Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 030
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Германия си избра това (не им гледах избора, понеже не ми представляват никакъв интерес, но хайлайта на вечерта според зрителите е било изпълнението на Джамала на 1944, която в контекста на сегашните събития е много тежка)

Песента на Черна гора - традиционно слаби са за Евровизия, но с тази песен според мен ще са на финал

# 646
Revamp-ът на албанската песен
Скрит текст:

Не ми харесва, обезличиха песента.

Изпълнението на Джамала в немския финал.
Скрит текст:

Песента на Дания
Скрит текст:

Сърбия
Скрит текст:

Румъния
Скрит текст:

Франция
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 12:20 от BronzeIce

# 647
Някакъв шанс да ривампнат нашата песен? Виждат какво ни е положението в букмейкърските залози - да направят нещо по въпроса, и без това няма как да стане по-зле…

# 648
Всички на това се надяваме...но май няма да стане...😬
Интересно ми е...дали и IMP са поканени в Испания? 🤔
Скрит текст:

Някъде в коментарите май мернах, че в Испания и ще бъде и част от бившата ни делегация...

# 649
Доколкото разбрах вокалистът им не може да отиде в Испания, защото ще бъде арестуван, така че дори и да са поканени 🥴

# 650
Ох, съвсем бях забравила за това. Ясно. 😃

# 651
В събота е финалът на Малката Евровизия - Мелодифестивален или иначе казано шведския национален финал. Ако на някой му се гледа Евровизия, но не му се чака до май - препоръчвам, шоуто е винаги добро, а и този път има 3-4 песнички, които са добри. Предупреждавам, че шведската музика е много притоплен поп от 00's, но имат попадения.

Засега това се очертава фаворит да спечели в Швеция, а защо не и на международно ниво.

Един от големите проблеми на националните финали, който имахме и тук в България, е, че се избира песен, която ще се слуша от местната публика, но няма да се разбере от международната. Шведите са си го разрешили, включвайки чуждестранни журита, които да им помогнат в селекцията. И резултатът се вижда - имат един-единствен пропуснат финал и традиционно завършват в лявата половина на класирането.

На 21-ви пък започва American Song Contest и ще приключи чак на 9-ти май. Така че Let teh Eurovision countdown begin! Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 22:47 от Clouded Mind

# 652
Песента на Швейцария.

# 653
Изобщо не ми харесва Швейцария.

Все повече си мисля, че имаме шанс да се класираме с добър стейдж.

# 654
Песента на Грузия

Кипър

# 655
Ето друг линк за Кипър, след 2 дни ще я качат по стрийминг платформите.
Харесва ми много, даже я поставих под номер 4 в личната си класация като изпреварва Шанел от Испания.

https://panikmusic.gr/andromache-ela-cyprus-eurovision-andromaxi … xCQClDu1p_A4HeC9w

# 656
Само аз ли ги виждам така?🤔
Скрит текст:

# 657
На Грузия всъщност това им е "видеото", ако цъкнеш, ще ти се задейства песента.
На Кипър е свалена от Ютуб, в сайта на лейбъла са писали, че ще я качат на 11-ти по платформите. От линка по-горе може да я чуеш.

# 658
Благодаря! 🙂

# 659
На Грузия не мога да преценя дали ми харесва или не.

Хубаво че Кипър се върнаха към гръцките си корени, но песента не е нещо особено.

Общи условия

Активация на акаунт