Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 351
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Няма как да не се вижда зеленият екран на живо. Той не се вижда само на официалното видео.
То само Гърция използва зелен екран тази година мисля. Аз и не се сещам кога за последен път имаше такъв в Евровизия. Толкова е старомоден, не знам защо им беше на гърците. Изглеждаше ми грозно на видеото от изпълнението на Стефания.

# 196
И за мен беше странен целият този "никога невиждан" стейджинг... Smile
Geia, ако визираш моето изказване, не съм казвала, че специално заради Евровизия позират. Напротив, седнали са, помислили са хората. Явно им се получава. Няма да се изненадам, ако и всичките им самоопределения за сексуалността им са само един голям "балон" и маркетинг трик. Скандалното винаги се котира добре, както знаем.
Отляво Монескин така както са, отдясно така както ги вижда половината свят Joy :

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 19:05 от dolce miele

# 197
Аз гледах един клип на присъстващ в публиката. То се виждат зелените фонове, хич не е толкова впечатляващо колкото на ТВ.

Така е, в ютуб има доста клипове от тазгодишното представление и направо ми е жал за публиката по време на гръцкото изпълнение и сцена, и танцьори всичко зелен екран. Обаче в крайна сметка, това е телевизионно предаване, измислено за телевизията, а не да се гледа на живо, просто канят публика да има кой да вика. Шапка им свалям за всичкото старание и организация да се получи толкова добре финалния продукт.

https://www.youtube.com/watch?v=FDvV7w3MYq4&t=147s
https://www.youtube.com/watch?v=GcmubeqmiLg&list=TLPQMjcwNTI … o8wjg&index=4
https://www.youtube.com/watch?v=ge597-K41J8&list=TLPQMjcwNTI … o8wjg&index=2

Бях гледала един клип, заснет от публиката, как сменят реквизита и гласят сцените между различните изпълнители, ама нещо не го намирам. Възможно е и от ютуб/Евровизия да са го свалили.

Иначе финландците и италианците много се подкрепяха по време на конкурса. На интервютата с Ники и двете групи си дадоха 12те точки една на друга. А италианците са големи фенове и на украинците и на пресконференцията след победата, когато ги питат кой им е любимият изпълнител казват Украйна:

https://www.youtube.com/watch?v=uKsojDX9gJY&list=TLPQMjcwNTI … eh7jw&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=LOWjm73kEdM&list=TLPQMjcwNTI … h7jw&index=11

Както и сръбкините са фенки на Италия и Украйна

https://www.youtube.com/watch?v=M272FthK0UU&list=TLPQMjcwNTI … h7jw&index=10

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 20:45 от dobi01

# 198
  • Primum non nocere !
Много огън в това момче!
Дамяно е възпламеняваш! Само на 22г. Страхотни очи ,магнетичен, различен, целеустремен!  Респект!
Напомня ми Фреди.
Е ....как не  е малко по-възрастен..
Няма как да го чакам да порастне!  Satisfied

# 199
# 200
За Швейцария ми е по-интересно (глупости Rolling Eyes) кой е решил да го опакова така.
Може и по-добре от това
Скрит текст:
И определено е фен на танца на Лорийн
Еуфорияяяяя
Сценичният директор на Еуфория и на Gjon's Tears е един и същи - Саша жан Баптист.
Беше сценичен директор и на Кристиан Костов и Екуинокс (черната гама с белите светлини), както и на Елени Фурейра и Швейцария 2019 - Лука Хени (червеникави елементи и кръшни танци).
А това си е направо чисто копие на Еуфория, пак тя е сценограф. Не си пада по разнообразието жената:
Скрит текст:

Според мен, ако бяха избрали това, щяха да имат доста по-добро представяне шведите, но нещо не го харесаха техните зрители и го оставиха втори, пък журитата почти го бяха изравнили с Туссе.

