Лакове за нокти - 151

• 29 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Не ви ли е срам да ме подкокоросвате с тези нюдирани холограми? 😜 Постоянно ги показвате значи...и ще трябва да търся решение на този проблем 🙃

# 706
Благодаря, момичета! И аз си го харесах как стана, макар този тип цветове да не са ми любими честно казано. Първо начално мислех да е с друг цвят същия дизайн, но после реших, че ще се загуби чарът.

Долче, не съм го изхвърлила този бозавия, но стои в раздел "тези може и да са по-назад" на чекмеджето Smile

# 707
  • Стара Загора
И аз от вчера съм с едно холограмче напред. Много красиви са частиците - не са от фините, но не са и глитъри. Дъгата му е чудна, обаче при нанасяне на топ лака, при натискане лесно се свлича от основата.

# 708
Ивче, с кой топ ти се свлича? Аз съм открила, че Сеша ми отдръпва някои лакове, но някак си избирателно. Днес например сложих Бел 06 и няма никакви поражения, но при по-цветни почти винаги имам.

# 709
  • В полите на Пирин планина
С Перфект speed dry се свлича част от холограмите на Еси. Те самите са някак труднички за нанасяне.

# 710
Ха! Мислех си, че на мен ми се е сторило, обаче щом го казвате и вие, явно има такава ситуация с холограмите... Аз ползвах ГР quick dry и на места сякаш изщезваше ефектът.

# 711
Уж, влязох в магазина за хляб, а то се оказа, че една кошница при касата има лакове....Та, взех този💜 А, днес трябва и от мейкъп да дойдат🙈

# 712
Георгиева, да знаеш, че този номер го правят нарочно... 😅

# 713
  • София
Дразните само, аз пък устисквам и не купувам Grinning
От мен нещо почти скучно Opi I don't give a Rotterdam

# 714
Момичета, страхотни сте! Изчетох всичко пропуснато и колкото и да нямаше забележи маникюрът ми, ми се щеше нещо друго, че вие така действате - вдъхновяващо ❤️❤️❤️

# 715
Дойдоха❤ Пиер Гарден е тотално разочарование от към цвят...Много по - блед и пастелен, няма нищо общо с яркото розово в сайта. Лилавият брокат на Мис Селен е чудесен - лавандулово люляков💜 Синият също е много красив на живо.

# 716
Георгиева, много ми хареса лилавия брокат 💜
Катерина, супер е 🙂 Перфект 159 лакът с лек шимър ли е? Има в левчето при нас един такъв, но не съм сигурна за номера- ама удържам фронта 😁
Джулс, не те мисля теб- ти постоянно вадиш интересни находки от онова чекмедже, коя от коя по-хубави 😃 Този лак хич не е скучен ☺

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 19:32 от dolce miele

# 717
Откраднах си идеята от Бенчи Heart Eyes

# 718
Кате, много свежо. Heart Eyes
Джулс, много приятна тази "скука". Heart Eyes
Блъдче, разкооош. Heart

# 719
Напоследък много харесвам точно такива къси заоблени нокти Heart На моята плочка обаче не се получва както и да пиля. Не знам аз ли правя нещо грешно, но стават просто различни всичките.

Общи условия

Активация на акаунт