Евровизия (Тема 27) Italy

• 34 995
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Шведската песен е хубава, но пак не звучи като песен победител. Иначе и песента и изпълнителката ми харесват. Португалската песен е една от добрите, които са пращали. Исландската е семпла и ненатоварваща.

# 676
Малта упорито искат да ни вземат последното място. Sweat Smile

# 677
Малта упорито искат да ни вземат последното място. Sweat Smile

И двете песни на Малта са еднакво скучни според мен.

# 678
Защо две песни (за Малта)? Още не са избрали ли?
Днес голямо раздвижване имаше в нашия профил в Туитър...😆 BG Eurovision поканили всички пак да го последват /доколкото видях набързо/, голяма подкрепа от известни личности и обявени участия на "супергрупата" в чужди държави...Нидерландия и Франция май видях...Рекламата на песента/IMP върви в познатия (и явно любим на д-р Врабевски)  стил: "Вижте видеото/прочетете тези известни личности какви хубави неща казват за българската песен"...неща в този смисъл и куп публикации...
Междувременно...Виктория е отлетяла за Испания, за тамошното парти (за разлика от IMP, разбира се). Вероятно е минало вече, че нали беше на 15.03. 🤔 Дали ще има запис онлайн?
П. С. Всъщност, сега видях, че ще е на 15.03. и 16.03.2022 г.

# 679
Днес голямо раздвижване имаше в нашия профил в Туитър...😆 BG Eurovision поканили всички пак да го последват /доколкото видях набързо/, голяма подкрепа от известни личности и обявени участия на "супергрупата" в чужди държави...Нидерландия и Франция май видях...Рекламата на песента/IMP върви в познатия (и явно о любим на д-р Врабевски)  стил: "Вижте видеото/прочетете тези известни личности какви хубави неща казват за българската песен"...неща в този смисъл и куп публикации...
Междувременно...Виктория е отлетяла за Испания, за тамошното парти (за разлика от IMP, разбира се). Вероятно е минало вече, че нали беше на 15.03. 🤔 Дали ще има запис онлайн?
Сигурно ще има запис. Обикновено пускат записи от партитата. Разбираемо в Испания няма да присъстват IMP Grinning Абе все се надявах до последно, че ще сменят тази наша ужасна песен, но за съжаление няма да се случи някакво чудо колкото и да ни се иска.

# 680
Имало е национален финал с различни изпълнители и песни, избрали са песента Out of sight. Месец по-късно решават да си задържат изпълнителката на Out of sight, но да сменят парчето с I am who I am.
Изключително подло, макар и позволено. Защо са хвърляни всичките пари за национален финал, ако той няма да се вземе предвид? Защо не са включили новата песен в селекцията, а се е състезавала само старата? Защо изчакаха да чуят (почти) всички песни и тогава да заложат на нова? И какво правим с хората, подкрепили първоначалната песен, но нехаресващи новата?
В интерес на истината Малта направиха съвсем същото и през 2016 година. Други държави - всичките източни btw - също правят редовно нещо подобно: избират песен, която да се хареса на тамошната публика и след това я променят, за да звучи по-западно.

Знаем за разликата между това, което харесва местната и това, което харесва генералната публика. Но ако ще правят такива врътки, нека правят вътрешни подбори, а не да организират национални финали, за да хвърлят прах в очите.

# 681
Ясно. Напълно съгласна съм с написаното. Тъпо е да се сменя така песен...и то след като е имало национален финал.

# 682
Гледах сега класация на фен на Евровизия, нашата песен разбира се на последно място. Погледнах отдолу коментарите и попаднах на това. На масата у нас също не й харесва тази песен, но кой ли ни пита изобщо. 

# 683
Точно така ми звучи и на мен. Не знам дали някой е гледал покрай децата си, или в детството (ако сте по-малки) тъпите момчешки сериалчета по Дисни Ченъл като "Зик и Лутър" от преди години , но песента звучи точно като нещо, което би било интрото на подобна тъпотия.

Дори не ми идва да кажа "песента НИ", защото изобщо не чувствам, че това е песен на България, а точно някакъв пробутан музикален проект, който използва голяма сцена да се покаже.

# 684
Точно така ми звучи и на мен. Не знам дали някой е гледал покрай децата си, или в детството (ако сте по-малки) тъпите момчешки сериалчета по Дисни Ченъл като "Зик и Лутър" от преди години , но песента звучи точно като нещо, което би било интрото на подобна тъпотия.

Дори не ми идва да кажа "песента НИ", защото изобщо не чувствам, че това е песен на България, а точно някакъв пробутан музикален проект, който използва голяма сцена да се покаже.
Да, то неслучайно излезе преди време клипче, в което песента на IMP е представена като интро на филм за Покемон. И аз не приемам тази песен като наша, но за съжаление тази година тя представя България за големо съжаление. Как пък дори не се опитаха да направят един ревамп на тази песен. Но след като Врабевски в авторът разбираемо.

# 685
Относно бг песента - който плаща, явно той поръчва музиката - за жалост спонсорът избира нещо, което той харесва, независимо, че масата от зрители не е впечатлена…Помните ли в началото (2005-2007/2008) какви вътрешни селекции правехме? Какво се случи оттогава та ги спряхме? Липса на бюджет?

# 686
Новата песен на Малта сякаш ми харесва повече от старата. Позната ми звучи обаче Thinking

Колкото до българските национални финали предишният екип на БНТ за Евровизия работеше усилено за тяхното завръщане. Подозирам, че новият екип няма да работи по този въпрос и плановете са прекратени.

# 687
Национални финали? Абсурд! Не го вярвам. Не и докато Кошлуков е директор на БНТ. Много по-вероятно е, или да се откажем от участие, или да пратим някоя пластмасова пайнерка да ни представя, тъй като само те могат да си го позволят.

# 688
Пластмасови пайнерки и тази година се кандидатираха, но бяха отхвърлени.
Предишният екип имаше много идеи, включително и да се създаде общ национален финал с наши съседки(Румъния, Гърция и пр.) На днешен етап всички тези идеи отпадат.

# 689
Песента на Армения

Общи условия

Активация на акаунт