Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 264
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Фен, който е имал достъп до профилите на БНТ Евровизия, е публикувал всичко: https://eurovisionfun.com/en/2022/02/bulgaria-a-fan-created-this … 4_I447cQWmbBPlCHA
Жалко... не знам след всичките тези събития Врабевски и IMP още имат наглостта да се явяват.
Много жалко, очаквахме всички друго. Помислих си аз, че акаунта е бил хакнат.                                                                
      Сега попаднах на това.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 17:33 от daisy12

# 631
Явно  за по-сигурно.  Satisfied

# 632
# 633
Постовете за IMP са още във ФБ страницата на БНТ Евровизия…дано наистина сменят песента, защото ще е пълен резил след страхотните ни представяния от последните години, да ударим дъното…А тъкмо си изградихме реноме в Европа на силен участник…

# 634
Песента на Австралия

Няма да сменяме песента, онова беше тролска шега на фен, който имал достъп до акаунтите на БНТ. Intelligent Music Project ще ни представят на Евровизия 2022, ако въобще има такава.

# 635
Постовете за IMP са още във ФБ страницата на БНТ Евровизия…дано наистина сменят песента, защото ще е пълен резил след страхотните ни представяния от последните години, да ударим дъното…А тъкмо си изградихме реноме в Европа на силен участник…

Като гледам песните в нашия полуфинал, нищо чудно и да се промъкне до финала с добър стейджинг.

Австралия е много банална.

# 636
Австралиецът е артистичен и има много хубав глас...Чувала съм обаче много по-хубави негови песни. Не е изключено да има ревамп, че наистина е доста монотонна и еднообразна песента за мен в този вариант /поне на първо слушане/.
Още не съм изслушала повечето от песните в нашия полуфинал 😄 А кои държави са всъщност в нашия полуфинал?
П. С. Покрай тролската шега, интересно ми стана, че и Виктория беше публикувала кратко видео от студиен запис...придружено с нещо като "My favorite place"- очевидно предстои нова песен (на Виктория де, не за Евровизия 😃). 🙂

# 637
Молдова, Словения, Латвия, Дания, Португалия, Хърватия. Русия вече я няма, а като нищо и Украйна може да се откажат от участие.

# 638
Финландия избра The Rasmus

EBU обяви вчера, че Русия няма да участва в Евровизия 2022, а днес двата руски канала, които са членки на EBU - ВГТРК и Первый канал, напуснаха съюза.

# 639
Какъв чудесен момент да бяхме пратили Кристиян, който хем щеше да обере проруския вот, хем нямаше да получи освирквания.
В момента при букмейкърите първи са Украйна, но песента е доста слаба. Все пак поради политически причини със сигурност ще са на финал - а и годината е изключително зле, така че трудно да не минат.

# 640
В момента при букмейкърите първи са Украйна, но песента е доста слаба. Все пак поради политически причини със сигурност ще са на финал - а и годината е изключително зле, така че трудно да не минат.
Като нищо може и да спечелят! Ще оберат наказателния вот към Русия.

# 641
Като нищо може и да спечелят! Ще оберат наказателния вот към Русия.
И аз същото си го мислех днес.

# 642
Виктория и IMP ще участват в лондонското Party на 03.04.2022г:

IMP и други изпълнители ще гостуват в Румъния:

# 643
Много се надявам Украйна да участва на Евровизия.

# 644
Песента на Нидерландия

Общи условия

Активация на акаунт