Математически турнири 1-4 клас. Тема №59

• 85 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Където морето целува небето...
Още в деня на състезанието, чакат ги в стаята.
Тези за участие да, но има ли и с резултата после или само медалите?

# 166
  • ту тук, ту там
Ами те сертификатите винаги са били само за участие. Просто в другите кръгове ги изпращат с медалите по училищата, а сега са приготвени предварително за всяко дете и го чакат в деня на състезнието.

# 167
През годината са с мястото в класирането - 1st, 2nd или 3rd place winner. Просто ми е интересно дали изпращат в училищата такива след финала(защото това изисква време да се подготвят) или са само тези за успешно участие, които децата получиха на 06.08.

# 168
  • ту тук, ту там
Не, не изпращат. Поне последните 2 години не са изпращали.

# 169
Изпращат винаги след финала в училището за призовите места. За участие имат всички в деня на състезанието.

# 170
  • Бургас
С други думи - в деня на финала всяко дете получава сертификат за участие, а ако има медал и не си го е получило лично, той му се изпраща в училището заедно с друг сертификат за златен, сребърен или бронзов медал. Поне предишните 2 години беше така.

# 171
  • ту тук, ту там
Хм, аз не помня да сме получавали някога допълнителен сертификат за медала. 🤔Не съм и вкъщи, че да проверя наличните.

# 172
  • Бургас
Мда, всъщност се замислих и аз дали не беше само медал после... Трябва да проверя като се прибера и аз, че да не заблуждавам неволно.

# 173
  • Русе
Сертификат за медал се изпраща в училището и се дава на детето в началото на учебната година. Поне при нас беше така 2 години подред. Предполагам, че и сега ще е така.

# 174
За какво ви е сертификат за медал, като имате такъв за участие + медал? По мои наблюдения децата се радват на медалите, а не на сертификатите. Всички знаем, че примерно дете на 30-о място от 163 участника (сребърен медал) ще има сертификат, на който пише "2-nd Place Winner", а това не е съвсем точно.

# 175
Видях на страницата, че са снимали някакви награди. Те само за златните медалисти ли са?

# 176
Да, речници имаше за по-малките, тениски - за по-големите. На една от снимките наградите май са за носителите на специалните трофеи.

# 177
За какво ви е сертификат за медал, като имате такъв за участие + медал? По мои наблюдения децата се радват на медалите, а не на сертификатите. Всички знаем, че примерно дете на 30-о място от 163 участника (сребърен медал) ще има сертификат, на който пише "2-nd Place Winner", а това не е съвсем точно.
Сертификатът е необходим за портфолиото, медалът е да виси у дома и да му се радва детето.

# 178
  • Пловдив
Здравейте!
Може ли информация, за гр. Пловдив, за дете 2 клас, къде би могло да получи най-добра подготовка по математика?

# 179
Здравейте!
Може ли информация, за гр. Пловдив, за дете 2 клас, къде би могло да получи най-добра подготовка по математика?
Академия 21 век, Авигея, Математическа занималня. Най-известна е Академия 21 век, като там си подбират и децата след входен тест и се разпределят по групи за ниво. Не сме ползвали нито една от трите, но познавам деца както доволни, така и не особено и от трите.

Общи условия

Активация на акаунт