В 'Искам бебе' имахме мечта, а сега в коремчето е тя ! /тема 33/

• 38 324
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Севлиево
Гърлче,каква приятна изненада.Тези дни си мислех за теб и още няколко момичета от Искам бебе,че не съм ви засичала скоро.Стискам силно палчета БХС да е наред ❤️

# 121
Гери, ако знаеш как се хиля на телефона, като луда, много ти се радвам!! ❤❤

# 122
Ми няма да те оставя сама, я 😃❤

# 123
GG, ах че хубава изненада ❤️
Супер много се радвам, хайде сега всички до финал 😊
п.с. времето лети много бързо Simple Smile

# 124
Чери,Тикълс честити бебенца да са здрави и много щастливи, на вас бързо възстановяване 💖

# 125
  • София
Чери, честита Черешка! Да е здрава и само да те радва, бързо да си я прибираш!

Тикълс, честита радост и на теб! Да расте здрава и щастлива в това голямо семейство!

Д-р Вецев и нас ни гледаше по време на дългия ни престой в болницата, страхотен е.

Диди, страхотни са младежите, големи момчета ❤️❤️

Радвам се за всички нови момичета и стискам палци!

# 126
  • София
Гърлче,ех колко хубаво! Зарадвах се,че те виждам тук🤗🤗🤗🤗 Леко да ти е до щастливия финал 😍

# 127
Честито Черешке! Да сте живи и здрави с мъничката сбъдната мечта! Представям си я вече в онова сладко костюмче на изписването!
Да минават ковид притесненията и да сте си заедно вече! Flowers Cherries

Гърлчее! Добре дошла и до финал! Много се радвам! Стискаме палци за БХС! Heart

# 128
Гърълче, честтито♥️♥️♥️ пухкав финал чакаме

# 129
Ggirl и тук честито и много палци Flowers Four Leaf Clover!

Диди, много хубави тези дрисльовци пу пу Heart

Тикълс много хубаво звучи! Скоро да сте вкъщи!

Чери чакаме хубави новини!

Аз днес бях последен ден на работа, едвам свърших всичко. Много ми беше емоционално, много колеги ми се обадиха и хубави неща ми казаха Blush още ми е нереално какво предстои.

Прегръдки на всички!

# 130
Благодаря на всички за пожеланията!
Аз съм вече доста по-добре! Но моята черешка е на кислородна терапия и АБ, заради някаква инфекция. Не Ковид. Доста ми е притеснено. Поне още няколко дни ще си постои. Уж, всички бебета родени от ковидни майки се адаптирали по-трудно... При самото раждане даже ну беше интубирана и акушерката каза, че това е чудесно, т.е. дробовете са се разгънали добре и т.н. Пък сега на кислород ... бебе почти 4 кила. Ох, вече си мисля, че не помня как изглеждаше за тези 3 минути, в които я видях ...
Иначе малко по практичен въпрос. Как се случва изписването в Майчин дом? Отиваш, взимаш си бебето и се приключва, нали? Носиш ли нещо, плащаш ли нещо?

# 131
Чери, аз бях в Майчин дом платено, но може информацията да ти свърши работа.
Първо изчакваш докторът да прегледа бебето и да ти каже дали ще го изписват същия ден, после говориш с твоите акушерки, за да знаят и те да приготвят документите.
Имаше една жена, която обикаляше стаите и записваше данни за Акта за раждане, на нея казвахме данните за детето - как ще се казва и къде ще живее. Тя искаше данни на родителите (аз носех снимани лични карти и свидетелство за брак). И ти казва откъде да вземеш Акта за раждане след определено време (10дни).
Отделно, ако искаш да ползва бащата бащинските болнични 14 дни, се заявява при секретарката на етажа, където си настанена. За него платих около 20 лв. От там ще си вземеш и твоя болничен. Следващия се издава от педиатъра. После си чакаш епикризите от акушерките на бебето и акушерките на майката. И ти дават да попълниш едно картонче с данните на бебето и на майката, което остава за болницата. Аз слизах долу на регистратурата, за да платя и за да ми бият печати на всички документи. Много е важно да имаш печати на всички документи! И когато слязох, взех почерпката за акушерките и лекаря и се качих отново горе да им я оставя. После обличат бебето и слизат с теб. Моето бебе седеше при други майчета през това време, докато оправях всичко. Тогава не разрешаваха да се качва друг, заради Ковид. Изписването беше след 13:30.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 10:42 от Jаsmin

# 132
Благодаря на всички за пожеланията! Heart Още съм много развълнувана и не знам колко смислен пост ще напиша Grinning
Чери, много се радвам, че всичко е минало, голяма мома! Браво! Стискам палци много скоро да се гушкате! Аз нямам никакви претенции да съм първа, датата сама си я избрах и си я изчаках търпеливо. Не е имало спешни непредвидени ситуации Blush
За операцията какво да ви кажа, само едно изречение : Уникален доктор Вецев!! 12 часа по-късно си взех бебчо при мен и се гушкахме с часове. Heart Eyes и си е постоянно при мен, с изключение на визитации, тоалет и пр. Сега чакам единствено да се приберем вкъщи при тате, брат, сестра, куче и котка Heart Това беше със сигурност най-дългата ми и тревожна бременност, усети се поне като две години Grinning и никак няма да ми липсва. Гушки за всички родени и неродени бебета Hug

Поздравления, Tickles! Честита душичка! Исках да те попитам в Шейново ли роди при д-р Вецев?

# 133
Жасминче, благодаря! Как така платено? Избрала си екип ли? При мен сигурно ще е друга ситуацията. А предвид Ковид как дават почерпка? И аз кого трябва да черпя - тук в Ковид отделението или там където е бебето? 🤔

# 134
  • София/Севлиево
Аз като бях в МД понеже седях половин месец на 10 етаж преди да родя,после още толкова на 7-ми след раждането носих три почерпки-една на АГ,който ме следеше,една за 10 и една за 7 етаж.
Слави също имаше инфекция и бе на АБ и кислород,нищо че и той се роди почти 4 кг.Ще е наред всичко с бебка.

Общи условия

Активация на акаунт