Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 703
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Аз си чакам връщането на парите от 10 дни. Направи ми писва вече от този сайт.

# 226
Това с фламингото е тънко вафлено одеало , чаршаф и две калъфки, щампите са красиви, цветът е розово-орнажев , бонбонен, красив, помпоните са странни, но сигурно се свиква.
Няма "неверсим", тоест, няма плик за завивка/юрган. За лято е комплектът, защото е мн.тънко одеялото, за покривало за легло също ми се струва доста тънко.

# 227
  • Бургас
Не е лошо спалното им бельо, но нямат големи комплекти. На мен ми трябват плик 220/240, а техните са по-малки. Но за децата каквото взех е хубаво.

# 228
Аз си чакам връщането на парите от 10 дни. Направи ми писва вече от този сайт.

Явно има някакъв проблем, пиши им, ще се отзоват.
На мен ми върнаха парите за два дни, писах по-горе, че ги изхарчих почти веднага, вчера ми пристигнаха две мъжки пижами, доплатих каквото трябваше. Всичко е наред.

# 229
Те бързо ми ги върнаха в паспорта в сайта, но си ги прехвърлих по сметката и вече 10 дни няма никой .. ще им пиша през седмицата, ако още се мотаят.

# 230
Не е лошо спалното им бельо, но нямат големи комплекти. На мен ми трябват плик 220/240, а техните са по-малки. Но за децата каквото взех е хубаво.
Това спално бельо има плик 240/220.
https://www.lcw.com/bg-BG/p/double-patterned-woven-duvet-cover-set-S1AC17Z8-F9C

# 231
Те бързо ми ги върнаха в паспорта в сайта, но си ги прехвърлих по сметката и вече 10 дни няма никой .. ще им пиша през седмицата, ако още се мотаят.

Ясно. Аз, понеже подозирах нещо подобно, реших просто да ги изхарча пак там и да не ги мисля.
Успех!

# 232
  • Бургас
Това спално бельо има плик 240/220.
https://www.lcw.com/bg-BG/p/double-patterned-woven-duvet-cover-set-S1AC17Z8-F9C

Много благодаря! Явно имат по някоя бройка. Аз до сега каквото и да харесам все с малък плик беше.

# 233
Моят спален к-т е също с голям размер 240/260 чаршаф и 240/220 плик, идва ми голям за спалня 160 см/ 200 см, но приемам разликата. Получих възврат за едната върната пор.,за другата върната - не, а са занесени едновременно в Спиди.

# 234
  • София
Няма ли да има пак безплатна доставка?

# 235
  • Бургас
Много рядко пускат.

# 236
  • Пловдив
Някой да има идея как стоят тия дънки и за р-ра също...?
https://www.lcw.com/bg-BG/p/push-up--0W8339Z8-507

# 237
Миналата година май изобщо не са пускали БД, 2019 имаше поне 2 пъти в началото и края на годината.

# 238
  • София
момичета, взимали ли сте от чаршафите им с ластик?
как са като качество, имам горчив опит с едни лидълски, които са на ужасни топчета, памучно трико са.
Затова се интересувам от тези на кики-то, дали стават на топчета???

# 239
момичета, взимали ли сте от чаршафите им с ластик?
как са като качество, имам горчив опит с едни лидълски, които са на ужасни топчета, памучно трико са.
Затова се интересувам от тези на кики-то, дали стават на топчета???
Аз имам 2-3 чаршафа от тях и съм доволна. Не са станали на топчета. Вече над година ги ползваме.

Общи условия

Активация на акаунт