Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 702
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Много съм доволна днес. Осигурих на детето панталони за есента . На някакви смешно цени бяха. Единия на 2 и нещо, другия на 3 и нещо, последния на 5 лв. Аз такива тънки търся ама в ХМ , например са много скъпи.

# 241
  • Пловдив
Жалко, че за големите няма такива находки.

# 242
Тези са до 5 г. И аче наистина за по- големите са по- плътни и по е по 7-8 лв

# 243
  • Beyond the stars
Вчера минах набързо през мола и обзаведох мъжете с ризки. Има доста симпатични моделчета и с къс и с дълъг ръкав, вече доволно намалени - цените започват от 5.99лв. Обмислям втори тур Grinning

# 244
Аз харесах това.

И сега се чудя да ходя ли да им вземам на моите калпазани по 1 куфар

# 245
Аз харесах това.

И сега се чудя да ходя ли да им вземам на моите калпазани по 1 куфар
Видях ги в магазина тези куфари.Много са симпатични, но са малки.Зависи и колко багаж носите де, но аз нищо не бих побрала в тях.

# 246
Ей това е, че не знам колко багаж ще събера в тях

# 247
Детските им куфари са по-скоро за красота и да се кефят децата, че си дърпат сами куфара. 🤣

# 248
  • Beyond the stars
За уикенд стават. Имаме подобен от Лидл.

# 249
Относно спалното бельо - аз имам калъфки за възглавници, качеството е супер - доволна съм.

# 250
И аз имам няколко комплекта калъфки, а също и плюшени одеала - всички са перфектни.

# 251
  • БГ
Здравейте,
снощи поръчах импулсивно за половинката - бански, спортни долнища и къси гащи. Към момента още нямам мейл за отказани продукти - да видим Grinning  
Едитвам се.. по закона на Мърфи премахнаха артикула заради който беше поръчката... ех.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 09:27 от One_Love

# 252
  • Бургас
Преди малко получих това яке - https://www.lcw.com/bg-BG/p/womens-button-down-long-sleeve-rodeo … cket-S1CS94Z8-311
Прекрасно е. Плата е мек, цвета чудесен, точно какъвто исках. Стои много добре. От снимките в сайта не личи колко е хубаво в действителност. Не знам дали го има в магазините, но го препоръчвам определено.

# 253
Аз вече много се изнервих с тия Уайкики. На 06.08 съм си прехвърлила парите от ЛС моней към моята банкова сметка и още ги няма, вече 2 пъти се обаждах, сега ще пуснели запитване към румънските колеги. Направо ми писна, да се разправям за 10 лв....

# 254
  • Бургас
Много неприятно. Аз за това не ги прехвърлям, ами ги използвам за следваща поръчка. Така или иначе все ми трябва по нещо, най-вече за малката.

Общи условия

Активация на акаунт