Гуш, безкрайно много се радвам за теб! Истинско потижение си е и съм сигурна, че се чувстваш страхотно! Сърдечни поздрави за новата работа, много успех ти желая!!
Сискамного ми стана мъчно за слънчев Дени... отде толкоз "късмет".... Ей, дано да свършва този период, че силици не ви останаха... И аз мисля, че до ден-два ще преминат болежките. Предполагам, че Дени сутринта не е усещал притеснение и смело е натоварил ръчичката, и затова сега пак го наболява.. ще мине и това, спокойно.... Дени е малък герой

Аз не съм ви разказвала, но Зори каро беше на 8 месеца (май), вкъщи паднах много лошо с нея на ръце.. тя с ръчички към тялото ми.. вследствие имаше пукната костичка на подлакътя.. кошмар изживяхме.. не ми се иска да си спомням! Беше й ръката под лакътя един месец в гипс...
Както и да е, отплеснах се - просто мисля, че лошото вече е минало и сега най-много да го наболява ден-два.
Каткас риск да ти досадят комплиментите, трябва и аз да отбележа, че сте страшно красиви на снмката...

На нас май растат поредните зъби... и Зорница е малко сополиво чудовище
Сега ще търся по хилядите теми кой с какво третира сополиви бебоци..
Дайте някоя идея? Тя досега не се е разболявала, не й е текъл така носа.. дори на морето. А предполагам, че е свързано със зъбите, защото нито има температура, нито киха, или има някакви други симптоми на настинка.. само носа й тече като за световно... 
:

Аз лично нямам опит с навяхване или изкълчване на ръката, но Вали беше с навехнато краче/след падане от люлка/.От ортопеда, който намести крачето на Вали, знам, че е нормално да боли 2-3 дена.Моля се скоро да се оправи чаровника Дени
Прегръдки 
Предните две години нашите плащаха по-скъпо парно заради такива неуредици.
Ние си нямаме парно, ще трябва да вадим печките и радиаторите
Не знам как ще опазя Дени от радиатора в нашата стая, с другите той сам ще се научи да не пипа че пари. Но този в нашата стая го държим по средата на стаята, точно в една малка пролука през която заобикаляме спалнята, и като го сложим, за да минеш оттам няма начин да не се опреш в него. На нас не ни пречи, защото е нисък, пък и свикваме да го заобикаляме, но Дени....редовно ще се пари. А просто няма къде другаде да го сложим, нито пък можем да забраним на Дени да минава в другата половина на стаята, която и без това е малка. Усещам, че това ще бъде голям проблем. Пък да не говорим, че зимата отопляваме колкото се може по-малко стаи и ще трябва да стоим почти изцяло в спалнята, ще откачим напълно 
брррр!