На море в Гърция 2021 - II

• 50 319
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
aDream

Щом си с малки деца Офринио е в пъти по добро от Ираклица!
Пясък е плажа и е плитко морето !
на Ираклица е по каменист и е от раз дълбоко!
Отделно имамного повече за разходка и за децата забавления по главната вечер!

# 106
  • София
Това на пясъчен плаж ли прилича? https://world2explore.eu/paralia-ofrinio/
И е скука страшна, където и да мръднеш от него, са все забити селца.

# 107
Ами пясък си е отвсякъде:

https://www.google.com/maps/@40.7611391,23.9047825,3a,75y,90t/da … -no!7i4618!8i3464

Ивицата камъни на прибоя драма ли е?

# 108
  • София
Ами пясък си е отвсякъде:

https://www.google.com/maps/@40.7611391,23.9047825,3a,75y,90t/da … -no!7i4618!8i3464

Ивицата камъни на прибоя драма ли е?
На мен ми е неприятно, на друг не. Плажове има за всеки.

# 109
Благодаря ви за отзивите, момичета Simple Smile

# 110
Здравейте,
Вие от кои сайтове гледате за вили? Има толкова много, но не знам кои са най-надеждни. Извинявам се ако задаван този въпрос Simple Smile
Хубав ден! Simple Smile

# 111
  • София
Специално аз гледам в Booking и ми пращат на мейла Greek Hotels някакви оферти.

# 112
Здравейте,
Вие от кои сайтове гледате за вили? Има толкова много, но не знам кои са най-надеждни.
Airbnb.com

В Букинг също има, както и много български и гръцки собственици отдават чрез местни сайтове.

# 113
  • София
И аз от Airbnb.com, досега нямам случай да не съм била доволна.

# 114
  • София
Ние си харесахме вила в Airbnb.com, проверих я в гугъл, имаше телефон на собственика, обадих се, изпратиха ми договор и си спестихме едни 600еур такса Airbnb.

Иначе и аз винаги избирам в Airbnb.com, има достатъчно снимки и отзиви за да се ориентираш.

# 115
Здравейте момичета, престраших се за първи пост Simple Smile

Имате ли впечатления от къмпинзи на Крит? Иска ми се да отида там с приятели за 2 седмици през авг. или септ.  Благодаря за всякакви съвети и препоръки!

# 116
Здравейте. Гледам фериботите за Корфу - имат намаления. До Керкира -50%, до Лефкими -25% . Лошото е , че  се запазва и определен час. Чудя се, ако тръгнем в 6 часа сутринта (петък) от Сандански дали ще успеем за 15.00 часа до Лефкими, по мои сметки би трябвало, или да не рискувам с покупка предварително. Освен това колко най -близо като дни сте купували билети. Ако чакам предния ден дали ще свършат? Благодаря.

# 117
Здравейте! За пръв път ще попълвам Plf и не мога да се ориентирам откъде да вкарам и детето, и мъжа ми като семейство. Моля за помощ от някой, който се е справил. Благодаря!

# 118
Здравейте. Гледам фериботите за Корфу - имат намаления. До Керкира -50%, до Лефкими -25% . Лошото е , че  се запазва и определен час. Чудя се, ако тръгнем в 6 часа сутринта (петък) от Сандански дали ще успеем за 15.00 часа до Лефкими, по мои сметки би трябвало, или да не рискувам с покупка предварително. Освен това колко най -близо като дни сте купували билети. Ако чакам предния ден дали ще свършат? Благодаря.
За Корфу билетите не свършват, всички отиват и си купуват за следващия курс просто. По принцип може и с резервация, но сега на границата е непредвидимо колко време ще отнеме и от зор да е по-евтино, да не стане по-скъпо. На място дават намаление, ако купиш отиване и връщане.

# 119
  • София
До Керкира са през час, колко пък да свършат билетите? Аз няма да купувам предварително, на място ще се пазарим за отстъпки.

Общи условия

Активация на акаунт