В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 38 323
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Чери, да е здрава малката черешка!
И понеже тази тема си е "моя" 😂 поздрави на всички от едни девет месечни дрисльовци 💙💙

# 106
Тикълс, Чери, добре дошли на малките чудеса Flowers Four Leaf Clover бързо възстановяване и бъдете много здрави всички!

# 107
Тикълс, Чери какви прекрасни новини Heart Blue Heart честити да са тези сбъднати мечти, помни ги още когато бяха само две черти!Бъдете здрави и благословени, месеците летят, началото е трудно, но много скоро ще прегръщате рожбите си у дома  Simple Smile

Ирен, честити сини гащи Simple Smile

Поздрави от нас!
Диди, разкошни са тези "дрисльовци" 😍
Локо, много ти се радвам, честно!
Хариомче, Hug

# 108
Честито и от мен за новите детски попълнения, да са здрави и скоро да им се радвате пълноценно!
Чери, бързо оздравяване и да гушкаш Анастасия! Тикълс, прекрасен подарък за празника! Ще чакаме новини 🥰

# 109
  • София
Черешке и Тикълс, честити вързопчета щастие ! Blue HeartSparkling Heart
Преборихте се геройски ! Tada
Да растат здрави, палави и да бъдат гордост за мама и тати !
Черешке, стискай зъби, скоро ще се гушкате ! Hug

Диди, чудни са.
А облеклата са топ. Heart Eyes

# 110
Честито и от мен на Чери и Тикълс!!! Пожелавам ви спокойни и прекрасни мигове от тук нататък с малките съкровища!
Тикълс, наистина беб си е избрал много готина и запомнящ се дата Simple Smile Адмирации за борбеността, премина през доста стресове.
Чери, бързо възстановяване на теб. Важното е да си тръгнете живи и здрави от болницата. Чувството да гушнеш бебето след наложителна раздяла е уникално, другото незнам дали се забравя, но положителните емоции започват една след друга и стреса от раздялата остава в миналото, а и връзката мама- бебе е толкова силна, че те поглъща направо и забравяш всичко друго, но това то го знаеш, защото си имаш и друго детенце.

# 111
Чери и Тикълс , честити дъщеричка и син ❤💙
Да са много здрави и безкрайно да ви радват !
Чери , пожелавам ти бързо оздравяване и дано бебка скоро е при теб . И мен ме бяха отделили от Кристиян заради положителни кръвни , но до следващия ден , когато ПСР ми излезна - . Кофти е чувството , но пък емоцията , когато ми го докараха беше неописуема 🥳 В нашата клиника държаха отделно майките и бебтата до деня на изписване и вкъщи дружно под карантина .

П.П. Като видях толкова нови отговори си помислих , че една от вас двете е родила и се чудих коя е 😁а то и двете ☺

# 112
Тикълс, честито, мамче. 3-ти път за щастие, браво! Бъдете здрави и се възстановявай много бързо 🤍🤍🤍

Черешке, поздрави. Няма значение как е минало, добре сте, другото е без значение. Бързо възстановяване и на тебе 🤍🤍🤍

# 113
Чери, честита черешка Flowers CherriesBlush!
Да е здрава най-вече и да има много късмет в живота. Пиши как си, че те мислим. Скоро ще мине и това Hug

# 114
Честито и от мен Чери Hug Tada Balloon Присъедниявам се към пожеланията на останалите и само положителни неща от тук нататък да ви се случват! Flowers Hibiscus

Диди, страхотни са мъниците! Relaxed

# 115
Чери, честито и от мен! Нека расте здрава, щастлива и заобиколена от любов Heart Бързо възстановяване Flowers Cherries

# 116
Леле, Тикълс и Чери все едно са се наговаряли да правят състезание коя по-напред ще роди.
Чери, честита Анастасия! Да е жива и здрава, много щура и с прекрасно детство! А на теб скорошно възстановяване и съвсем скоро да се гушкате с малката черешка!

# 117
Благодаря на всички за пожеланията! Heart Още съм много развълнувана и не знам колко смислен пост ще напиша Grinning
Чери, много се радвам, че всичко е минало, голяма мома! Браво! Стискам палци много скоро да се гушкате! Аз нямам никакви претенции да съм първа, датата сама си я избрах и си я изчаках търпеливо. Не е имало спешни непредвидени ситуации Blush
За операцията какво да ви кажа, само едно изречение : Уникален доктор Вецев!! 12 часа по-късно си взех бебчо при мен и се гушкахме с часове. Heart Eyes и си е постоянно при мен, с изключение на визитации, тоалет и пр. Сега чакам единствено да се приберем вкъщи при тате, брат, сестра, куче и котка Heart Това беше със сигурност най-дългата ми и тревожна бременност, усети се поне като две години Grinning и никак няма да ми липсва. Гушки за всички родени и неродени бебета Hug

# 118
Чери, честито и на теб, живи и здрави да сте всички, много да ви радва малката Анастасия  💓 Времето в болницата ще мине много бързо.

Тикълс, голямо семейство ви чака вкъщи, ще си имаш много помощници 🤗

Чакаме хубави новини от следващите мами и бебоци 🍀

# 119
Добър ден! Приемате ли нови попълнения? 😀
Да се отчета: 11+3, отговаря на 12+3, днес минах бхс, чакам резултати до 3 дни. Стиснете по 1 палец
Чери, тикълс- честити бебчета, голеееми да пораснат и много непослушни! 😜 избрали сте им най- хубавата зодия😍
Диди, кога станаха на 9 месеца? 😍

Общи условия

Активация на акаунт