100-те Национални туристически обекта – 6-а тема

• 57 920
  • 501
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз съм била един път във Враца, може би 2018 г., 2019 г. да е било. Колкото и да е хубав града, останах с  лоши спомени. В стаята ни в хотела беше пълно с умрели мухи, явно въобще не бяха чистили. Също така изобщо не успяхме да намерим заведение, в което да не се пушеше. И сега някак си свързвам града с неприятни емоции.

# 466
  • Враца
Аз съм била един път във Враца, може би 2018 г., 2019 г. да е било. Колкото и да е хубав града, останах с  лоши спомени. В стаята ни в хотела беше пълно с умрели мухи, явно въобще не бяха чистили. Също така изобщо не успяхме да намерим заведение, в което да не се пушеше. И сега някак си свързвам града с неприятни емоции.
В кой хотел е било това?
Време е да дойдеш отново, за да придобиеш и по-хубави спомени Wink

# 467
  • Варна
Много харесвам Враца. Етнографският музей също е чудесен. Ходихме и до село Челопек и разгледахме музейната сбирка къщата на баба Илийца.

# 468
Сряда бяхме на Баба Вида. Работи, ремонт има на една от кулите.

# 469
Много хубаво място! Беше ми мечта. Видин е малък и сравнително пуст град. Но си изкарахме добре.

# 470
Здравейте 🙂
От около 7-8 години с мъжа ми събираме печати.Имаме още доста тъй като покрай работа и ангажименти не успяваме да посетим толкова обекти колкото ни се иска 😀 Аз имам един въпрос,ако някой от вас е запознат.Вече за трети път ми се случва да липсва марка в обект,който посещаваме.Знаете ли какво се прави и дали мога от някъде да си взема липсващите марки?

# 471
Аз съм вземала от офиса на Български туристически съюз директно. И на нас ни липсваха някои марки, а искахме да си запълним всичко.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 17:12 от KalinkataMalinkata

# 472
И аз като ходих за значки, взех марките от инфоцентъра на БТС.

# 473
Много благодаря 🙂

# 474
Здравейте, този уикенд посетих Белоградчишките скали и пещера Магура. На скалите нямаха марка, а в Магурата казаха, че марките са по 2 лева. Учудих се от кога това е така. Казаха ми, че старите партиди от 1 лв са свършили и вече новите са по 2 лева. Питах дали това важи за всички обекти и ми потвърдиха. Явно и тук има увеличение Thinking

# 475
  • shumen
Steffi,и аз взех марка на 2 лева от нос Калиакра.Явно и те са увеличени.

# 476
Всички марки от новите партиди са по 2 лева още от миналата година. Учудвам се, че на нос Калиакра са имали марка, аз бих път 500 км и нямаха, та си я взех от централата.

# 477
  • shumen
И на нос Калиакра,и на музея в Балчик са по 2 лева марките.

# 478
  • Пловдив
Здравейте, любители на красотите и историята на България! Повдигам темата с въпрос за Боженци и пещера Бачо Киро, възможно ли е посещение през събота и неделя?

# 479
Да,в интернет има работно време.

Общи условия

Активация на акаунт