# 201
Хм...ясно защо стейджингът на швейцарецът толкова ми напомняше на този на Кристиан...плюс нещо друго което не се сещах откъде (от кой) е взето. А тя жената била една и съща- не си пада по разнообразието явно Joy Само че, по мое мнение, със стейджинга на Кристиан се беше справила чудесно- там нямам никакви забележки. 👌 Е, добре, че там нямаше странни танци и рапърски движения...и такива обувки... 😁

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 20:15 от dolce miele

# 202
Амбра Сучи беше хореограф на танца на Euphoria. Тя беше и сценичен директор на Поли през 2016.
От всички стейджинги на Саша Жан Баптист най-харесвам Армения 2016. Саша Жан Баптист всяка година има няколко държави, с които работи, но се съсредоточава само върху една от тях и другите получават остатъци - Армения 2016, България 2017, Кипър 2018, Швейцария 2019.. На Лорийн и се е получило добре.

EBU обявиха днес, че са прекратили членството на беларуската телевизия BTRC в съюза.

Днес от 22.00 в канала на Евровизия в youtube ще се излъчи първата част на Eurovision Song Celebration: Live-On-Tape. Утре по същото време ще се излъчи и втората. Водеща ще бъде Криста Зигфридс(представителката на Финландия през 2013).
Live-On-Tape са изпълненията, които всички държави записаха предварително в случай, че някой от артистите се разболее от коронавирус и не може да участва в шоуто на живо. Изпълнението на Австралия беше такова, понеже те не пътуваха до Нидерландия.
На този линк ще се излъчи - https://www.youtube.com/watch?v=zOHwiWElR1A

# 203
Предполагам, че песните ще бъдат разделени на първи и втори полуфинал? Thinking 🙂
Плюс Биг 5 и Нидерландия.
П. С. Ирландия и Обединеното Кралство няма да участват с live-on-tape записите, защото искали да се помнят участията им от финала. Но все пак щели да вземат участие под някаква форма... 🤔

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 00:46 от dolce miele

# 204
Тази вечер ще излъчат изпълненията на останалите в полуфинала държави, а утре на финалистите.

Ирландката май нещо се е пообидила.
Туит от нея днес:

lesley roy
@lesleyroyreal
Trolls, Not sure what the issues are re:live on tape ? You guys didn’t like the performance of maps, remember? last in semi final1, a NQ, ring any bells?!

# 205
Да, тъкмо идвах да кажа същото за участниците Grinning

# 206
От днешния лайв се убедих, че държави като Румъния, Латвия и Чехия не трябва да печелят скоро. Много читалищно ниво.
Харесаха ми: Полша, Австрия, Естония. Може да печелят, според мен ще се справят с хостване (Австрия си го показаха, де)

Утре ще видим петте изпълнения от Арена Армеец как са изглеждали.

# 207
Mисля, че записите от България са били в някакво голямо и модерно студио, Ten dots май се казваше! Очаквам (и се надявам) да са на ниво, вярвам, че имаме чудесни специалисти...
Гледам, че онлайн доста хора пишат, че на записа Роксен се е справила по-добре, отколкото на финала... 😃 За мен и в двете изпълнения липсва нещо; не можаха ли да направят нещо по-статично за Роксен (и за да пее по-добре), а само танцьорите да пресъздават клипа на сцената? Мисля, че това им изигра много лоша шега...
На мен ми хареса и Хърватия, в някои моменти като че ли имаше някои странни тонове, но биваше.

# 208
Mисля, че записите от България са били в някакво голямо и модерно студио, Ten dots май се казваше! Очаквам (и се надявам) да са на ниво, вярвам, че имаме чудесни специалисти...
Гледам, че онлайн доста хора пишат, че на записа Роксен се е справила по-добре, отколкото на финала... 😃 За мен и в двете изпълнения липсва нещо; не можаха ли да направят нещо по-статично за Роксен (и за да пее по-добре), а само танцьорите да пресъздават клипа на сцената? Мисля, че това им изигра много лоша шега...
На мен ми хареса и Хърватия, в някои моменти като че ли имаше някои странни тонове, но биваше.
Правилно, в Ten dots са снимали, не в Арената. Моя грешка.
Също така наистина Амбра Сучи е хореограф на Еуфория. Можех да се закълна, че е Саша, но съм грешала - всъщност Саша досега никога не е печелила.
Ех, колко хубаво като в темата останем само хора, които наистина се интересуваме от конкурса. 😊

# 209
Преслушах доста неща на победителитв в Spotify. Ами таланти са си, особено Torna a casa. Има много хляб в тези сладури, пожелавам им световен успех.

Общи условия

Активация на акаунт