На море в Гърция 2021 - II

• 50 281
  • 779
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Иска нова регистрация системата, мисля че мернах дискусия по въпроса в групата за Кулата

# 91
  • София
Иска нова регистрация системата, мисля че мернах дискусия по въпроса в групата за Кулата
Да, деактивирали са профили, които не са ползвани от много време.

# 92
  • София
Ние нямахме профил тогава. Сега създадох, защото го искаше. Попълних до някъде. Изтече сесията. Реших да вляза отново и да започна наново. Не ме пуска. Опасявам се, че е временна. Змия - ти сега се върна и ще ходиш пак скоро. Пробвай твоят профил работи ли? Странно ми е, хем да се регистрираш, хем да иска всеки път при влизане нова регистрация, защото не приема старата, направена преди 2 часа.

# 93
  • София
Пуска ме без проблем.

# 94
  • софия
Няма такова нещо, като да не те пуска след 2 часа и всеки път да трябва нова регистрация. Въвеждаш нещо грешно.

# 95
  • София
Няма такова нещо, като да не те пуска след 2 часа и всеки път да трябва нова регистрация. Въвеждаш нещо грешно.

Благодаря на всички за насоките. Направих на мъжа ми, при него влиза и излиза. При мен не ще. Нищо грешно не пиша, защото го сътворих по обяд и помня ясно паролата. Докато не дадох reset password, не можах да го оправя. Сега май работи. Дано е добре занапред. Благодаря още веднъж.

# 96
  • софия
Ти може да помниш, но да правиш неволна грешка при въвеждане.
Няма система, която да не приема правилно въведени входни данни.

# 97
Здравейте, благодаря да чудесната изчерпателна тема. Прочетох доста, но не можах да намеря оговор на един въпрос. Къде и как в Гърция на прибиране към България човек може да си направи PCR или антигенен тест, за да избегне карантината. Предполагам, че има удобни лаборатории, където това може да се направи, но може ли някой да каже къде? Благодаря предварително и съжалявам ако някъде има отговор, а не съм го видяла.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 22:03 от MImoskata

# 98
Къде и как в Гърция на прибиране към България човек може да си направи PCR или антигенен тест, за да избегне карантината. Предполагам, че има удобни лаборатории, където това може да се направи, но може ли някой да каже къде? Благодаря предвариелно и съжалявам ако някъде има отговор, а не съм го видяла.
Едва ли е възможно да се изброят всички адреси, това са стотици лаборатории дори само в близка Гърция, камо ли по островите.
Можете да ползвате ФБ групата "ГКПП Кулата-Промахон" - с търсачка или като попитате конкретно за вашата дестинация, там ще намерите доста отговори.

Важното е, ако правите антигенен, да направите справка със списъка от заповедта на МЗ, за да не уцелите някой вид, който няма да ви освободи от карантина.

# 99
Къде и как в Гърция на прибиране към България човек може да си направи PCR или антигенен тест, за да избегне карантината. Предполагам, че има удобни лаборатории, където това може да се направи, но може ли някой да каже къде? Благодаря предвариелно и съжалявам ако някъде има отговор, а не съм го видяла.
Едва ли е възможно да се изброят всички адреси, това са стотици лаборатории дори само в близка Гърция, камо ли по островите.
Можете да ползвате ФБ групата "ГКПП Кулата-Промахон" - с търсачка или като попитате конкретно за вашата дестинация, там ще намерите доста отговори.

Важното е, ако правите антигенен, да направите справка със списъка от заповедта на МЗ, за да не уцелите някой вид, който няма да ви освободи от карантина.

Много багодаря! Става въпрос за Ситония, Торони. Ще съм благодарна ако някой може да даде някаква информация. Или пък някъде по път преди границата.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 22:12 от MImoskata

# 100
Момичета, влизам с конкретен въпрос - двоумя се къде да резервирам, Неа Ираклица или Паралия Офринио?
С малки деца сме, едното на 2 г. Съответно търся чист, плитък и пясъчен плаж и място за разходки вечер.
Видях на Гугъл Карти, че на плажа на Неа Ираклица има пристанище и се чудя дали е чисто морето там. Всяко мнение ще ми е от полза, за което много благодаря Simple Smile))))

# 101

Много багодаря! Става въпрос за Ситония, Торони. Ще съм благодарна ако някой може да даде някаква информация. Или пък някъде по път преди границата.

А защо не си направите тук? След влизането в сраната дават 24 часа да се направи. Цената е 30 лв и след това се праша резултата по мейл на Рзи и отпада карантината.

# 102
Видях на Гугъл Карти, че на плажа на Неа Ираклица има пристанище и се чудя дали е чисто морето там.
Чисто е.

Става въпрос за Ситония, Торони. Ще съм благодарна ако някой може да даде някаква информация. Или пък някъде по път преди границата.
В Никити има. https://www.biodiagnosi-sithonia.gr/covid-en.html?fbclid=IwAR1Rq … nbVNWbMDPDGMX5YBo

# 103
  • София
Момичета, влизам с конкретен въпрос - двоумя се къде да резервирам, Неа Ираклица или Паралия Офринио?
С малки деца сме, едното на 2 г. Съответно търся чист, плитък и пясъчен плаж и място за разходки вечер.
Видях на Гугъл Карти, че на плажа на Неа Ираклица има пристанище и се чудя дали е чисто морето там. Всяко мнение ще ми е от полза, за което много благодаря Simple Smile))))
За мен Ираклица е по-добре - дълъг пясъчен плаж, градче си е, а не вилна зона. Плитко, без камъни, пристанището е просто пристан за лодки, даже ще е интересно за децата. И е на една крачка от Кавала, където е чудно за разходки.

# 104
Flowers HibiscusБлагодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт