В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 37 504
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Tickles, честито. Жив и здрав да е юнака. Честит да му е първия празник.
На теб бързо възстановяване и чакаме подробности как се чувствате.

# 76
Честито Тикълс! Да е много здрав, силен и решителен! 1ви юни е чудна дата Heart бързо възстановяване и чакаме с интерес Blush

# 77
Чесито, Тикълс! Нека да е здрав, щастлив и много да ви радва Heart
Бързо да се възстановиш Hug
Весел празник на всички дечица Blush

# 78
  • София/Севлиево
Честито ❤️ Младежът е избрал чудесна дата.
Честит празник и на всички малки и пораснали деца ❤️

# 79
Честито, Тикълс 💙 Дано и двамата да сте добре ❤️

# 80
Много обичам, когато в темата прочета хубави новини! Relaxed Heart Decoration
Ирен - честити хубави резултати! Все така - до термин! Flowers Four Leaf Clover Nature Star
Тикълс честито момченце! Blue Heart Tada Аз също смятам, че си и збрал страхотна дата Simple Smile Да е здрав, заедно с цялото семейство покрай него! На теб бързо възстановяване и по-малко тревоги по възможност Simple Smile

На мен ми излязоха резултатите от БХС - както и очаквах - добри са.
Скрит текст:
Показах ги на АГ - написа "Ок са".
По- късно ще звъня на консултанта и той да ми потвърди Smiley Доволна съм Blush

# 81
Ехааас, Тикълсче, честит младеж! Страхотна дата си е избрал, по тоя повод нека винаги пази детското в себе си! Да в жив и здрав и с прекрасно детство малкия юнак, а на мама Тикълс бързо възстановяване.

# 82
Честито Тикълс,точно на правилния ден си се е родил днес вече и празник си има 😍😍.Да расте много здрав, щастлив,непослушен и да има безгрижно детство!

# 83
Честит мъж тикълс, да ви носи само радост! Ти как си? Пожелавам ти бързо възстановяване.
Аз плахо се записвам при вас, в петък бях на преглед и се видя точица, с късна овулация и отговаряща на 4+3, а не на 5+2, но от притеснения ме спасява точно фактът, че знам кога е била О. Викат ме на преглед чак на 21.06, на мен ми се струва тооолкова далеч, но аз няма да съм в страната, а после засичам отпуската на доктора.
Имаме организирана почивка другата седмица, доки даде зелена светлина и каза, че нищо не зависи от мен в момента и не пречи да си почина малко, но на мен ми е притеснено. Притеснено ми е и защото нямам никакви симптоми освен болезнени гърди(и то предимно вечер) и тук-таме някое подръпване.. та за кураж ви пиша, не да се оплача Simple Smile

# 84
  • London
Честито, Тикълс ! Да ти е живо и здраво юначето ❤❤❤ На теб бързо възстановяване !

# 85
Тикълсче, честит да е малкият юнак! Много здраве и весели игри му желая ❤ На теб бързо възстановяване и само положителни емоции.

Хибискус, честито и на теб и лека бременност. Не е задължително да имаш други симптоми, не се тревожи. Мисли позитивно и всичко ще бъде наред. Не се излагай прекалено на слънце.

Чета ви от известно време,  но не съм се включвала досега. Днес влизам в 20г.с.
С Елислава и Хариом вървим заедно Hug

# 86
  • София
Честит мъж, Тикълс, чудна дата си е избрал младежът 🍀 да сте здрави и много щастливи заедно!

Честит празник на всички малки и пораснали деца 🤩

# 87
Честито момченце, Тикълсче! Жив и здрав да ви е и много да ви радва! 💙 На теб бързо възстановяване

Ирен, чудесни новини! Браво, все така да е💙

Хибискус, честито! Лека бременност и сладък финал около термин 🍀

# 88
Ирен честито синичко и от мен!

Хибискус не се притеснявай, и моята О беше късна и се бях наплашила като ми казваха, че расте назад. Но до към края на първи триместър си навакса. Симптоми имах чак към края на 8ма седмица, а пък ти може и да си от щастливките, дето нямат Grinning почивката е добра идея, това и за другите момичета - ако можете, ползвайте втория триместър. При нас не се получи заради корона и сега края на седмицата като почна 35та седмица отиваме за няколко дни на планина наблизо. Но какъвто съм тюлен вече май няма да има много ходене Sweat Smile.

Хубав ден, особено на всички, които имат деца и планове с тях днес - да ги зарадвате хубаво! (Аз като малка все си мечтаех за хвърчило, в Южния парк ги продаваха само на 1ви юни, ама така и не получих Blush).

# 89
И от мен честито, Тикълс Simple Smile Да расте здрав и щастлив малкият мъж и да имаш поводи само за гордост с него Heart

Общи условия

Активация на акаунт