В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 781
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета!

Не съм много активна и не знам дали ме помните. В "Искам бебе" бях от юли 2019г. От тогава преживях една извънматочна бременност и един мисед в 8-9г.с. В "Искам бебе" намерих подкрепа и опора. Дойде и моят ред да се похваля- на 16.06 чрез планово секцио се появи моето второ щастие- Симеон.

Желая на всички вас лека бременност, изпълнена само с положителни мисли и емоции, без притеснения и тревоги!

# 271
Хей Шеф-мама помним те разбира се, честита рожба, да сте живи и здрави и много горди един с друг. Всичко да ви се получава лесно Simple Smile
И много благодаря за хубавите пожелания Simple Smile

# 272
  • London
Честит ви Симеон ❤
Нека да сте живи и здрави, винаги късметче да си има детенце 🙏🏻

Забравих да се отчета и при вас, момичета ☺
В петък бяхме на преглед, потвърдиха ни момиченце 🌸. Макар че беше едно въртене, сучене 😁 Хич не й се заставаше мирно ама доктора успя да хване единствените й няколко кротки секунди, за да направи снимка.

Чакам си сега нетърпеливо след 3 седмици прегледа в 20та седмица 🙏🏻❤
Вие как сте ?

# 273
Добре дошъл на Симеон! Да е здрав, палав и много обичан Simple Smile

Аз чакам с нетърпение четвъртък, за да видя моя пораснал шушул Blue Heart

# 274
Chef-mama честита радост! Да ви е жив и здрав Симеон и да расте много щастлив! 🍀

На останалите момичета - все такива хубави новини да има при всички 🍀

# 275
Chef-mama, изключително много се радвам за теб! Много тъжно ми стана когато разбра за загубата. Но ето, имало и щастлив край. Да е здрав Симеон!

# 276
Честит да е Симеон! Да расте здрав и много щастлив Blue Heart

# 277
Как да не те помним chef Mama, честит да е Симеон!
Жив и здрав и голям да порастне! Heartpulse

# 278
  • София/Севлиево
Шеф мама и аз те помня.Честит да е Симеон.
При мен нищо ново,чакам 14.07 за следващ преглед и съм се отдала на малко бебешки пазар...

# 279
Добре дошъл на Симеон! Да ви е живо и здраво юначето!
Рейнбоу, на теб честито розовко - при толкова много сини гащи, трябва си някой да оправи статистиката 😀
Аз утре съм на контролен, другия вторник на ФМ. Миналата седмица акушерката беше у нас да се ‘запознаем’ извън кабинета и съм спокойна, че ще има кой да ни наглежда първите седмици след клиниката. От другия месец се каня полека-лека да почвам от единия край стандартните немски списъци с покупки за първо бебе. Не е истина колко бързо лети времето 🙈

# 280
Еййй, шефмама, честит ти Симеон! Аз си те спомням, защото беше при нас в ноевмрийките, когато нещата бяха с не особено хубав развой. Но пък ето, че сега държиш в ръцете си най-хубавият подарък!

Момичета, времето си лети, като стой да гледай. Сякаш онзи ден Филипинецът беше новородено, вече пълзи и шета из вкъщи, гони котката, прави си неговите си маймунджалъци. А понеже съм хроничен работохолик, все си мислех "Абе тия хора лудите как им идва на акъла да правят породени?". Сега съм на това място и ги разбирам.

# 281
Шефмама, честит да е Симеон и много силен като името си Grinning

Браво за хубавите новини iren, Азалия и rainbow! Все така да е!

Misery много се смях на твоето повръщане от преяждане Grinning. Мен напоследък ми се е отворил апетит и вече официално тежа колкото мъжа ми, ама какво да се прави, ще ги свалям някога.

Аз си чакам и леко скучая (даже спя по обед), в четвъртък бях на преглед и никакви индикации за раждане, освен че шийката се е скъсила на 2.5 см (от което имах леки болки като менструални). Хич не ми се ще да преносвам, ама има време до средата на юли. Една позната ме стресна леко, тя като тръгнала да ражда преди няколко дена, три болници били пълни и не я приели, та чак в 4тата...какъв е тоя бейби бум не знам. Но подозирам, че е понеже е била само с изтекли води без контракции, с контракции май нямат право да те връщат. Да видим Grinning.

# 282
Найсна, ти в кой град си? 😲 Едит: регион, не е задължително да е град, разбира се 😅

# 283
Мюнхен Grinning

Найсна, ти в кой град си? 😲 Едит: регион, не е задължително да е град, разбира се 😅

# 284
Оха, не знаех, че в голям град като Мюнхен може да се стигне до такава ситуация 🙈 ние имаме 3 болници с родилно отделение и всички казват, че университетска няма право да връща. Една приятелка пък преди години баш там лежа в коридора, за да чака ред за родилна зала 🙈🙈

Общи условия

Активация на акаунт