Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 276
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
Ето я италианската
https://www.youtube.com/watch?v=MA_5P3u0apQ
мен лично не ме грабва
Тая година нещо нищо не ме е грабнало още.
Mahmood има една много яка песен, мисля пак участва с нея в Евровизия, много ме кефи  https://www.youtube.com/watch?v=22lISUXgSUw

Не им е лоша, ама не е кой знае какво

# 601
Показаха дизайна на сцената

Скрит текст:

# 602
Норвегия, Полша, Хърватия, Словения, Малта и Сан Марино избират песните си тази вечер. Полуфинал има в Швеция.

Изборът на Словения
Скрит текст:

Хърватия
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 23:18 от BronzeIce

# 603
Току що приключи норвежката селекция. Норвегия ще бъде представена на Евровизия от тези интересни вълци:

https://youtu.be/4mskt9-vaME

# 604
Песента на Полша
Скрит текст:

Ахил Лауро спечели селекцията на Сан Марино с песента Stripper. Обаче не мога да намеря нормален запис на изпълнението. Това е единственото, което намирам.

Скрит текст:

В Малта спечели Ема Мускат.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 01:40 от BronzeIce

# 605
От снощи само Полша ми харесва много.
Норвегия става, но без маските никой нямаше да им обърне внимание.
Сан Марино вече си копират Монескин.
Малта е скучна.
Хърватия нещо й липсва.
Словения са сладури.

# 606
Kalush Orchestra ще представят Украйна с песента Stefania. Kalush завършиха на второ място във Відбір.

Полша - много ми харесва тази песен в студийния ѝ вариант. На живо обаче Охман прилича на умряла риба, нищо завладяващо не видях.
Словения - големи са сладури, някак правят всичко с лекота. Мисля, че ще се справят добре на Евровизия. Песента им е приятна. Леко ми напомнят на Исландия 2020/2021.
Сан Марино - безапелационно това е най-доброто, което Сан Марино някога са изпращали на Евровизия. Би трябвало да завърши високо, по-високо от Серхат.
Малта - приятна поп песньовка, нищо забележително.
Хърватия - напомня ми на Тейлър Суифт. Мисля, че ще бъде засенчена от останалите претенденти и няма да се класира високо, ако въобще успее да се класира за финал.
Норвегия - не мога да спра да я слушам, въпреки че не ми харесва толкова много. За мен е претендент за топ 5 в телевота и смятам, че ще завършат в топ 10.

# 607
Аз пък съм на коренно противоположното мнение за Полша - много ми харесва изпълнението на живо, а студийната версия ми е някак стерилна.
Аз винаги си харесвам този тип песни - поне вече четвърта поредна година (Arcade 2019 - Repondez moi 2020 - Tout l'univers 2021) и продължавам традицията това да ми е фаворитът Grinning

Оказа се, че флейтистът на Kalush Orchestra е от Go_A, с други думи той ще представя страната си за трета поредна година Grinning

# 608
Аз пък съм на коренно противоположното мнение за Полша - много ми харесва изпълнението на живо, а студийната версия ми е някак стерилна.

И на мен ми хареса много вокалното му изпълнение на живо, но ми се стори, че изражението на лицето му през цялото време беше доста статично, неекспресивно, изглеждаше все едно му е скучно  на сцената. Сякаш не даде много от себе си, за да изрази песента си по най-добрия начин. Може би ще е различно на Евровизия.

# 609
Нещо се случва. От официалната страница на БНТ Евровизия качиха снимка на Кристиян Костов с текст на някаква песен и датата 15.03, което е и рождения му ден. Спекулира се сериозно, че ще се смени изпълнителят и именно той ще ни представя. Вече сме 21-ви при букмейкърите, вчера бяхме 39-ти.

# 610
А дано!!!! Може ли линк?

# 611
Преди 41 минути са качили това на страницата на БНТ Евровизия България. А в същото време се появява и това в Туитър.          
 Ето и статия по въпроса: http://eurovision-bulgaria.com/smenya-li-bulgaria-svoite-pesen-i-uchastnitsi/

# 612
А дано!!!! Може ли линк?
Ето линк към снимката с числото 1503
https://twitter.com/bg_eurovision/status/1496439565770543104

Ако отвориш профила на БНТ, ще видиш, че са изтрити всички туийтове за IMP. Допускам, че е възможно туитърът да е хакнат или някой да си прави майтапи. Но вече сме трети при букмейкърите - миналата седмица бяхме 41-ви и бавно почнахме да отлепяме от дъното в последните 2 дни. Мислех, че се дължи на факта, че другите песни са по-слаби и падат под нас, но явно тогава се е задействала смяната на артиста и от букмейкърите са имали информация, както винаги.

# 613
15 март е рожденият ден на Кристиян Костов - дали e нещо случайно не знам. Да не вземат да сложат Кристиян като вокалист на групата? Laughing Изчезнали са постовете за IMP в страницата на БНТ Евровизия във фейсбук.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 16:10 от daisy12

# 614
Нали имаше преди два месеца новина, че Рони Ромеро (вокалиста на проекта) е търсен от испанските власти за арест, заради заплахи, които е отправял към бившата си съпруга. Тогава четох едно негово изявление, че тази информация била невярна, ама не съвсем, ама не заплашвал, ама все пак имало там един смс, където й пратил. Може би ще има сериозно развитие по този казус и за това интелигентните ще бъдат изритани.

За къде по-малки неща артисти са били разкарвани от участие, та представете си, ако реално е имало заплахи от негова страна и се стигна до някакво осъждане. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт