МАЙското дете обича без да го държат, сам́о да тича (78)

• 11 415
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от нас!!
Гуш, безкрайно много се радвам за теб! Истинско потижение си е и съм сигурна, че се чувстваш страхотно! Сърдечни поздрави за новата работа, много успех ти желая!!

Сискамного ми стана мъчно за слънчев Дени...  отде толкоз "късмет".... Ей, дано да свършва този период, че силици не ви останаха... И аз мисля, че до ден-два ще преминат болежките. Предполагам, че Дени сутринта не е усещал притеснение и смело е натоварил ръчичката, и затова сега пак го наболява.. ще мине и това, спокойно.... Дени е малък герой Simple Smile

Аз не съм ви разказвала, но Зори каро беше на 8 месеца (май), вкъщи паднах много лошо с нея на ръце.. тя с ръчички към тялото ми.. вследствие имаше пукната костичка на подлакътя.. кошмар изживяхме.. не ми се иска да си спомням! Беше й ръката под лакътя един месец в гипс...

Както и да е, отплеснах се - просто мисля, че лошото вече е минало и сега най-много да го наболява ден-два.

Каткас риск да ти досадят комплиментите, трябва и аз да отбележа, че сте страшно красиви на снмката...  Heart Eyes

На нас май растат поредните зъби... и Зорница е малко сополиво чудовище Laughing
Сега ще търся по хилядите теми кой с какво третира сополиви бебоци.. Simple Smile Дайте някоя идея? Тя досега не се е разболявала, не й е текъл така носа.. дори на морето. А предполагам, че е свързано със зъбите, защото нито има температура, нито киха, или има някакви други симптоми на настинка.. само носа й тече като за световно...

# 31
Здравейте,надявам се Дени днес да е добре..
Катка найстина сте много хубави.
Димана подкрепям мнениетона останалите.
Дона много добра идея. newsm10
Ние днес ще ходим на разходки ,че времето е супер  grinning039 : 1swing  Nature Sunny
Лек ден на всички.

# 32
  • Варна
Вчера цял ден се чудех, защо не ми излиза нищо за майската тема и чак тая сутрин се усетих, че не съм писала в нея Embarassed Embarassed Embarassed
Сиска, по-скоро да оздравява малката душичка Дени. Стискам ви палци всичко да е наместено както трябва и да е наред. Hug
Гуш, честита нова работа.
Димана, Дидка, събирайте сили и пробвайте пак.   bouquet
Иво има 13 зъба и един долен резец на който му прозира връхчето, но нещо не иска да излиза.
Много интересни кубчета. Не съм виждала такива. Ние имаме от тези с картинките, но моите се замерят с тях.

# 33
Сиска, много криво ми стана за случката с Дени. CryАз лично нямам опит с навяхване или изкълчване на ръката, но Вали беше с навехнато краче/след падане от люлка/.От ортопеда, който намести крачето на Вали, знам, че е нормално да боли 2-3 дена.Моля се скоро да се оправи чаровника Дени  Heart Eyes и да преключи каръшкия ви период. PraynigПрегръдки  Hug
Тарталета, сигурна съм, че бебока си знае работата и ще се появи, когато най-малко очаквате. Wink
Гуш, честита нова работа.  bouquet
Да се изкажа и аз за зъбите - при нас са 12 броя. Wink
Приятен ден . Hug

# 34
Сиска, как е днес ръчичката на Дени???

# 35
Добрютру!

Сиска как е малкия герой? Дано вече е отминала болката.

Гуш ти ме изпълваш с оптимизъм всеки път, когато напишеш нещо такова - много се радвам на такива хора, окито твърдо гонят мечтите си (и те се сбъдват разбира се).

Шуша като за начало пробвай физиологичен разтвор 3х1, 2 капки или някой от спрейовете с морска вода. Аз обикновенно в начален етап така правя, като комбинирам с прием на витС 5, 6 дни по ампулка. Ако видиш че изпускаш хремичката и взимате и да покашлювате от секрета звънни на педиатъра или пък на директно зареди капки за нос (аз ползвам Виброцил) и сиропче. Айде дано ви се размине анстинката.

Пък аз тука събирам нерви и негативни емоции с колективното ни право като вход да ползваме парно - пенсиите се разпитали една друга и решили да не го пускат... ама никоя не попитала семействата с малките деца из входа. Сега с ечудя и се мая как да оправям нещата - да  диря поименно за подпис целия вход искат ли, не искат ли.... да им тегля една и да звънна да го пуснат.... като цяло обаче в стаите е 16 градуса... а аз не отглеждам морж..... За капак на истуацията дребния си събува пантофите и тича по чорапи....  #Crazy

# 36
Тиа, при майка ми положението с парното е същото - ако повече от половината живущи във входа откажат парно и другите ще стоят на студено - наистина не разбирам как може така Close Предните две години нашите плащаха по-скъпо парно заради такива неуредици.
Времето е едно мрачноо, студенооо, чакаме обещаното циганско лято в края на седмицата Party

# 37
Привет!

Дени вече е по-добре, ръката не го боли постоянно, но при определени движения го заболява. Иначе си я движи, хваща си с нея, весел си е Simple SmileТрябваше днес до отидем на контролен преглед да видя как е, но няма да успеем, защото трябва да вземем направление от педката, пък тя е следобяд, а лекаря при който трябва да отидем е бил сутринта в кабинета. Дано утре поне успеем, защото си ми е на мисъл.

И тук е страшен студ TiredНие си нямаме парно, ще трябва да вадим печките и радиаторите ooooh!Не знам как ще опазя Дени от радиатора в нашата стая, с другите той сам ще се научи да не пипа че пари. Но този в нашата стая го държим по средата на стаята, точно в една малка пролука през която заобикаляме спалнята, и като го сложим, за да минеш оттам  няма начин да не се опреш в него. На нас не ни пречи, защото е нисък, пък и свикваме да го заобикаляме, но Дени....редовно ще се пари. А просто няма къде другаде да го сложим, нито пък можем да забраним на Дени да минава в другата половина на стаята, която и без това е малка.  Усещам, че това ще бъде голям проблем. Пък да не говорим, че зимата отопляваме колкото се може по-малко стаи и ще трябва да стоим почти изцяло в спалнята, ще откачим напълно Crazy

# 38
Сиска, а радиаторът не можете ли да го качите някъде на високо? На шкаф например newsm78

# 39
Привет от нас!  Simple Smile Ей, голЕм студ е днес  cold брррр!
Сиска, много неволи пак ви се събраха напоследък, но се радвам да прочета, че ръчичката на Дени е по-добре.  Heart Eyes
Гуш, ти си ни отличничка! Браво и честито!     bouquet
Аз да се похваля, че момъка  има вече 14 зъба - остават 2 кучешки  Simple Smile Понася много добре зъбоникненето пу-пу . Даже за някой не съм и разбрала кога са  излезли.
Ние отвчера сме ергени - изпратихме татито в странство и ще сме сами цяла седмица. От една стана по-ларж го раздавам, но пък ни е скучно и вече ни липсва  Confused

Да ви запитам - ако някой е слагал вече ваксината срещу менингит - как се понася от малчовците, вдига ли се Т или нещо друго? Че както съм сама сега да не стане някой фал   Thinking

# 40
Привет!

Много  е студено днес и вали... Confused Аз обаче пльоснах детето в количката и отпраших към кухнята. Станислава реши, че не одобрява дъждобрана и се наложи тати да ни прибере с колата.
Аз съм фен на парното, като момиче живях в топлофициран блок. Знам, че ако 50% от живеещите във входа се откажат, не го пускат, защото не може да се достигне мощност. Демек ще плащате и ще стоите на студено.
Аз днес пуснах колиматика. Вече свърши хубавото време...

Шуша, от капките за нос при нас най-голям ефект имат Коларгол и Мукосептонекс. Може да капваш по една капка вит. Ц във всяка ноздра. Аз изполвам за почистване на нослето Низита- като физ. разтвор, само че е вазелинче. Ако прецениш, че има симптоми на разболяване  - Осцило+вит. Ц.

# 41
Знам, че ако 50% от живеещите във входа се откажат, не го пускат, защото не може да се достигне мощност. Демек ще плащате и ще стоите на студено.

При нас уж било само заради очакваните високи температури, иначе нямат против да се пусне през зимния сезон ... къде ги виждат тия високи температури  newsm78 ....

# 42
Тиа, какво е туй 16 градуса Shocked????Ми то у вас голям студ....аз пак да си похваля апартамента, че е адски топъл-във вс. стаи температурата не е падала под 25 градуса, така че парното ще го пускаме доста по-късничко....
Patelina73 , аз още съм в чуденка дали да я слагам тая ваксина newsm78.....

# 43
Здравейте и от нас,
студено днес бе хора coldклиматика съм го пуснала вече (Вале завиждам ти за топлият апартамент Hug) и този дъжд абе типична есен настана ooooh!
Patelina аз уж съм сложила всички необходими ваксини на малката ама такава незнам newsm78
Сиска радвам се че Дени е по добре.
Оф незнам как са вашите сладури но моята щерка постоянно се въргаля по земята а сега вече иде зима незнам как ще я отуча  Thinking
Все пак в края на седмица се очакват хубави и слънчеви дни, дано има повече че без разходки ще е доста скучно, за дечицата newsm53

# 44
Сиска, а радиаторът не можете ли да го качите някъде на високо? На шкаф например newsm78
За това пък изобщо не се бяхме сетили ThinkingСигурно защото няма къде да го вдигнем....Единствено на раклата на спалнята, но не върви някак си, други неща има там. Мерси за идеята  bouquetНищо чудно наистина да се наложи да го вдигнем точно там - по-добре да ми бърка в здравето като го погледна, вместо Дени  да се блъска в радиатора и да се гори Simple Smile

За тази ваксина....ние си слагаме каквото педито каже, каквото ни се полага по Здравната каса.

Катка, верно сте много готини на снимката Heart EyesАма и на живо сте си красавици... Явно сте си и фотогенични, щото аз не мога да се гледам по снимките Blush

Общи условия

Активация на акаунт