Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 15

• 32 500
  • 802
  •   1
Отговори
# 645

На мен не са ми пускали до сега кръвоток, но утре съм на преглед, ще попитам (10г.с.).
А индикации за лош кръвоток какви са? Изоставане на бебчето ли? Понеже на последния преглед беше +2дни.
Моят дивак върви с 4-5 дни напред, но въпреки това има влошен кръвоток вляво. От пуснатите нови 3 фактора във всички имам мутации Simple Smile

# 646

На мен не са ми пускали до сега кръвоток, но утре съм на преглед, ще попитам (10г.с.).
А индикации за лош кръвоток какви са? Изоставане на бебчето ли? Понеже на последния преглед беше +2дни.
Моят дивак върви с 4-5 дни напред, но въпреки това има влошен кръвоток вляво. От пуснатите нови 3 фактора във всички имам мутации Simple Smile

Хмм... ами утре ще огледаме добре нещата. Той е наясно с тромбофилията, следим терапията, друг вариант е да е гледал, а аз да не съм разбрала.

# 647
Е не ти ли дават документ от прегледа? На мен и да не ми каже ,аз си виждам къде има проблем.

# 648
на документа трябва да пише ако е следял кръвотока как ти е , от ляво и от дясно . На мен Вецев винаги ми казва де , добрее неее добре итн . Днеска ми е 18 та седмица и малко , точно срока с който ми се засече първия аборт и реших че ще отида при някой да ми каже че малката е добре и е жива . Защото малко ме гони параноята , и с тая предна плацента изобщо не я усещам . От 3 дена и корема ми е като пъпеш , мъжа ми си мисли че се е завъртяла с глава към пъпа и крака към гъба и за това не ме бута и за това е горям корема ама не мисля че теорията му е много вярна
Иначе за кръвотока моето върви 5-6 дена напред но кръвотока беше зле

# 649
Значи , Бочи, вървиш няколко дни преди мен. Гледах в другата тема, ама ти няма термина. Аз днес свършвам 18гс

# 650
  • София/Севлиево
То и моят вървеше напред ама в 9 г.с.Вецев като ми погледна кръвотока и се хвана за главата-от едната страна изобщо го нямаше,от другата бе едва-едва.Това бебе буквално на магия се хранеше.Сега всичко е наред.Каза че хубавото на плацентата превия е,че повече няма да имам проблеми с кръвотока...

# 651
Заедно сме да 😇
Аз сега знаете кво се чудя има ли смисл да пускам аспи тест при положение че съм на 75 мг , а те като цяло са си малко . Че другата седмица трябва да пучна нещо и не знам дали да е. аспи и анти ха или само анти Ха ?

Значи , Бочи, вървиш няколко дни преди мен. Гледах в другата тема, ама ти няма термина. Аз днес свършвам 18гс

# 652
При какви стойности се води лош кръвоток? На документите за БХС пише ле нещо за кръвотока?

# 653
Пише , снимай си документа . За да ти кажем кое точно е кръвотока ти

# 654

# 655
Моите бяха такива и беше деко влошен. Аз много не разбирам от тия данни но там виж си пише дясна маточна и лява маточна артерия .
  ,

# 656
Моите бяха такива и беше деко влошен. Аз много не разбирам от тия данни но там виж си пише дясна маточна и лява маточна артерия .
  ,

Да, обаче няма стойности за сравнение.
А как се оправя този кръвоток?

# 657
с аспирин

# 658
То и моят вървеше напред ама в 9 г.с.Вецев като ми погледна кръвотока и се хвана за главата-от едната страна изобщо го нямаше,от другата бе едва-едва.Това бебе буквално на магия се хранеше.Сега всичко е наред.Каза че хубавото на плацентата превия е,че повече няма да имам проблеми с кръвотока...

А обясни ли ти защо? Питам, защото и аз съм с превия, и ми стана интересно.

# 659
Здравейте! Преди няколко дни се установи мисед в 9г.с. Тъй като ММ е с диагноза тератозооспермия, се заключи, че най-вероятно причината е генетичен дефект на ембриона, който е довел до спиране на сърдечна дейност.
Мутациите са ми MTHFR(хетерозигот), протромбин(хетерозигот) и PAI (хомозигот). Бях на клексан от + тест, аспирин 150мг, както и всички възможни витамини(резултатите държах в добри стойности). Също така приемах еутирокс 25мкг,защото TSH беше 2,23 (досега винаги е бил под 2 като стойност и нямам диагноза хашимото или хипофункция на щитовидната жлеза).
Моето АГ кръвоток не е следило, защото доплера бил вреден за ембриона в тези срокове. Възможно ли е кръвотокът да е бил лош, въпреки провежданото лечение и това да е довело до мисед? Вашите лоши кръвотоци в 7-8г.с. на фона на терапия ли са били? Това ми е трета загуба, а този път наистина направих всичко...уж...

Общи условия

Активация на акаунт