Лакове за нокти - 151

• 29 341
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Те и моите не са много еднакви Grinning даже ги допилвам след като лакирам, за да ги докарам що годе еднакви Grinning
Обаче определено и на мен взе да ми харесва така и ми е доста удобно покрай малкия да не го одера Blush

# 721
И така съм пробвала и пак не ги докарвам еднакви Grinning Явно съм си свикнала по един начин да ги пиля и не мога друг.

# 722
И аз съм с BEL 59 като Арабескчето, но в комбинация с GR extreme glitter shine 203 😁

# 723
Долче, няма никакъв шимър 🙂

# 724

Номер 23
Golden Rose Holographic 07

# 725
Да се покажа и аз, че отдавна не съм се.
Не гледайте омазаното, лакирах се току-що на терасата и докато не се снимах, не откривах дефекти;)

Лакове - SNB Елисавета и Анелия.

# 726
  • София
Георгиева, много ми хареса лилавия брокат 💜
Катерина, супер е 🙂 Перфект 159 лакът с лек шимър ли е?
Джулс, не те мисля теб- ти постоянно вадиш интересни находки от онова чекмедже, коя от коя по-хубави 😃 Този лак хич не е скучен ☺
Хи хи, нали знаеш - стари, но златни.
А Катерина ти е отговорила за Перфект 159, чист крем е, но е много хубав - широка, удобна четка, маже се като масло. Изобщо не се замисляй Heart Eyes
Ето го при мен

# 727
Леле, Джулс, страхотен е тоя Пърфект. Heart Eyes
Тути, гледам викаш лятото. А тъй, да идва вече. Wink Heart Eyes
И по рано пропуснах без да искам, да отбележа страхотно нежния маникюр на Лейди Брини. Heart Eyes
Синичкото на Преслава Heart Eyes и свежичкото на Грийни. Heart Eyes Холото на Ивчето Heart Eyes И неончето на Осем. Heart Eyes
Пп Дано не съм пропуснала още някой. Blush

# 728
Супер сте всички!
А аз докато търсех с какво да се лакирам, намерих моите Starlight Trend it Up, и все пак си има и 010 като номер серията Grinning

Аз не си купих 020.

# 729
Нормални маникюри 😆😃 Не само си ги харесват хората, ами си ги носят и снимат с кеф 😅:
Скрит текст:
Това трябва да е новата класика при червените маникюри...

За щастие, всички тук сте страхотни...пък макар и да не сте с "нормален" маникюр! 😉😍

# 730
Момичета по колко време ви издържа лака? Аз като се лакирам и след 2 дни започва да ми се бели лака в края и това направо ме побърква. Дали не правя нещо както трябва. Взех даже на опи лакове с идеята да са по издържливи, но пак 2 дни…

# 731
Това с трайността на лака е много условно и много индивидуално. Зависи от базата, от топа, от лака, от състоянието на нокътната плочка. Няма универсално траен лак, дори и гел лака и сродните му пак различно издържат на различните нокътни плочки. Ако ползваш база, може да опиташ да я смениш с друга, да видиш как е. Може да опиташ да "обезмасляваш" плочката с лакочистител преди лакиране или поне да измиваш добре ръцете в частност ноктите преди лакиране. И все пак нищо не ти гарантира дълготрайност на лака, за жалост.

# 732
Дори Опи не са издръжливи при всички. Най-общо, зависи от състоянието и вида на ноктите, донякъде и от полагането грижи- база, топ...При мен марката на лакът е с най-малко значение като че ли.

# 733
Момичета по колко време ви издържа лака? Аз като се лакирам и след 2 дни започва да ми се бели лака в края и това направо ме побърква. Дали не правя нещо както трябва. Взех даже на опи лакове с идеята да са по издържливи, но пак 2 дни…
Понякога си е и до плочка, на някои хора просто плочката се омазнява или знам ли как се води ама лакове не се задържат. Имам познати дето и гел не им се задържа дълго, камо ли обикновен лак. Не знам има ли решение в такива случаи, освен да се обезмасляват добре ноктите преди лакиране и да се надяваш да изкара повече.
На твърди нокти също по-малко се олющва лакът. При по-мека плочка и особено ако е оставена да израсте, при огъване се напуква и после "парченца" се отлепят. Там евентуално втвърдяващ заздравител за основа може да подобри.
За марките лак и аз съм като dolce miele, повечето нямат разлика като издържливост при мен, но за да изглежда добре повече дни си иска база и топ. И да е добре запечатан предният ръб на нокътя с лак и топ, иначе може да започне от там да се отлепя при повече миене или както при мен горещи душове по половин час...

# 734
За съжаление няма еднозначен отговор наистина на такива питания. Освен всичко изброено по-горе, добавям и цялостното здравословно състояние на организма. Обикновено то също се отразява на коса, кожа и нокти.

Общи условия

Активация на акаунт