Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 15

• 32 625
  • 802
  •   1
Отговори
# 405
Много интересно, че покачването на цените съвпада с измисленото реимбурсиране на касата. Цялата им работа е такава... А накрая и едвам да го намираш в аптеките.

# 406
Аз определено имам някаква драма с инжекциите отдясно в корема и повече няма да си сложа там , колкото пъти да я бия отдясно , толко пъти е такова чудо , независимо , по горе ли е по долу ли е , все тая .И гадното е че нещо тоя път и леко си набаля синката , и мазилото не ми помага , та сега пак 3 седмици ще ходя все едно ме мальретират в нас . Отвратителна работа

И при мен все отдясно се случва. Отляво въобще не ме боли и нямам проблем. А с какво се мажеш?

# 407
ясно имаме някаква драма с дясното . Не знам защо няма логика . Иначе мажа с хепароид но кой знае ква файда не виждам да има

# 408
И аз имам вдясно подобна синина, само че се получи от сливането на две по-малки Confused

# 409
И мен в дясно ми е по-голям проблем, с повече буци и синини. Напоследък хванах една тактика, карам по цялото протежение на корема до паласките всеки ден все по-навън. През това време местата по към пъпа са се поуспокоили и се връщам към тях. Супер внимателно си опипвам корема преди всяка инжекция, защото има и микроскопични буци и ако се нацели буца също става синина и излиза и от лекарството. Колкото по надолу към слабините бия инжекцията, толкова повече синини ми излизат. Май е по опънат корема там и има повече вени. Вкарвам лекарството супер бавно. Откакто ги спазвам всички тези процедури, имам по малки буци и синини, разкарват се по бързо и нямам зачервявания и сърбежи, каквито имах по едно време.

# 410
Аз отдавня се каня да Ви попитам, до край ли може да се постовят в корема, извинявам се ако е задаван преди този въпрос. От време на време поставям в ръцете, но там ситуацията ескалира направо.

# 411
по принцип нее много правилна тази тактика с цялото протежение на корема , защото има вени
И мен в дясно ми е по-голям проблем, с повече буци и синини. Напоследък хванах една тактика, карам по цялото протежение на корема до паласките всеки ден все по-навън. През това време местата по към пъпа са се поуспокоили и се връщам към тях. Супер внимателно си опипвам корема преди всяка инжекция, защото има и микроскопични буци и ако се нацели буца също става синина и излиза и от лекарството. Колкото по надолу към слабините бия инжекцията, толкова повече синини ми излизат. Май е по опънат корема там и има повече вени. Вкарвам лекарството супер бавно. Откакто ги спазвам всички тези процедури, имам по малки буци и синини, разкарват се по бързо и нямам зачервявания и сърбежи, каквито имах по едно време.

# 412
  • София/Севлиево
Аз не ги бия в корема.ММ го е страх и ми ги слага отзад на ръцете.

# 413
  • София
Аз отдавня се каня да Ви попитам, до край ли може да се постовят в корема, извинявам се ако е задаван преди този въпрос. От време на време поставям в ръцете, но там ситуацията ескалира направо.
Аз след около 24 седмица вече не успявах в корема да направя хубава гънка и почнах в ръцете.Какво става при теб,защо ескалира ситуацията?При мен там по-рядко ставаха синки,но пък ми тръгваше кръв по-често.Аз се подпирах на касата на вратата  и боцках така,имах странна техника  на слагане

# 414
Толкова болезнени синини ми стават в рецете, че не могат да се докосват дори, минават много по трудно, незнам как ще я правя, аз съм 24 г.с, не мога да хвана добра гънка в корема, но ... [/b]
Аз след около 24 седмица вече не успявах в корема да направя хубава гънка и почнах в ръцете.Какво става при теб,защо ескалира ситуацията?При мен там по-рядко ставаха синки,но пък ми тръгваше кръв по-често.Аз се подпирах на касата на вратата  и боцках така,имах странна техника  на слагане

# 415
  • София
Толкова болезнени синини ми стават в рецете, че не могат да се докосват дори, минават много по трудно, незнам как ще я правя, аз съм 24 г.с, не мога да хвана добра гънка в корема, но ... [/b]
Пробвали ли сте някой друг да ти я бие?
Аз ето така се подпирах,избутвах си още малко площ изотзадната част на ръката и боцвах .Как само го обясних 😂 Надявам се добиваш представа.
Скрит текст:

# 416
Много добре Ви разбрах, благодаря много. Попринцип ММ ми ги поставя, явно просто при мен е такъв случая, за това се позаинтересувах от корема.
Пробвали ли сте някой друг да ти я бие?
Аз ето така се подпирах,избутвах си още малко площ изотзадната част на ръката и боцвах .Как само го обясних 😂 Надявам се добиваш представа.
Скрит текст:

# 417
Това с биенето по протежението на корема го научих от клипчета на американски ин витро клиники и е много добра техника. И аз я прилагах до 20-та седмица. После вече не можеше в корема и започнахме ръцете. Там изкарах 18 седмици, до раждането.

Ако си мислите, че по време на бременност боли, елате да видите после какво е. Че и на мен ми дадоха за 45 дни. Ревала съм след всяка инжекция и хората започнаха да ме питат какви са тия синки. Като пребита бях. И на всяко слагане ставаше буца и синка. Такова чудо 38 седмици не ми се беше случвало, а за 45 дни - всеки ден. Явно психиката играе огромна роля.

# 418
След раждане не се ли слагат само 2 седмици?

# 419
След раждане не се ли слагат само 2 седмици?

След раждане се слагат според персоналните нужди на пациента. Моите изискваха 45 дни.

Общи условия

Активация на акаунт