В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 38 321
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Честит малък сладурчо Тикълс! Да сте живи и здрави и животът ви да е празник както днес когато се появи мъникът! Hearts Бързо възстановяване!

Честито синичко Ирен! Hearts
Хариом,  кога стана време за втората фетална леле!
Алисън, може и без терапия.  Важното е да следиш положението - кръвоток и изследвания.  Всичко ще е наред!

Поздрави от нас! Оше борим грамчетата, но скоро се надявам вече да минат 3кг. Two Hearts

# 91
Честито и тук, Тикълс Heart Да бъде живо и здраво това толкова борбено момченце ! Нека всички дни от тук нататък бъдат изпълнение с радост и щастие за цялото семейство Heart

Хибискус, толкова се радвам, че най-накрая те виждам тук !!! Пожелавам ти да си тук до края след 9 месеца !

Моето човече явно расте и започва все по-активно да си шава из мен. Все по-интересно ми става какво се крие отдолу Grinning Преди две вечери за сефте му сънувах личицето - носа и муцунката на баща си имаше. Понеже и двамата с ММ смятаме, че имаме кофти носове и се чудим чий нос ще наследи като смятаме моя за по-малкото зло - крив в профил ама поне женска форма Grinning Неговия е малко широк отпред та за момиче не е топ. Абе като цяло се шегуваме какви малки шрекчета ще си имаме ама то като си е твое... Grinning

Аз продължавам с розовите си сънища. Пусто, все са с ММ, чакам да се яви някой Крис Хемсуърд, прииимерно налЕ, ама няма бе - ММ и тва си е ! Последно като бебчето беше седалищно АГ ми забрани сексуванията ама то си се завъртя преди 2 седмици и обмислям дали да не опитаме пак да се сближим библейски.Имахме само една близка среща между 3ти и 4ти месец и след това не сме опитвали повече, не че имаше някакви проблеми. Чета в разни групи повечето бременни големи гимнастички го раздават, аз да не съм с три очи Grinning Grinning

# 92
Локо,не знаех,че като е седалищно снушенията са забранени док ми каза нежно няма проблем,не ми е и казала да спрвм не сме много редовни ма една вечер се принудих,моят малък мъж ми натискаше нещо и ме болеше и викам на ММ давай да пробваме да се обърне чри гимнастиката и така стана а преси това се разхождах какво ли не ама не и не...
Не знам вие от кой месец ги усещахте активни аз влезнах в 6ти и е супер активен тези дни ...

# 93
Ами при мен проблема беше по-скоро от движенията, които правеше докато беше седалищно и доста ме стягаше на моменти чак наболяваше и място не можех да си намеря. Тогава и 4х2 магнезий ми изписа аг да пия, та затова беше забраната, но скоро не съм имала такива проблеми от както се и обърна и затова смятам, че няма да има драма Simple Smile
Аз съм от днес 27ма седмица и може би от преди 2-3 дена започна една хиперактивност, сигурно порасна по-рязко тези дни и се усещат по-видимо даже движенията. Преди това от време на време на гол тумбак се виждаше как шава, а сега направо си се мести Grinning

# 94
Ех, сънищата... И аз постоянно ги сънувам, ама явно ще е октомври Cry
На нас от самото начало ни забраниха, та секс съм виждала последно декември Simple Smile
Моят футболист и той нещо се активира напоследък и доста контракции ми докарва, а те точно сега са ми абсолютно забранени след серклажа. Последно преди седмица беше напречно, а сега не знам. Вече съм 25+2, а корема като гледам е някъде в 8 месец Simple Smile. Не знам как ще е след 3 месеца Flushed

# 95
Честито юначе, Тикълс! Прекрасна дата си е избрало момчето - живо и здраво да е за радост на цялото семейство! 🍀

Моят корем и той не е хич малък за 17 г.с. 😳 като го пипам усещам отгоре и над пъпа сланинка, която трупнах от мързел и година без фитнес, а от пъпа надолу е стегнато. Сутринта се теглих, еми наддала съм само някакви си 800 грама (57,8 кг на 167 см) Чак не мога да си обясня фигурата си, ама карай, скоро ще се закръгля стабилно, предполагам 😀

# 96
Тикълс , добре дошъл на малкия юнак! Да ти е жив и здрав , а на теб бързо възстановяване и чакаме да се включиш по-подробно Kissing Heart

# 97
Тикълс, честит син 💙 Да расте здрав, щастлив и глезеничък, като най -малък 🥰
Ще ме прощаваш, но те изпреварих! Simple Smile
Вчера вечерта проплака и моята черешова мечта - 3690, 49 см. Анастасия ♥️ Естествено раждане, но кошмарно за мен. Оказа се по-трудно второто раждане. Но всичко вече е минало- е не съвсем!
Поздрави от Ковид родилно отделение Майчин дом ... В събота и неделя започнах да се влошавам с кашлицата и АГ ме прати в спешното, от там с линейка, заедно с нея, тук в Майчин дом. А вчера към обяд започнаха контракциите. Иначе всички тук са много мили, само обстановката е малко СОЦ, но пък е чисто и не ми пречи. Та така. Все още кашлям доста. Вливат ми АБ. Бебето при раждането ми я дадоха да я гушна за 5 мин и я взеха. Тоооолкова е сладка, с бузи. Док каза, че съм родила слонче Simple Smile Ще  стимулирам гърдите с помпата докато се съберем с малката. Голяма мъка ми е и малко така без бебе ми напомня на една друга случка, но се старая да не мисля за това!
И така. Можеше да има и по-щастлив финал тази история, но всичко е добре, когато свършва добре!
Имаше една детска книжка на Ерих Кестнер - "Това се случи на 31 май" Simple Smile

# 98
Черешке,честита да е Анастасия и много да е здрава,щастлива и безгрижна ♥️♥️♥️♥️

# 99
Честита да е и малката черешка Анастасия! Скоро да се гушкате двете

# 100
  • София/Севлиево
Чери,бързо всичко да остане зад гърба ти и да се гушкате с бузанка сладуранка.Бъдете здрави Sparkling Heart

# 101
Чери Flowers Cherries, честито и на теб и на малката череша Анастасия Simple Smile ЗДРАВЕ, радост и късмет!!!
Пиши по-често как си, че те мислим Flowers Hibiscus

Значи на нас докторите нищо не са ни забранявали като креватна гимнастика, че да ни разрешат после Sad. Една приятелка ни забрани Grinning и после гледам по едно време в отчетната дамите получили в 3ти ли в 4ти ли месец зелена светлина. Е на 4ти месец съм - ама не сме се престрашили.
Иначе сънища и аз имам.

Мисля, че преди два дни усетих бебчо, ми то като да ми се раздвижи черво, ама съм сигурна че червата не се въртят Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 19:36 от Одри ♡

# 102
Одри , на БХС питах док и  даде зелена светлина , стига да е внимателно . Снощи се отчетохме след близо 3 месеца въздържание.

# 103
Чери, честита да е малката Анастасия! Бързо да се излекуваш и да се съберете съвсем скоро! Сигурна съм, че всичко ще е наред HeartFlowers Four Leaf Clover

Локо същата работа с носовете при нас, отдавна се шегуваме, че събираме за пластична операция, и на видеозона ми прилича на носа на ММ. Ама за мен си е най-хубавият нос това.

За секса ние веднъж в началото опитахме, ама нещо хич не ми беше комфортно. Откакто коремът ми си личи ММ не иска, а сега направо вече си е късно Grinning

# 104
  • София
Тикълс, Чери,добре дошли на сбъднатите ви мечти! Да сте здрави и щастливи заедно 🤗🤗🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт