,

Хм, нищо особено не е Sad

https://www.youtube.com/watch?v=NUtrxGRHTvg

https://www.youtube.com/watch?v=6tP6ugdOpco&list=RDNUtrxGRHTvg&index=5

# 136
И според мен Дамиано прави групата. Виктория се опитва да е на неговото ниво на провокативност, но честно казано не И подхожда, няма edge при нея.

Между другото, излезна инфо,  че родителите на Дамиано са от Албания и Косово.

# 137
И според мен Дамиано прави групата. Виктория се опитва да е на неговото ниво на провокативност, но честно казано не И подхожда, няма edge при нея.

Между другото, излезна инфо,  че родителите на Дамиано са от Албания и Косово.

Ох,македонец ще го изкарат 🤣🤣🤣

# 138
На мен никой от групата не ми изглежда съвсем гей, може да експериментират, но това е. Поне така ми се струва. За разлика от тримата в жълто (които пяха след Виктория) - и тримата изглеждат обратни.

# 139
  • Вестерос
Що е човек, все е маке 🤣🤣 трансформирано.

Гея, съгласна съм, не е по-добър победителят в техния фактор, но и за мен Кристиян трябваше да спечели нашия, а не Християна Луизо.

Виктория била половин датчанка. Манескин била датската дума за moonlight.

# 140
Англичаните измислили начин да се отлепят от дъното. Догодина щели да наемат Киркоров да им напише песен за 12т. от Русия и България.

А българите в чужбина не били гласували за България, защото били предпочели маането Мата Хааари.

# 141
  • София
Аз съм като обсебена, честно. Гледам под всеки техен клип и песен в ютюб хората се изказват, че се чувстват по същия начин, явно е някаква мания. Simple Smile Даже дати за концерти им гледах, но едва ли ще ми се получи. Много талантливи деца, дано се опазят и не потънат.

# 142
Относно това кой колко говори от групата, Итън и Томас не знаят много английския и затова оставят на Виктория и Дамиано да говорят. В едно интервю ги бяха питали точно това дали не им е кофти на тях двамата, че не успяват да говорят толкова и те обясниха, че не знаели достатъчно английски и Виктория и Дамиано казаха, че на италиански обаче доста си говорят. Смятам го за нормално Дамиано да е най-харизматичен и той да води парада, нали им е фронтмен все пак, а и е най-големият от всички (не с много де), а и той самият ги е потърсил и замества вокалистката им, тоест си знае какво може и е нахакан. Има клипове в ютуб, където той и Виктория на няколко пъти се карат, така че не мисля, че тя се опитва да му подръжава, просто като на всички английският им е втори език и всеки е на различно ниво по време на интервюта се изменя поведението им и не успяват да се доизкажат напълно.

Един италианец някъде беше коментирал, че дори италианците не помнили кой спечелил Х Фактор, когато Монескин участват, а иначе и за самите тях се е говорило, че ще се забравят след Х Фактор (не помня дали от самото жури или от публиката е имало такива коментари).

Не смятам, че трябва да се разчита на стереотипи за това кой колко е чувствителен и как изглежда, за да се опрредели каква е сексуалната му ориентация, а и в крайна сметка, те споделят музиката си с нас, а не личния си живот.

# 143
За последното съм абсолютно съгласна. Това, че Дамяно и колегите му от време на време носят рокли не ги прави автоматично обратни.
Подразних се, като видях масово в Туитър американците да пишат, че се радват че гейовете печелят Евровизия. Много прост народ пише в тази платформа.

# 144
  • DE
То добре, че европейците не ги наричаха какви ли не.

# 145
В Туитър срещнах и думата пансексуалност... 🤔

# 146
Пансексуалността означава привличане към всички, различна е от бисексуалността. Пан включва и транс жени и мъже, а би е привличане само към биологични жени и мъже.

# 147
Нали посланието на песента е, че са против стереотипите. А и...тите (особено либералните) веднага искат да им лепнат етикет.

# 148
Ми,ще се радват американците Angry от тях тръгна всичката лавина с половата принадлежност,свобода и интереси.

# 149
  • в сърцето на един мъж...
Като гледам, победителя на фактора не е явно оцелял в морето от известни Simple Smile Докато тези деца се справят доста добре. И определено има нещо в песните им, много са магични, аз имам вече и любима даже, на която почти научих текста Simple Smile Толкова често я слушам.
За мен няма никакво значение извън музиката с кой си лягат или какво правят Simple Smile Важно е това, което пускат като продукт да е качествено.

Общи условия

Активация на акаунт