Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 013
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Изобщо не ми харесва Швейцария.

Все повече си мисля, че имаме шанс да се класираме с добър стейдж.
И на мен не ми харесва, песента ми навява асоциации с песните на Виктория на Евровизия. Относно нашата песен не съм оптимист за класиране, ще трябва чудо, за да се класира.

# 661
Ново от днес:

Великобритания:
Скрит текст:

Белгия:

Скрит текст:

Следобедът очакваме Гърция, а утре - Австрия.
В събота е финалът на Швеция, Исландия и Португалия и останаха само Азербайджан и Армения с неизвестни песни.

# 662
Одобрявам английския Исус.

# 663
Гърция
Скрит текст:

Много хайп за тази песен има из интернет пространството, но въобще не ми харесва.

Австрия
Скрит текст:

Усилено се носят слухове, че малтийската песен ще бъде сменена. И че автор на новата песен ще бъде Борислав Миланов.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 16:04 от BronzeIce

# 664
ОК ми харесва. Това им е най-добрата песен от доста време насам.

Белгия не ми допада.

Гърция също не ми допадa. Много autotune е използван.

Австрия ми е най-любимата засега. Много напомня на евроденса от 90те, нещо като DJ Bobo и 2Unlimited.

# 665
Много безлична година, 2022 - ра ми е 2011 - та. Шокиращо и за самия мен, единственото парче, което ми звучи що - годе свежо, е британското. При толкова слаба конкуренция с почти всякаква песен от Symphonix щяхме да имаме шанс за победа.
Уви, победителят отново ще е предрешен от фактори извън музиката, но заради ниското качество на песните тази година поне няма да ме е яд.

# 666
И на мен не ми харесват песните изобщо, дори от традиционно силните страни в последните години. Предполагам с добро сценично поведение и ефекти може би някои от песните ще са с една идея по-интересни, но нищо повече.

Аз имам и друго мнение, което може би е по-непопулярно, защото в България май именно това не се харесва в Евровизия, но лично ми липсват глупавите и луди изпълнения. Всяка държава се взима прекалено насериозно вече, а други като нашата държавица директно използват Евровизия за реклама на посредствени изпълнители. Липсват ми годините, когато имаше поне 5-6 държави, които пускаха забавно изпълнение.

# 667
Аз обожавам лудите изпълнения. Сред фаворитите ми в последните години са Верка Сердючка (за всички времена със сигурност ми е топ 10), руските бабички от 2012, ирландската пуйка, вампирът от Румъния и т.н. Сега Латвия и Норвегия са ми високо в класацията.

Мен лично ме притеснява, че може Украйна да спечели заради политическите обстоятелства. Против съм, защото песента е слаба и защото не са добър хост (макар да е вероятно и да откажат).

Има 4-5 песни, които много ми харесват. Според мен няма да е критично слаба годината.

# 668
Швеция избра Корнелия Джейкъбс и Hold me closer

# 669
Както писах по-рано - добре, че Швеция имат журита. Ако повечето държави не бяха дали точки на Корнелия и другите приятни парчета (Liamoo - Bluffin и Medina - In i dimman), или пък недай Боже имаше само телевот, щяха да изпратят това клише, което нямаше да иде на финал.
Изпълнителят е суперзвезда в Швеция, но дори и да беше международна звезда, това не помага, ако песента ти е тъпа (справка: Бони Тайлър)

Скрит текст:

Чакаме до час Португалия и Исландия да изберат. Междувременно във фен класацията Швеция изпревари досегашният фаворит Испания като за 15 минути имаше над 10000 точки разлика.

# 670
Голям фен съм на шведската песен, много ми хареса и изпълнението и гласа на Корнелия. Тя ми е фаворит за победител в Евровизия.

# 671
Изборът и на Исландия

# 672
Песента на Корнелия има страхотен текст! Ако не се лъжа, певицата беше споменала, че го е писала по реална случка. Добре, Швеция, добре!

# 673
На мен шведката ми е много надценена, почти колкото и италианската. Предвидим поп, който забравям след като песента приключи. Но такива бяха всички песни от Мелфест тази година и не ми дремеше коя ще изберат.

Тази година...   не знам...    има песни, които харесвам, но нито една не крещи победител. А фаворитите не ми е ясно защо се водят такива (с изключение на Украйна, там е ясно). В предни години щяха да се борят за топ 10 максимум.

# 674
Португалия

Общи условия

Активация на акаунт