Евровизия (Тема 27) Italy

• 34 994
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Сега видях, че са отправили и интересно предизвикателство в туитър😂

Коментарите отдолу наиста са един път...😆

# 706
# 707
Италия промениха малко песента си, за да звучи по-добре в живо изпълнение (мисля, че основно в началото са разликите)

https://www.youtube.com/watch?v=nyJWY7quyJw

Междувременно имаше партита с изпълнителите в Лондон и Тел Авив и много от тях изпълниха песните си. Като фаворити се очертават Полша, Швеция, Сърбия, Испания. Италианците не са присъствали нито веднъж.
Студийни фаворити като Австрия и Чехия не звучат добре на сцената и е възможно да не се представят добре и в Торино.
IMP се представят максимално добре и отлепят от дъното, но с тая песен - толкова. Между другото личното ми мнение е, че Славин не звучи добре в песента, поне в Лондон ми направи това впечатление.

Eто тук има линкове:
London Eurovision party - https://wiwibloggs.com/2022/04/07/poll-who-gave-the-best-live-pe … arty-2022/271433/
Israel Calling - https://wiwibloggs.com/2022/04/08/poll-who-gave-the-best-live-pe … ling-2022/271436/

# 708
IMP звучаха добре и на двете партита, даже по-добре от студийната версия, но с тази слаба песен нещата не могат да се получат.

# 709
Добре се представиха на партитата IMP, даже на живо са по-добре. Обаче направо не мога да опиша как се чувствам след няколко подобни снимки...в които познайте КОЙ все стои в центъра. 😉 Но на тази снимка направо е и на екрана отзад...😆

# 710
Добре се представиха на партитата IMP, даже на живо са по-добре. Обаче направо не мога да опиша как се чувствам след няколко подобни снимки...в които познайте КОЙ все стои в центъра. 😉 Но на тази снимка направо е и на екрана отзад...😆

Много натрапчива личност е Врабевски. Групата се представя много добре вокално, ако имаха и една наистина  добра песен щеше да е чудесно. Жалко, че точно това слабо произведение на Врабевски най-вероятно ще ги препъне на Евровизия. Като нищо той може да е отказал да се правят каквото и да е промени по песента.

# 711
И после ще има да се жалва, как Европа не е оценила "гениалното" му творение .

# 712
И после ще има да се жалва, как Европа не е оценила "гениалното" му творение .
Като едното нищо, би се очаквало от него.

# 713
Е, нали Врабевски е над негативните коментари...тези неща не го засягат просто.😉

# 714
Чакам с нетърпение изявлението как Европа не е разбрала интелигентната музика, много ще му се впише, ако спечели някой като Нетта, но тази година такива претенденти няма.
Врабевски и Вида Пиронкова как не са се намерили и взели, не знам.

# 715
Израелската делегация няма да пътува до Торино, изглежда, че ще излъчат Live-on-Tape записа им. Така беше и с Австралия миналата година.

# 716
За Израел не е обявено,че ще изпратят и запис.
Още февруари Бен Дейвид публикува в социалните мрежи, че обмисля да се оттегли от състезанието, за да не донесе унизително класиране на Израел.
Обаче сега причините са,че поради стачката на Министерството на външните работи, Шин бет (агенцията по сигурност) няма да може да гарантира сигурността на делегацията.
Това обаче както и да го погледнеш е политически ход и извиване на ръцете.
По-добре да не участва и без това песента е ужасна.

# 717
Брей, имало е тема и за Евровизия! Много се радвам! Суперфен съм на конкурса, започнах да го гледам от 2016 (все още помня, когато Поли Генова завърши 4-та), но съм гледала и по-стари издания от Интернет.

Като цяло много ми харесват тазгодишните песни. От общо 40 песни харесвам повече от половината, но моите категорични фаворити са Нидерландия (емоционална, семпла, но и запомняща се), Полша (може би най-добрите вокали за годината, много силен лирикс), Италия (заслужава си хайпа, един от най-добрите host entries евър), Черна Гора (най-доброто нещо, което са пращали) и Франция (изключително грабваща и запомняща се).

Нашата песен е една от малкото лоши тази година. За първи път от 2016 няма да стискам палци за нашите, изборът ми беше много съмнителен, а и станахме за смях в Туитър с постовете ни как ние сме най-добрите и т.н. Нищо, че сме последни във My Eurovision Scoreboard...

Силно се надявам Украйна да не спечели. Колкото и да обожавам Украйна, като държава е Евровизия, тазгодишната песен не ме кефи, а и ако победи на политическа основа ще е лошо за конкурса... Надявам се да е някой от петте ми фаворити или Швеция (която също е фаворит за победата).

# 718
Аз пък хич не съм очарован от тазгодишната селекция. Може би най-слабата от 2014та насам. Предните години имах 12-15 песни, които искам да побера в топ 10, а тази година се насилвам да харесам няколко песни повече, че да съставя топ 10. Фаворитите са ми много надценени (Италия, Швеция и Украйна). Тези песни миналата година нямаше да влязат и в топ 10.

# 719
Аз пък хич не съм очарован от тазгодишната селекция. Може би най-слабата от 2014та насам. Предните години имах 12-15 песни, които искам да побера в топ 10, а тази година се насилвам да харесам няколко песни повече, че да съставя топ 10. Фаворитите са ми много надценени (Италия, Швеция и Украйна). Тези песни миналата година нямаше да влязат и в топ 10.

Аз пък лично намирах миналогодишната Евровизия за много надценена... Да, беше добра година с добър победител, но не и толкова уникална, колкото мнозина смятат.
Буквално обичам само 2-3 песни от 2021 и това са Украйна, Финландия и може би Швейцария. Като цяло за мен най-добрите години в модерната Евровизия бяха 2005-2012, тогава имаше и добри победители, и голямо разнообразие откъм жанрове. След това стана прекалено еднообразна и комерсиална. Тазгодишнатаа Евровизия ми напомня на онази стара Евровизия.

Иначе съм съгласна, че Украйна тази година е много надценена (заради войната), Швеция може би също, въпреки че ме кефи. Италия от своя страна, според мен имат по-добра песен, отколкото миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт